L'oreal Elvive Extraordinary Oil | Temptations By Nina
неделя, 11 май 2014 г.

L'oreal Elvive Extraordinary Oil

Коса, коса, коса...  / For English scroll down!
Колко от вас имат проблем с укротяването на гривата си.
Е, и аз не съм от щастливките дарени с прекрасна коса, че и отгоре на всичко я тормозя всекидневно. То не са преси, сешоари, маши, боядисване...
Разбира се това всичко дава своя принос и изсушава допълнително косата ми  и тя се нуждае от екстра грижа за да изглежда добре. 

Дали вече се досетихте за какво ще си говорим днес?

Преди известно време получих от майка ми L'oreal Elvive  Extraordinary Oil.
Подходих с недоверие към продукта, защото за себе си съм открила, че масово продаваните продукти в козметичните магазини са ми прекалено слаби и не могат да се справят с косата ми.
За съжаление L'oreal Elvive  Extraordinary Oil, така и не успя да промени мнението ми, но не забрявайте, че косата ми е изтощена, ако вашата не е такава може и продуктът да ви допадне. 
Първото нещо, което отчитам при L'oreal Elvive  Extraordinary Oil е симпатичната и тежка стъклена бутилка снабдена с помпа. Еднo-две изпомвания са напълно достатъчни за косата ми. Консистенцията , както се и предполага е олиобразна, затова и трябва много да се внимава с количеството, което поставяте на косата си. Моята коса успява да изпие всякакви олиоподобни течности буквално за секунди и мога да си позволя да слагам повече от продукта.
Сега идва  моментът да съобщя, кое е нещото, което най-много ме подразни в L'oreal Elvive  Extraordinary Oil и това е силният аромат на алкохол, който се опитва да се прикрие, но все пак е доста силно доловим или поне моят нос го отчита на секундата. 

Една от причините да не се харесаме с L'oreal Elvive  Extraordinary Oil е, че не успява да нахрани/хидратира косата ми, но това не ми попречи да го изхабя!

Ако и вашата коса е суха и изтощена, то тогава по-добре добавете още 5-7 лв и си купете L'oreal Professionnel Mythic oil!

***************************************************************************

The newest trend in the hair world seems to be oils, first kicked off by Mythic oil and now filtering down into more purse friendly brands such as L'Oreal.
The bottle looks like it belongs on a salon shelf and is simply incredible. Made out of glass with a beautiful curved shape this product really does look the part, feeling expensive and luxurious. There is a pump which is perfect.
The smells – It’s smells like flower mix with alcohol.
And my final through is that L'oreal Elvive  Extraordinary Oil doesn't even moisturize my really dry and frizzy-like hair or make it soft, smooth and shiny like any other oils I have tried. 




4 коментара:

  1. Аз отдавна съм се отказала да търся нещо подхранващо от предлаганите "чудотворни" продукти за коса. За момента използвам рициново масло преди да измия косата си, понеже е доста мазно, и за сега съм доволна от резултата, но планирам в скоро време да пробвам и кокосовото масло, за което чета само хубави отзиви.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преди време смесвах кокосова масло с малко арганово масло, които нанасях на мокра коса и ефекта ми харесваше, но трябва много да се внимава с колиюеството, защото много омазняват косата.

      Изтриване
  2. Тъкмо на време :) Винаги съм проявявала интерес към това олио.. Ето, че наистина е трябвало да го пропусна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не си заслужава парите. Вземи си митик оил, сигурна съм, че ще ти хареса:)

      Изтриване

I Love Your Comments!