Golden Rose (lipgloss, lipstick and blush) | Temptations By Nina
четвъртък, 28 юни 2012 г.

Golden Rose (lipgloss, lipstick and blush)

Hi girls :)

Today i will write about a three Golden Rose products.
Golden Rose is a Turkish brand and they have some gorgeous products for a great price.

I will start with  Golden Rose Powder Blush in Coral Reef (08)
Packaging:
- It's great :x and luxury . Comes in a sturdy, golden colored packaging.
Details are mixes matte and shiny print. 
Product:
- This blush has a such a pretty coral color.  When you applied to your skin the blush looks matte. The blush has a nice texture, not to hard and not too soft either. This blush smells like nothing and isn't contain perfume.  
I love this blush and you can find it in 10 colors for only 8 leva / 4 euro . 
                     

2. Golden Rose Ultra Shine Volume Lip gloss
Packaging:
 Comes in a sturdy, golden colored packaging.
Product:
- This product smells sweet :) Like sour candy. The color is a nice soft pink. The consistency is nice, it's not too sticky. This gloss is so glossy :x (It's not long lasting)
Price: 6.50leva/ 3.25 euro
            

3. Golden Rose Ultra Diamonds Lipstick 13
Packaging:
- Comes in a sturdy, orange colored packaging with silver stars. 
Product:
- It's a creamy formula but not very creamy in other words it wont dry out your lips but you can expect complete moisturizing effect. The best thing about the shimmer in this lipstick is you don't need a gloss over it. It smells as old grandma lipsticks (It's not long lasting)
Price: 4.40 leva / 2.20 euro
                    


Здравейте момичета :)

Днес ще споделя с вас впечатленията ми от три продукта на Голдън Роуз. 
Предполагам знаете, че Голдън Роуз е турска марка , която предлага голям асортимент от декоративна козметика и мога да кажа ,че имат и доста сполучливи продукти.

Ще започна първо с един руж ;)

1.Golden Rose Powder Blush - Coral Reef (08)
Опаковката: 
-Ружът е опакован в много красива златна картонена кутия върху която изцяло е отпечатана емблемата на ГР с мат и гланц, отделно има надпис с черен цвят. Бих казала ,че доста са се постарали кутийката да изглежда луксозно. Самият руж е в пламасова контейнчерче  със златиста рамка и със златни букви , които са отпечатани в средата. Затварянето е доста стабилно, така че няма опасност ружа да ви се отвори в чантата.
Продукта: 
-Ружът е много красив цвят :) Нанесен на кожата завършека му е матов, другото важно нещо за ружа е, че когато се опитате да го вземете с четка , той не се разпрашва. Много добре се блендва. Като консистенция не бих казала ,че е много твърд нито пък много мек.
Цената му е 8 лева.

2.Golden Rose Ultra Shine Volume Lip gloss
Опаковката: 
- Тук отново опаковката е решена в златно и с черни букви за името на продукта. Опаковката на гланца е пласмосова и прозрачна , като капачката и името на продукта е в златно. Тук е важно да спомена на четчицата на гланца е с косми, а не с гъбичка. 
Продукта: 
- Гланцът мирише доста приятно на нещо сладко. Като консистенция не бих казала ,че е много лепкав , но пък се усеща тежко на устните. Цветът  е плътен като се има напредвид , че това е гланц , а не течно червило и блясъкът е доста силен.
Цената му е 6.50 лева

3. Golden Rose Ultra Diamonds Lipstick
Опаковката: 
- Тук вече има промяна в опаковката. Тя е решена в бронзово и сребърно. Самата опаковка на червилото изглежда супер евтино , определено тази пласмаса дава усещане на евтин продукт :(
Продукта: 
- Първото което ще кажа за това червило е, че мирише на онези стари червила които използваха бабате ни. Консистенцията му е кремовидна , но не бих казала ,че ще усетите устните си хидратирани. Нещото което може би замалко щях да забравя да спомена ,че в това червило има малко частички , които са едва доловими и то само на слънце.
Цената му е 4.40 лева
2 коментара:

I Love Your Comments!