Mary Kay | Temptations By Nina
понеделник, 22 септември 2014 г.

Mary Kay

Винаги съм обичала да се заигравам с цветовете и различните текстури и ми беше много приятно да се запозная и поиграя с продуктите на Mary Kay. Успях да си харесам няколко продукта и в част от тях се влюбих. Съсредоточих се предимно в прахообразните продукти, като тествах 2 серии от сенките за очи и два хайлайта, но стига приказки а да премина към мини ревютата. 

Когато погледът ми улови печените сенки  от серията Kay At Play се почуствах като дете в сладкарница. Цветовете са толкова шарени, толкова ярки, толкова готини, толкова диви.... Цветовете са такива, защото принципно серията е предзначена за тинейджърите. Избрах си  Electric Spring и Ocean View. Сенките са разкошни, мажат се като масло, пигментността им е много добра, но за съжаление при мен трайността дори с база е около 4 часа. Успях да направя и едно гримче, което може да видите тук.

L-R: Electric Spring; Ocean View


Сенките от серията Mineral Eye Color са от фридъм системата или казано на български език, сенките са рефили, които се закрепят посредством магнит за палитра. По този начин винаги когато пътувате може да вземете със себе си любимите ви сенки без да се налага да носите няколко палитри. За тестване ми бяха предоставени цветовете: Driftwood, Rosegold, Stone, Ballerina pink, Аntique Rose и French Toast. Сенките отново са с добра покривност, разпрашването е минимално. Направи ми впечатление, че сенките се опушват изключително лесно и трайността с база им е безупречна. Driftwood е любимият ми цвят за опушване от серията, а RoseGold и Antique Rose са с точното количество шимър и седят великолепно на подвижния клепач. Определено сенките от тази серия си заслужават да ги погледнете. 

L-R: DriftWood; Rose Gold; Stone; Ballerina Pink; Antique Rose; French Toast

Сега е ред на любимия ми хайлайт през последния месец, а именно Highlightening Powder. Хайлайтът е със златист шимър, който в никакъв случай не седи грубо, а придава много приятен златисто-бежов отблясък. Пудрата е много финно смляна и е мека като кадифе. За малко да забравя да спомена, че и тя е от фридъм системата.


Следващият хайлайт е от серията Pearls Sheer Dimension Powder, този път тази пудра е с доста по осезаеми частици и доста по-силно блещука. Цветът на хайлайта е перлено-розов и нещото, което малко ме подразни е, че се разпрашва в повечко, но също придава много красив отблясък на скулите стига да ви се нравят по осезаемите частички. 



Пробвали ли сте нещо на Mary Kay и ако да какво ви е мнението за него и за марката?

*Продуктите ми бяха предоставени от дистрибутор

8 коментара:

  1. Хайлайтърите изглеждат прекрасно :) не съм изпробвала нищо на марката до момента :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако идваш към София, консултантката на марката е много мила и може да ти покаже голяма част от асортимента на марката ако ти е интересно.

      Изтриване
  2. Хайлайтърите,особено розовкото бижу ,са страхотни!Поне така изглеждат!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много са хубави и опаковката на розовия хайлайт/руж е феноменална.

      Изтриване
  3. Сенките от серията Mineral Eye Color изглеждат уникално <3

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!