New Goodies ( BG only) | Temptations By Nina
понеделник, 11 ноември 2013 г.

New Goodies ( BG only)

Здравейте момичета,

днес денят беше чудесен и топъл, което мигновено доведе до разходка в парка и сладки приказки с Costa в ръка. И познайте нищичко не си купих :) 
Реших да дам малко спирачки на безразборното купуване, но докога ли ;) Като си знам колко ми е слаб ангела...
И така стига приказки, а да ви покажа какво успях да си взема през изминалата седмица.

Ако сте гледали клипчето ми на тема Empties , то тогава сте видяли, че ми свърши маската за очния контур, маската е под формата на напоени тампончета, които се поставят на околоочния контур. Влюбена съм в тази маска, защото хидратира тази така нежна част, а също подпомага  да се премахне подпухването особено ако преди това сте изстудили тампончетата в хладилника/фризера.

Друг продукт, които ми беше наложителен за покупка беше крем за шията. Да, знам, че звучи странно, но използвам различен крем за тази зона. Не обичам да използвам скъпите си кремове за шията, защото свършват доста бързо и затова залагам, на по евтини варианти. И така след много двоумене се спрях на Дева Regenerating Night Creme Q10+Omega3. Вече успях да тесвам креме и мога да кажа, че е нечовешки силно ароматизиран и не мога да си представя ако трябваше да го поставям на лицето си, особено в зоната, която се намира до носа. Не ме разбирайте погрешно, ароматът е много приятен, но ми идва в повече. 

Друг продукт, които закупих същия ден беше антицелулитният серума Evelline Super Concentrate Preventing Cellulite Recurrence. Нямах нужда от него, но се изкуших от цената. Предлагаше се на 5лв защото срокът му на годност изтича на 25.12.2013г. С две думи имам предостатъчно време да го употребя преди срокът му да е изтекъл. 

Не знам дали вие харесвате кокосовите аромати, но аз съм луда по тях и именно за това заложих на Rubella Coconut Oil hand and Nail Cream, но за съжаление, кремът не мирише така приятно нанесен на ръцете, а също така не е достатъчно подхранващ. 

Една вечер след натоварен работен ден реших да мина през ДМ да взема крем на майка ми и съвсем случайно в полезрението ми попадна Essence Beauty Beats Shimmer Powder и тъй като имам здрачовата пудра си казах, защо ли да не взема и тази. Пудрата изглежда разкошно с бледо розовия си цвят и безбрoйните холограмни частички, но нанесена на скулите губи красотата си, но толкова за 6 лв. 

Както може би знаете таз месечния брой на списание Грация се предлага с червило на Clinique, като този път са заложили на не чак толкова неутрален цвят. 

Една приятелка ме помоли да отидем до щанда на Голден Роуз в мола и аз като едно ангелче се съгласих, въпреки, че знаех, че дявола в мен ще надделее. И така и стана! Дяволът в мен беше по-силен от ангела и ме принуди да си взема два лака. И двата лака са в нюд гамата и са изключително подходящи за есента. Лаковете са от серията Selective, която упорито се налага за една от любимите ми серии на ГР. Beige Satin е както подсказва името му един прекрасен бежов лак с лилав подтон, Romantic Evening е с много приятен розов цвят, напомня ми цвят сьомга. 

Друг продукт без, който не може никой включително и аз е дезoдоранта, но тук нищо ново под слънцето, както винаги залагаm на познатато и в моя случай Dove Dead Sea Minerals

Сега срам не срам ще си призная, че понякога ме домързява да ползвам епилатора и за тези дни залагам на пяната за бръснене и любимата ми е лимонената на Balea, но  този път реших да експериментирам с аромата и си взех лимитираната пяна за бръцнене Balea Caribbean Dreams.

Е, това беше от мен, надявам се да съм ви била полезна :)
Кой е последният ви закупен козметичен продукт?

9 коментара:

  1. Много готини лакчета, аз още нямам никакъв от тази серия и все се каня ..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Задължително си вземи поне един за проба :) Имат разкошни нюд нюанси, които са перфектни за френски маникюр :)

      Изтриване
  2. Аз също имам Romantic Evening и е много нежен. Ето как стои ако се интересуваш http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/10/golden-rose-selective-romantic-evening.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Наистина е приятен ежедневен цвят, а и съхне доста бързо.

      Изтриване
  3. И аз си взех червилото на Clinique. Сложих си го в събота вечер и останах много доволна. Стои страхотно на много бялата ми кожа. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На бяла кожа почти всички нюанси седят красиво , без разбира се нюда с ефект коректор

      Изтриване
  4. Thank you Anna :)
    I just saw your last 3 post and they are wonderful and Alla's wedding dress is amazing !!!

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!