С Pro fiber не се страхувам да сменям цвета на косата си | Temptations By Nina
вторник, 1 ноември 2016 г.

С Pro fiber не се страхувам да сменям цвета на косата си

Pro Fiber е първата грижа за коса с дълготраен резултат, който може да се реактивира многократно. До сега голяма част от грижите за коса изчезваха при измиване с шампоан, но благодарение на молекулярния комплекс Аптил 100, косата започва възстановяването си още по време на първата процедура в салона. Ефектът може да бъде реактивиран многократно в домашни условия.


Серията Pro Fiber е разработена в четири варианта според степента на увреждане на косата. 
Първата процедура трябва да се направи в салон за да може вашият фризьор да направи диагностика на косата ви и да ви предложи най- подходящата грижа за нея. За тази цел фризьорът ви ще ви зададе въпроси свързани с ежедневните ви грижа за косата след което ще нанесе подходящия концентрат за вашите нужди. Терапията продължава 6 седмици и включва: шампоан, балсам или маска, грижа без изплакване и Re-Charge ампули. След 6-те седмици отново може да посетите вашия фризьор за да нанесе подходящия концентрат за вас.


Използвам продуктите на Pro Fiber от около година, като през този период си направих и няколко почивки.
При първата диагностика ми изписаха шампоан от серията Restore, маска за коса и грижа без отмиване от серията Reconstruct и разбира се ампулите Re-charge.
Още след първото нанасяне видях разликата косата ми беше мека, жива и блестяща, което до този момент беше рядкост. Бях толкова ентусиазирана, че чаках с нетърпение всяко измиване на косата и след всяко виждах как постигнатият ефект в салона се задържа. След 6-седмичната употреба, косата ми беше по-жива, по-мека и по-плътна. Проблемът ми с лесно заплитаща се коса беше елиминиран.


При терапията с Pro Fiber трябва да се следват няколко стъпки за да бъде тя успешна.
- Първата процедура трябва да бъде направена в салон, където ще диагностицират състоянието на косата ви и ще нанесат подходящия концентрат-ампула
- Всяко миене трябва да започва с шампоан от серията, които да зареди косата ви с Аптил 100, след което се нанася маска/балсам и грижа за косата
- На всяко 4 измиване се поставя ампула Re-charge, която отново зарежда косата с Аптил 100
- Всяка 6-та седмица трябва да посетите вашия фризьор, който да зареди косата ви с концентрат.

Малко след като приключих с терапията си смених цвета и по-съвет на фризьорката ми започнах да редувам две серии на Kerastase.
Преди месец отново посетих специалист на Лореал, който направи повторна диагностика на косата ми, като този път ми препоръча да ползвам шампоан и маска от серията Restore и грижа без отмиване на Reconstruct. Тук искам да вметна, че през периода, който не използвах Pro Fiber направих балеаж, също така смених 2 пъти цвета на косата ми. Въпреки това при диагностиката се оказа, че вече не ми е необходима маската от серията Reconstruct.
Преди седмица подложих косата си на изсветляване в крайщата, след което ги боядисахме в ярко червен цвят. Косата ми все още е жива и изключително мека на допир.

Ако и вие като мен обичате да експериментирате с цветовете и да прекалявате със сешоарите, пресите и машите то тогава ви препоръчвам да попитате вашия фризьор за терапията на  Pro FiberНяма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!