New Goodies ( Bg only) | Temptations By Nina
неделя, 18 май 2014 г.

New Goodies ( Bg only)

Много мразя когато плановете ми се променят едва ли не в последния момент, но ето , че се промениха. Което от една страна доведе до повечко време и нова публикация ЙЕЕЕЙЙЙ. И тъй като днес е неделя, значи е време за..........

Ароматната ми свещ свърши и беше наложително да си взема нова. Реших отново да се доверя на Casyopea. Отидох до щанда им и директно грабнах една от любимите ми свещи, но добре, че консултантката ме попита: "Нали знаете, че миризмите са променени?" Добре де може и аз нещо да не съм в час, но според мен щом променят аромата, то трябва по някакъв начин да го обозначат, дали да сменят името, визията.... Както и да е веднага смених свеща и взех Inspiration. Ароматът е много приятен и свеж.

През изминалата седмица малко прекалих с червилата, но толкова нови серии излезнаха на пазара, а имаше и намаления. С две думи беше грехота да не се възползвам!
Най сетне от Римел решиха да ни зарадват с течните червила от серията Apocalips. Не знам как успях да се въздържа и да закупя само един нюанс при наличие, че исках всички, но ето, че взех само Stellar.

Наскоро от L'oreal лансираха нова серия дълготрайни течни червила, наподобяващи дълготрайните червила на MaxFactor и просто нямаше как да стоя безучастно и да не взема поне едно за проба. Харесах 4 нюанса, но взех само Blossoming Berry. Снимките на нюанса направих сутринта и цветът все още седи непокътнат на ръката ми. 
В Лили бяха намалили с 50% креоните на Bourjois Color Boost. И нямаше човек на земята, който да можеше да ме разубеди, да не купя Red Sunrise
Обещавам, че щом придобия повечко впечатления за L'oreal и Rimmel ще пиша допълнително. 

След като ме зарадваха от Rimmel, беше въпрос на време и от Revlon да ми спретнат приятна изненада. И да те най-сетне внесоха парфюмните лакове от серията Parfumerie. За съжаление избора от цветове беше доста оскъден и си тръгнах само с China Flower

През лятото обичам освен парфюми да ползвам и спрейове за тяло. И реших да си поръчам няколко от Avon. Поръчах си: Sugar Plum&Vanilla, Violet&Luchee и Pomegranate&Mango

В каталога забелязах един промо комплект и разбира се, че и него отнесох. Става въпрос за душ-гела, лосиона и спрей за тяло от серията Cherry Blossom.

Лутайки се из щандовете, забелязах нова серия на Aldo Vandini. Никога не съм им била фенка, но ориенталският им мотив върху опаковките ме плени и реших да проверя ароматите. Харесах си аромата на Tahiti Vanilla&Macadamia, който поради някаква причина в момента не мога да усетя, което може би се дължи на това, че се полях със спрейовете за тяло и усещам само тях.

Лакочистителят ми свърши и нямаше как да не се запася с любимия си маслен лакочистител на Lily.

Във фейсбук страницата на Теди от Powder Your Face With Sunshine, видях, че в България вече се предлагат спрейовете за тяло на Victoria's Secret. Буквално полетях от радост и още на другия ден се запътих към Лили и отнесох Sheer Love, направи ми впечатление, че не видях лосионите и душ-геловете.

Преди няколко дни бях на едно събитие организирано от Colgate, на което се сдобих с пастата за зъби Colgate Max White One Optic и четката за зъби Colgate 360 Max White One

Отдавна не бях ходила до Inglot и определено мога да кажа, че персонала им с всеки месец става все по-зле и по-зле. Но както и да е отнесох една празна палитра и две сенки: D.S. 609 и 470


Замалко да забравя, че си поръчах и ориенталската гривна на Avon.

А сега е време да ви покажа и с още няколко нови нещица, които не спадат в графата козметика.
Последните дни времето е много неприятно. Вали по цял ден, студено е, мрачно е...
И напук на него реших да си взема една лятна пижамка. 

Искаше ми се да си взема някакви удобни панталонки подходящи за дълги и лежерни разходки през уикеда и се спрях на потурести. Пробвах десетки модели, разцветки и повечето ми седяха от комично до пълна трагедия, докато не открих тези. 

От една онлайн игра спечелих пешкир на Hamam. Първоначално мислех, че съм спечелила синия вариант, но се оказах приятно изненадана, когато куриерът ми донесе червения вариант.



15 коментара:

  1. Нинка, след като ти ме светна за лосионите, много се радвам, че и аз съм успяла да ти помогна в харченто на пари ;)) :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хи хи хи - Ако не беше ти надали щях да ги забележа (hug)

      Изтриване
  2. От къде са ревлонските лакове?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От едно магазинче, намиращо се на ул. Граф Игнатиев на спирката на трамвая на Попа

      Изтриване
    2. Благодаря. Сещам се за магазинчето, но там ми се струва, че ревлонските неща са с огромна надценка. Топлака от 7 лева цена на другите места му бяха сложили 10. Истината е, че там имат неща, които другаде ги няма, но това не е оправдание.

      Изтриване
  3. Честити придобивки!
    Пижамката е прекрасна и лакът на Ревлон също е в божествен цвят, жалко е наистина, че има толкова малко нюанси.
    Освен лаковете много харесах новите матови глосове на Ревлон с ментов аромат. Явно и аз ще летя към Лили за Victoria's Secret :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси! Определено компаниите са решили да ни разорят :D

      Изтриване
  4. Ооо, ще чакам отзиви за л'ореалските червила :) Честити!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много, много ама много ми харесва. Днес за пръв път го сложих и не е мръднало! Сложих го в 7:30, а в момента е 17:24ч. и почти не е мръднало!!!

      Изтриване
  5. Оооо страхотни покупки, особено ме грабнаха сенките на Inglot. Ще се радвам като имаш време да пишеш за кораловия цвят, изглежда уникален :)) точно такова търся, поздрави :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :)
      Надявам се скоро да успея да подготвя поста за сенките. Имам доста ревюта да подготвям тези дни:)

      Изтриване
  6. Чакам спрейовете на Victoria's Secret да дойдат и в Бургас и определено ще се запася.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!