Нови продукти на Maybelline Superstay | Temptations By Nina
неделя, 15 октомври 2017 г.

Нови продукти на Maybelline Superstay

Искаме винаги да изглеждаме свежи, млади и безупречни! Не позволявайте на петната, пъпките и червени участъци на кожата да саботират тази визия!


Преди време една любима хърватска блогърка похвали два нови продукта на Maybelline, които нямах търпение да пробвам. Не може да си представите колко се зарадвах след като ги открих и по нашите стелажи. Тестването им започна веднага на следващия ден и останах очарована,  изпълниха всичките ми очаквания и заслужиха "почетното" си място в блога ми.


Когато говорим за ФДТ-и обикновено ги деля на два типа: ежедневни и ФДТ-и на които мога да разчитам за безупречната си визия повече от 8 часа. Много малко ФДТ-и успяват да влязат във втората класация, но за моя огромна изненада Maybelline Superstay 24h се пребори и се нареди до Estee Lauder Double Wear и Revlon Color Stay
Новият Фон дьо тен на Maybelline Superstay 24h обещава пълно покритие, мек матов финиш и издръжливост от 24 часа. Не бих могла да кажа дали наистина би изглеждал безупречно 24 часа, но мога да потвърдя, че изглежда безупречно 11 часа. Придава матов финиш на кожата и нанасянето на пудра е напълно излишно упражнения. Покритието бих определила като средно към пълно в зависимост дали ще наслагвате продукта или ще го нанесете на тънък слой. Най-добре се нанася с гъбичка тип бюти блендър. Винаги когато говорим за матови ФДТ-и е редно да спомена, че голяма част от тях изглеждат изкуствено на лицето, особено ако кожата отдолу не е подхранена и хидратирана, затова и винаги съветвам преди да нанесете такъв фдт да поставите богат и хидратиращ крем на лицето и ако имате база за фдт, защото по-този начин ще избегнете брашнения ефект. 


Когато си говорим за червила в колекцията си имам едва 2 червила на които бих могла да разчитам без да се притеснявам, че трябва да ги повтарям през деня. Към днешна дата към тях добавям и Maybelline Superstay Matte Ink - Pioneer. Разкошен и плътен червен нюанс, които се задържа на устните ми цял ден. В един от дните издържа над 12 часа и дори след тренировка, все още цвета беше интензивен. Разбира се без да съм консумирала мазна храна, но за сметка на това този ден бях изпила над 4 кафета, над 2 литра вода и бях обядвала и вечеряла. Най-големият минус, който отчитам е, че изсушава устните, което не е нещо необичайно за трайните матови червила. Така че задължително ексфолирайте устните преди да го нанесете и след като го свалите заложете на подхранващ балсам. 
Апликаторът е удобен за очертаване на устните, но ако заложите на по-ярък цвят съветвам все пак да очертаете контурите с молив за устни. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!