Avon Anew Hydro-Advance First Impressions and Giveaway!

В летните дни термометърът е безмилостен, телата ни се опитват да се охладат, а на нас ни остава да се грижим за тях и да ги хидратираме. Мисля, че е безмислено да споменавам колко важна е водата за кожата ни. Дори и най-скъпият крем не би могъл да ни върне хидратацията ако ние сами не се погрижим и пием повече вода.
Свойствата на хидратиращите кремове е да ни помогнат да заключим хидратацията и да ни отърват от лекия дискомфорт, когато усещаме кожата си суха или опъната. При редовно  им ползване  ( и разбира се приемането на много течности) ще можем да избегнем неприятното стягане на кожата, а и ще задържим по-дълго младежкия вид на лицето си.

От Avon Bulgaria знаят колко е важна хидратацията за кожата и ми предоставиха възможността да зарадвам една от вас с новата им иновативна серия Anew Hydra-Advance.
Преди да пристъпя към играта искам да ви споделя първите си впечатления.
Серията Anew Hydra-Advance се състои от дневен крем с фактор 15 и нощен крем с гелообразна текстура

Серията е разработена с иновативната технология Hydra-Power. Това което я прави по-специална е съдържанието на хидратиращи молекули, които проникват в кожата и задържат влагата в нея на оптимално ниво.
Ползвам активно серията от 8 дни, което е крайно малък период за да изградя цялостното си мнение, но поне мога да ви дам малки насоки, как ми се отрази през този период.
И двата крема са с много лека и приятна текстура, попиват мигновено в кожата без да я омазняват.
Дневния крем е с кремообразна текстура, която обгръща кожата и попива в рамките на няколко секунди. Харесва ми това, че не омазнява лицето и не създава неприятен филм по кожата. Както знаете не обичам в дневните ми кремове да има висок фактор и това е нещото, което ме радва в този крем, защото той съдържа само SPF15, което спомага да не се усеща тежко на кожата.

Фаворитът ми е нощният крем. Тексурата му е много лека и гелообразна и за секунди охлажда/успокоява кожата. Предпочитам да го съхранявам в хладилника, защото по този начин охлаждащото му действие е още по-силно. 

Сега е време да ви запозная с условията на наградната игра.
Играта е отворена от 25.07.2015г - до 00:59ч на 28.07.2015г.
За да имате шанс да спечелите наградата трябва да попълните формуляра по-долу.
Успех на всички!

a Rafflecopter giveawayPR Sample!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!