Avon Dreams | Temptations By Nina
неделя, 28 февруари 2016 г.

Avon Dreams

Трябва да мечтаем колкото се може повече и колкото се може по-силно, за да може бъдещето да се превърне в настояще!


По случай лансирането на новия парфюм на Avon Dreams от екипа на Avon ме помолиха да разкажа за моята мечта.
През годините винаги съм се улавяла, че обичам да стоя над модните списания, представяйки си как цветовете извират от тях и в съзнанието ми се оформяха хиляди картини, въображението ми се развихряше и грабвах четката и  "творях". Описвах наум всичко, което исках да разкажа ... И ето, че един ден реших да рискувам  да създам това местенце. Мечтите ми леко по-леко се превръщаха в постигнати цели, разкривах идеи, описвах страстно всяко нещо което ме е грабнало. Цветовете и думите се преплитаха с всяка статия... Мислейки си за тези моменти сякаш се намирам в машина на времето. Връщайки се назад във времето във всяка сбъдната мечта се намира един прекрасен спомен. 
Замислияйки се тук и сега всичко, което изплува в съзнанието ми е мечта, която чака своя ред да бъде осъществена и да се превърне в един красив спомен за който ще се сещам с усмивка на лицето. 


Искате ли да се пренесем в света на мечтите заедно?
Просто затворете очи и пръснете от любимия си парфюм, поемете въздух и нека помечтаем заедно.
Пролетта събужда сетивата ни с нежния си и сладникав цветен аромат, а именно така бих описала новия парюм на Avon Dreams, който може да откриете тук. 

PR SAMPLE!

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!