Garnier Moisture Match Wake Me Up | Temptations By Nina
сряда, 26 юни 2013 г.

Garnier Moisture Match Wake Me Up

Здравейте / Hi girls ( english part is after bulgarian part)

днес ще си говорим за един нов и много хвален продукт, който за мен се оказа пълно разочарование.
По принцип съм много доволна от дневното ми кремче, но блогърската ми душа не можа да се сдържи и да не пробва нещо ново.
Както може би знаем Гарниер лансира нова колекция от хидратиращи гелчета, които обещават:
"- Моментален афект на 40% по-хидратирана кожа
 - 24 часа хидратация
 - след 1 месец помага на кожата да възвърне естествения си процес на рехидратация"
Избрах си "Wake me up" което е предназначено за уморена кожа без блясък.


Сещате се ,че понякога кожата ни изглежда повяхнала особено ако не сме спали добре и тогава искаме нещо екстра, което ще ни върне отново в "играта".
Wake me up ни обещава:
"Истинско събуждане! Внезапен плисък на свежест! Незабавно успокояване на кожата! 24 часова хидратация! "
Ех, много неща, но дали са изпълними?
Преди да започна с ревюто искам да споделя, че не съм голяма фенка на продуктите на Гарниер, но за този гел бях чела страхотни отзиви.
Опаковката: Гелът идва във весела кайсиева туба, която е много удобно и една идея по-хигиенична от продуктите в бурканче.
Консистенция: Гелообразна с едва доловими частички.

Аромат: Прекалено силен и плодов, но усещам и спиртна нотка.( след нанасяне ароматът е по лек, но доловим)
Ефект: След нанасянето се усеща охлаждане, но не и хидратация.

Заключение: Не ми харесва!
Първоначално Garnier Moisture Match Wake Me Up има плодов аромат, но след като бъде разнесен се усеща спиртна нотка, която не ми допада.
Първоначално има леко охлаждащо действие, което ми харесва, но оставя много неприятен лепкав филм. И най-важното за мен не усещам никаква хидратация, а кожата ми не е суха.
За малко да забравя,че на слънце може да забележите леки блестящи частички.
Цена ~10лв


Today i have a review for you of the Garnier Moisture Match, Wake Me Up "Revitalising Hydrating Gel". I saw this range advertised everywhere and just knew i had to pick one up.
I am quite happy with my moisturiser but there is days I look at my face and realise it need something else it needs an extra pump.
At first I was expecting this to be a cream type moisturiser but in fact it comes in a gel form.
The gel with sort of water based and what I also noticed about the gel is that it has tiny little particles in it which look like glitter
,but do not worry its not glitter. The gel feels thicky and it’s quite heavily scented (fruit scent). 


Overall: I do not like Garnier Moisture Match Wake Me Up. It has thicky feeling on my skin and it’s not enough hydrated.

4 коментара:

  1. Vrlo korisna recenzija jer sam taman htjela kupiti tu kremu i sad sam odustala-hvala :-)
    I ja sam ocekivala da je krema,da bas fino hidrira a ne gel, i ne svidjaju mi se sjajne cestice, jer to moze biti komedogeno, zacepiti pore i izazvati bubuljice.Posebno nije dobro sad za ljeto.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз не толкова заради хвалби си го взех, но ей така - за проба, чудех се дълго на какво ми прилича и накрая се сетих - ами почти 1:1 към едно е с гел-лосиона за тяло с праскова, който също не ми хареса особено. И също така не съм доволна, че у нас по някаква причина пак не са внесли единия вид - този за нормална кожа, който според теста на UK сайта на Гарние е точно за мен....

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти за ревюто. Определено няма да си взимам от тези кремове. По-принцип съм с проблемна кожа и продуктите на гарниер не ми се отразяват добре като цяло. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз се бях загледала в тези кремчета на Garnier онзи ден в ДМ и пак заради хубавите ревюта в някои блогове се чудех дали да не си взема и да видя дали и аз ще остана доволна. Добре, че реших да изчакам и да си го взема по-нататък евентуално. До сега май не съм харесала нито един от продуктите на Garnier, който съм пробвала и може и да не се стигне до покупката на това кремче :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!