Да върнем свежестта на лицето ни за няколко секунди | Temptations By Nina
неделя, 16 септември 2018 г.

Да върнем свежестта на лицето ни за няколко секунди

Есента започна да напомня за себе си, все по-често забелязвам обагрените листа на дърветата, прохладния сутрешен полъх ...Не знам дали съм Ви казвала, но съм влюбена в есента, само като се замисля, че съвсем скоро ще се сгуша в мекото одеалце, ще си запаля ароматна свещ и ще пия горещ шоколад със сметана и маршмелоу ... замечтах се. 


Когато нанасяме покривен фондьотен върху лицето ни, ние изравняваме тена, но по този начин правим лицето ни да изглежда едноразмерно лишавайки го от неговата форма и естествена руменина. Затова тук на помощ ни идва контурирането, ружа и хайлайта, които целят да върнат/променят формата и цвета на лицето ни, за да изглеждаме естествено, разбира се, ако не прекалим с продуктите, които нанасяме, защото може да получим и обратния ефект. 
Именно уплахата, че може да заприличаме на "клоуни" често ни пречи да преоткрием магията на играта със светлосенките. Разбирам Ви напълно, защото често на пазара има продукти, които са много пигментирани и дори леко докосване с четката нанася прекалено много продукт, който е труден за разнасяне, друг проблем който отново е често срещан е прекалено топлите-оранжавеещи тонове...

Днес искам да Ви покажа няколко продукта под формата на стик, които са много подходящи за използване от начинаеши и на тези от вас, които им се налага да се гримират на крак далеч от домашния уют на вашата тоалетка.

Ако следите инстаграм профила ми, то тогава знаете, че  от няколко месеца посещавам фитнес залата преди работа и съм в постоянно търсене на лесни за използване кремообразни продукти, които да не изискват използването на четки. И това беше причината да преоткрия продуктите под формата на стик, който се оказаха  изключително удобни, поради няколко причини:
- не заемат много място
- лесно боравя с тях с пръсти
- не е необходимо да нося четки
- размазват се много лесно
- няма опасност да се счупят ако без да искам ги изпусна.


От няколко седмици използвам и контуриращите стикове на Aura, а именно: 
- Aura Quick Stick Shading & Contouring Duo в цвят Medium ( предлага се в light, medium и dark). Стикът е под формата на автоматичен молив разделен на две половини:озаряваща и контурираща. Консистенцията е кремообразна и се размазва лесно, но съветът ми е да действате бързо и да не чакате да изсъхне, защото размазването ще е една идея по-трудно, със светлия цвят може да подчертаете по-тъмния и да се заиграете със светлосенките. Трайността на продукта е добра като за подобен тип продукти и много зависи от вашия начин на живот и кожа. 
- Aura Cheek Stick Juicy Blusher в цвят Pink Breezer (предлага се в Pink Breezer, Coral Party и Coctail Peach ) Определено този цвят не е моя и не се чувствам комфортно с него, но съм решила да си купя  Coctail Peach, който намирам за много подходящ за моята кожа и усещане за цвят на бузите.
- Aura Sheer Stick Creamy Higlihter в цвят Skyfall ( предлага се в Night Lift и Skyfall). Цветът много нежен с розово златист отенък или както аз обичам да го наричам цвят шампанско. Придава много красиво сияние на скулите без да ги прави брокатени.
Интересното при тези стикове е, че всеки от тях е с тематичен сладникав аромат, контуриращият стик има аромат на какаови зърна, а хайлайта на ванилия. Изключително удобни са ми когато се налага да се гримирам на крак, защото с тях се работи бързо и лесно.


*PR SAMPLE


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!