New Goodies (BG only) | Temptations By Nina
понеделник, 12 май 2014 г.

New Goodies (BG only)

Здравейте,

исках да подготвя по-рано неделния ми пост, но плановете ми за мързелива неделя бяха усуетени.
Снощи с няколко дами обсъждахме във фейсбук до ранни зори различни козметични продукти - луда работа! 
И именно заради това планът ми за днес беше късно ставане придружено с макиато и излежаване пред лаптопа. Да, ама не!
Сутринта ( добре де, не беше сутрин беше обяд) бях събудена и принудена да се приведа в човешки вид за само 15 мин. без да знам къде аджеба ще ходя. Учудващо съумях да се приготвя, да не повярва човек! От мен може и да стане войник!!! 
Направихме си една разкошна разходка в Царска Бистрица, след което последва дълга вечеря в Камелот и ето ме отново у дома заредена с енергия.

Напоследък съм се отдала на безумен шопинг и само се чудя какво да си купя/поръчам нищо, че в къщи няма място за нови неща, важното е, че сърцето ми е голямо и се радва като малко детенце на всяка нова "играчка".

Говорейки за играчки се радвам да ви съобщя, че вече съм горда притежателка на Philips Visa Pure. От както започнах да се занимавам по-сериозно с козметика и да се ровичкам по блогове и да гледам ютуб клипчета. В главата ми се наби думата Clarasonic. От години си се предтавям като горда собственичка на такъв уред, но като чели бях леко скептично настроена, защото покрай милионите суперлативи изчетени в ползва на Clarasonic, попаднах и на доста неприятни коментари от типа, че потривал кожата и т.н..
Това определено беше една от причините да не се сдобия с Clarasonic, а и цената не играеше в негова полза. Но ето, че месец март дойде и с него куп изненади. На Бг пазара освен Clarasonic се появи и Philips Visa Pure и след тоновете изчетени коментари в ползна на Philips Visa Pure си казах- "Той трябва да бъде мой!"
Използвам Philips Visa Pure от около 10- 11 дни и мога да кажа, че това бяха най-добре похарчените ми пари! Почистването с него не може да се сравни с обикновените четки. Кожата ми стана супер мекичка, а черните ми точки започната да избледняват.

Минавайки през ДМ ( трябва да си поискам комисион от ДМ - постоянно го споменавам) , погледът ми беше прикован към новите лимитирани душ-гелове на Alverde. Реално харесах 3 аромата, но някак съвестта ми проговори и излезнах от магазина само със  Stadt-gefluster. Alverde Stadt-gefluster мирише на захаросани лимончета.... нямате си напредстава колко обичам този аромат. на моменти си представям как се къпя в кексчета :D

Нощния ми крем свърши и бях в издирване за нова. Проблемите, които последваха бяха, че исках цената да е нормална, просто този месец ( в случая миналия)  имах прекалено много разходи и цената, която можех да отделя беше около 30лв. Не и исках кремът да е на някоя масова дрогерийна марка, а пък сумата от 30 лв е крайно недостатъчна за нещо от аптеката. Реших, че сега е моментът да пробвам нещо Био. Прегледах щанда с Weleda, Dr. Нauschka и съвсем случайно попаднах на Bio Karite. Цената им беше много добра и реших освен нощния крем да си взема и серума

Имах удоволствието да присъствам на Интернационалния Артистичен форум на L'Oreal Professionnel ( снимки може да видите тук). Събитието ме остави без дъх, то не бяха прически, то не бяха тоалети, то не бяха изненади... 

Като гостенка на събитието получих L'oreal Professionnel Tecni.Art Density Material и Denman Classic Styling brush

От край време се оглеждам за метален, тип мъжки часовник в цвят розово злато, но не ми се даваха повече от 100лв, защото не съм от хората, които носят часовници. В повечето случаи, часовниците, които харесвах бяха на цени от 300лв, че и повече и точно се бях отчаяла, когато зърнах в каталога на Avon, моя часовник. Да той бе там и ме призоваваше подсъзнателно да го прибера в къщи. Разбира се, не се съпротивлявах и беше поръчан на секундата.

Не знам за вас, но аз имам огромен проблем с линийките под очите. И всеки продукт , който може да ми обещае тяхното заличаване е добре дошъл! Именно за това се зарадвах на изненадата от Avon, които ми предоставиха за проба новият им  коректор за бръчки- Anew Reversalist Wrinkle Smoother. Опаковката на продукта е зашемяваща без да преувеличавам!

Преди известно време открих сайта на Fashion Supreme (клик). И оттогава го следя непрекъснато Първоначално се притеснявах да поръчам от него, но след като съзрях чантата на Burbeline, просто си казах: "Риск печели, риск губи!" 
И ето, че чантата ми пристигна и съм безвъзвратно влюбена в нея!


3 коментара:

  1. Ах, този Филипс! ♥
    Много хубави придобивки :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни неща, чакам ревюто за Philips уреда, а също и малко по-обстойно за крема и серума :)чантата е чудна :)

    ОтговорИзтриване
  3. Svidja mi se taj Avonov sat, a i cetka za kosu se cini dobra. :-)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!