Позволете устните Ви да говорят с Nivea Crayon | Temptations By Nina
неделя, 18 ноември 2018 г.

Позволете устните Ви да говорят с Nivea Crayon

Позволете устните Ви да говорят за себе си!
Обичам мързеливите неделни утрини, които са изцяло за мен. Обичам дълго да се излежавам, да гушкам Шани и да гледам съдебен спор и чак след това да се надигна, да си направя вкусна закуска, да си направя лате и да се върна в леглото с книжка или както днес с любимо списание. Да отпивам кафето си на бавни глътки увлечена от любимото ми четиво, а Шани да се протяга ... толкова е сладка и как да и се разсърдя, че отново се е качила на леглото и че ще трябва за пореден път да тупам завивките ( ох, колко мразя това движение), но само като ме погледне с тези сладки очета веднага и прощавам. Днес денят е сумрачен, дъждовен и много студен и смятам да прекарам голяма част от деня завита на топличко и заобиколена от ароматни свещи... обичам тези зими и нямам никакво желание да напускам домашния ми комфорт.


Отдавна не бях писала в блога, но днес се чувствам вдъхновена да пиша и съм отрупала леглото с продукти за които ще ви разказвам днес и другата неделя. Много се чудех с кой продукт да започна и реших това да са новите цветни балсами под формата на креон / флумастер на Nivea. Забелязах ги преди около седмица в аптеки Ремедиум, но не успях да преценя доколко са наситени цветовете и как биха изглеждали на устните, дали ще са плътни или просто ще предадат лек сочен отенък. 
Преди три дни на вратата на офиса звънна куриер, които ме изненада с трите продукта на Nivea, заедно с една много сладка чашка ( обичам да събирам чашки ).  Разбира се, няма как да Ви кажа цялостното си впечатление от продуктите, но много исках да Ви покажа цветовете, за да не изпадате като мен в чуденка и да Ви разкажа за първите ми впечатления. 
Новата серия на Nivea Crayon Lipstick е разработена в четири нюанса ( според справка в сайта им) , като днес ще Ви покажа само три цвята, а именно: Rose nude, Poppu red и Black Cherry


Всичките три цвята притежават собствен сладникав аромат, който за съжаление не мога да пресъздам, но аромата на Poppu red ми е любим, хем е свеж, хем е леко сладникав и в никакъв случай натрапчив. Ароматите не се задържат дълго на устните Ви. 
Формулата на балсамите е лека и кремообразна, усеща се много приятно на устните и им придава  дискретна сочност. Цветовете са средно покривни и много подходящи за ежедневието. Лично аз се влюбих повторно в Poppu red, не само ароматът му е "омагьосващ" но и цветът му ми приляга перфектно. Много важен момент е трайността и за съжаление не бих казала, че е сред най-трайните, но ако не пиете и не хапвате много ще се задържи на устните Ви няколко часа.
Nivea спрягат този продукт, като цветен  балсам, но аз по-скоро бих го определила на лек и ефирен кремообразен продукт с леко хидратиращо действие. С две думи ако устните са Ви напукани, то това не е вашия продукт, не само , че цветът ще седи грозно на подобни устни, но и няма да е достатъчно подхранващ. 


Много ми хареса, че за този продукт, Nivea са разработили формула в която не е добавяно минерално масло, защото е хубаво да избягваме продукти който го съдържат. 


PR SAMPLE! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!