Avon Anew Hydro-Advance First Impressions and Giveaway! | Temptations By Nina
събота, 25 юли 2015 г.

Avon Anew Hydro-Advance First Impressions and Giveaway!

В летните дни термометърът е безмилостен, телата ни се опитват да се охладат, а на нас ни остава да се грижим за тях и да ги хидратираме. Мисля, че е безмислено да споменавам колко важна е водата за кожата ни. Дори и най-скъпият крем не би могъл да ни върне хидратацията ако ние сами не се погрижим и пием повече вода.
Свойствата на хидратиращите кремове е да ни помогнат да заключим хидратацията и да ни отърват от лекия дискомфорт, когато усещаме кожата си суха или опъната. При редовно  им ползване  ( и разбира се приемането на много течности) ще можем да избегнем неприятното стягане на кожата, а и ще задържим по-дълго младежкия вид на лицето си.

От Avon Bulgaria знаят колко е важна хидратацията за кожата и ми предоставиха възможността да зарадвам една от вас с новата им иновативна серия Anew Hydra-Advance.
Преди да пристъпя към играта искам да ви споделя първите си впечатления.
Серията Anew Hydra-Advance се състои от дневен крем с фактор 15 и нощен крем с гелообразна текстура

Серията е разработена с иновативната технология Hydra-Power. Това което я прави по-специална е съдържанието на хидратиращи молекули, които проникват в кожата и задържат влагата в нея на оптимално ниво.
Ползвам активно серията от 8 дни, което е крайно малък период за да изградя цялостното си мнение, но поне мога да ви дам малки насоки, как ми се отрази през този период.
И двата крема са с много лека и приятна текстура, попиват мигновено в кожата без да я омазняват.
Дневния крем е с кремообразна текстура, която обгръща кожата и попива в рамките на няколко секунди. Харесва ми това, че не омазнява лицето и не създава неприятен филм по кожата. Както знаете не обичам в дневните ми кремове да има висок фактор и това е нещото, което ме радва в този крем, защото той съдържа само SPF15, което спомага да не се усеща тежко на кожата.

Фаворитът ми е нощният крем. Тексурата му е много лека и гелообразна и за секунди охлажда/успокоява кожата. Предпочитам да го съхранявам в хладилника, защото по този начин охлаждащото му действие е още по-силно. 

Сега е време да ви запозная с условията на наградната игра.
Играта е отворена от 25.07.2015г - до 00:59ч на 28.07.2015г.
За да имате шанс да спечелите наградата трябва да попълните формуляра по-долу.
Успех на всички!

a Rafflecopter giveaway



PR Sample!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!