Привествам Есента!

Колкото и да ми се иска безгрижните дни да не свършват идва момент в който вече усещам, че е време да се настроя на работна вълна. Започва да ми липсва офисът, сутрешното кафе и френския кроасан, който похапвам настанена удобно на стола бъбрейки с колежките... разглеждайки мейлове.. подреждайки задачките по приоритет...


Днес се събудих с идеята, че утре искам напълно нова визия с която да привествам Есента. Вече не ме съблазняват розовите устни и нокти. Искам да почувствам дълбокия полъх на есента, да се сгуша в този Oversized шал (клик), който поръчах преди малко. 
През есента обичам да нося по-тъмни наситени червила. Един от любимите ми нюанси е черна череша. Харесах си червилото на Chanel Rouge Allure Velvet Rouge Audace, но докато стигна до магазина реших да потърся червило в подобен цвят сред наличните ми. Открих подобен цвят от Avon - Raisin Graze. Цветът му е дълбок и наситен и крещи " Есента дойде!"
Всеки сезон изисква промяна в дневния и нощния ми ритуал. Тази есен реших да добавя лосиона на *Galenic Aqua Infini, който може да откриете в сайта на www.po-krasivi.bg (клик). Интересното при него е че той се използва преди серума и/или крема. Идеята му е да хидратира в дълбочина кожата, като я подготви за последващата грижа. Откакто използвам серума кожата ми изглежда по-свежа и сивкавият отенък вече го няма. Цената му е много изгодна (36лв) и горещо го препоръчвам.

*Продуктът ми е предоставен от оналайн магазин www.po-krasivi.bg

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!