Lumibee Oil to milk почистващо масло | Temptations By Nina
вторник, 22 юни 2021 г.

Lumibee Oil to milk почистващо масло

Добро утро! 
Седя си в леглото и гледам как слънчевите лъчи си играят на "жумичка" , като успяват доста неловко да се скрият иззад облаците, но не са преценили, че облаците се движат и успявам да ги зърна от време на време. Дори котката ми тръпне в очакване излегнала се на перваза на прозореца, наблюдавайки как колите и хората се движат. 
Да, знам, че не съм писала от много, много време ... и да много ми липсва писането и някак се чувствам по комфортно пишейки отколкото говорейки пред камерата. Не за всеки е снимането на видеа, но факт опитвам се да избягам от зоната ми на комфорт, но понякога трябва да правим и нещата, които най-много обичаме, а именно писането на ревюта. 



За днес искам да си поговорим за един наистина разкошен продукт, който е на българска фирма, което много ме радва. Забелязвам тенденцията, че все повече млади хора решават да инвестират в изработването на български продукти и винаги се радвам да ги подкрепя. 
Съвсем случайно в полезрението ми се появи едно почистващо масло за лице, а Вие знаете колко много харесвам този тип продукти. Седнах аз на лаптопа открих продукта и първите две неща, които забелязах е, че марката е българска и второто че продуктът им за почистване на лице е обогатен с пчелен восък, което мигновено ме спечели.



Маслото за почистване на грим е обогатено с:
пчелен восък 
  • екстракт от прополис
  • масло от кайсиеви ядки
  • масло от какао
  • масло от сусам
  • масло от шипка
  • масло от кокос
  • токоферол
  • алфа бизаболол

Опаковка: 
Продуктът идва в елегантна бяла рециклируема тубичка с помпичка, която е изключително удобна и не се поврежда.

Текстура и аромат: 
Текстурата е медна и гъста, а ароматът е блаженство за сетивата. Ухае ефирно и се усеща аромата на сладък мед, без да е прекалено натрапчив. Ако сте с повечко грим ще Ви трябват 2-3 помпички, с които да масажирате лицето в продължение на 1-2 минути и с вода да отмиете продукта. При допира с водата текстурата се превръща в "мляко". Много е важно след подобен продукт да почистите кожата на лицето си допълнително с гел/пяна/крем. 

Ефект: 
След почистването с маслото, кожата кожата Ви е обгърната с ефирен филм, който прави лицето  изключително гладко и меко. 

Цена: 
Опаковката от 50 мл се продава за цена от 39лв ( клик ) 

Състав: 
COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, CETEARYL ALCOHOL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, SESAMUM INDICUM SEED OIL, COCO-GLUCOSIDE, ROSA CANINA SEED OIL, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, HYDROGENATED COCONUT OIL, BUTYROSPERMUM PARKII, OCTYLDODECANOL, HELIANTHUS ANNUS SEED OIL, BEESWAX, COCOS NUCIFERA OIL,  TOCOPHEROL, SQUALANE, BISABOLOL, PROPOLIS CERA, SODIUM SURFACTIN, TOCOPHERYL ACETATE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE
 


1 коментар:

  1. Страхотен блог, благодаря Ви, че споделихте тази статия. Коментирам, тъй като съм приятно изненадан и впечатлен! Успех!
    ╰┈➤ ① SEO оптимизация и консултации

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!