New Goodies (BG only) | Temptations By Nina
неделя, 6 април 2014 г.

New Goodies (BG only)

Тъкмо си мислех, че съм преборила гадната настинка и хоп днес пак ме тръшна :(, но това не успя да ме спре да подготвя любимия си неделен пост.
Който този път е леко постен, може би се дължи на неразположението ми през изминалата седмица.
Голяма част от продуктите са поръчани по интернет и за съжаление не могат да бъдат открити на българския пазар.

Месеци наред се заглеждам по кремообразния бронзър на Chanel, но така и не се решавах да дам над 100лв без да съм го видяла на живо, а и не знаех дали ще се спогодя с тектурата и така ми хрумна да поръчам Bourjois Bronzing Primer, за да мога да си поиграя с тектурата и да съм подготвена за Chanel Soleil Tan. В бурканчето бронзиращата база изглежда страшна, много тъмна и с оранжев подтон, но като си поиграете с блендирането и рабира се ползвате по-малко количество, цветът става лесно приложим. Все още не съм го тествала на лицето, но премина успешен тест на ръката ми. След като добия по-ясни впечатления мисля да му отделя самостоятелна публикация, защото до този момент получих доста запитвания за него.

Опитът ми с кремообразните ружове се изчерпва с Illamsqua - lies и ми беше интересно да си поиграя с още подобни продукти и след като чух, че една приятелка ще прави обща поръчка от ELF се включих мигновено със сравнително новите кремообразни ружове. Взех си Heartbreaker и Tease. Направи ми впечатление, че консистенцията им е някак въздушна, не знам дали ме разбирате, но консистенцията не е типичната, хем е суха, хем е кремообразна хем е прожинираща. Блендира се изключително лесно, без да оставя мазен или лепкав филм.

Мразя лимитираните серии на MAC, защото обикновено се внасят много малко бройки и буквално трябва да се редим от сутринта пред магазина за да успеем да се сдобием с нещо. Бях подготвена, че и този път няма да стигна на време до MAC , за да се сдобия с желаните продукти, все пак работя в центъра на пълен работен ден и няма как да отскоча до магазина им. Но да живеят добрите феи. С помоща на една страхотна дама се сдобих с така бленувания от мен Stereo Rose. Обожавам скинфинишите на MAC и се старая често да обновявам колекцията си и нямаше как да не намеря местенце и за този скинфиниш.

От доста време чувам хвалби по адрес на пастата за зъби на Amway. Amway е каталожна козметика и имат всякакви продукти, от бяла козметика, минавайки през декоративната, стигайки до препаратите за почистване. Пастата за зъби е с лек ментов аромат и почиства много добре зъбите.

Видя ли някъде брокатчета, считайте, че интересът ми е мигновено привлечен и нямаше как да подмина и новия "бляскав " лосион за тяло на Balea - You are Gold. "Разбира се, че съм златна, ето и лосионът знае!" Шегата на страна, но лосионът притежава изключително дискретен шимър и не  е като миналогодишния, с който засиявахте като новогодишна лампичка. Ароматът е лек и приятен.


14 коментара:

  1. Много хубави покупки!
    Аз също с удоволствие бих прочела ревю на бронзъра :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Присъединявам се към желаещите за ревюто :)

      Изтриване
    2. За сега ще издам само, че много ама много ми харесва :)

      Изтриване
  2. Az sum polzvala pastata i sum mnogo dovolna ot neia. Dobre si napravila,che si si ia vzela. :) (izvini me, niamam na razpolovenie kirilica)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страотна е :) Следващият път ще си взема голямата опаковка!

      Изтриване
  3. Az sum polzvala pastata i sum mnogo dovolna ot neia. Dobre si napravila,che si si ia vzela. :) (izvini me, niamam na razpolovenie kirilica)

    ОтговорИзтриване
  4. интересен ми стана лосиона за тяло на Balea...за другите неща мога само да си мечтая...

    ОтговорИзтриване
  5. Нямам търпение за поста за Буржоа :)

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей,номинирам те за един интересен таг.Ще се радвам да се включиш.Повече подробности може да намериш тук:
    http://everydaythingsoflife.blogspot.com/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html

    ОтговорИзтриване
  7. Честитка!
    Днес бях в ДМ, но не ми хареса никой от новите лосиони..а много ми се искаше да харесам този ^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз мирисах част от новите лосиони и не ме впечатлиха. Но този ми е must have :) за лятото :)

      Изтриване

I Love Your Comments!