My first Glossybox - October

Hi girls;)
How are you :)
Today I'm so happy - finally i got my first Glossybox - Yeah!

Здравейте момичета :)
Как сте?
Въпреки ужасно дъждожния и мрачен ден аз съм щастлива- дойде ми глосибокса.
Разбира се гадното време не можа да ми попречи да се дигна до офиса на превозвача и да си взема така дългоочакваната кутийка. Разбира се навръщане направих грешката да мина през НДК и по разбираеми причини не бях се оборудвала с плавници ....
Но стига глупости и нека ви покажа какво получих ;)

Anatomicals - Don't just clean it woman, scrub it body scrub


original size 200ml / £3.49 - I got 75ml
It's smells as a grapefruit - amazing
Скрабът мирише ацки цитрусово на грейпфрут и доколкото виждам частичките са по-едрички и предполагам с по-жулещ ефект и това чуство се засилва от прочетеното:


DR. Jart - Premium Beaty balm


original size 40ml/ £24 - I got 15ml
This is BB cream with 40 SPF. A slightly glossy, low coverage cream which helps fight ageing.
The color is a little grey but i will try it ;)
Това е ББ крем с фактор 40, който придава на кожата озарен вид, покривноста му е слаба и се бори с бръчките. Със сигурност ще го изпробвам въпреки, че цветът ми се струва прекалено сивкав, а размазан на кожата пък придобива розовеникъв отенък.


Yves Rocher France - Moisturising cream lipstick - Couleurs Nature in 106 Mauve


original size: 3.7g/ £14.5 I got 3.7g.
Perfect coverage from the first application: a smooth, supple luminous film covering the lips.
I must say : I love Love Love this color for this seasson - fall.
Ето и голямата изненада за мен ;) От известно време се каня да си потърся точно такъв цвят червило и ето ,че глосибокса ме изненада свръх приятно . Както предполагате веднага го изпробвах . Сложих го в 15ч. в момента е 18:18ч. цветът на устните ми не е същия, но да се има в предвид, че хапвах солетки, пих вино, спрайт, вода, баунти (а уш съм на диета) нещото което ми допадна и затова и споделям какво съм яла е, че цветът е избледнял но равномерно , тоест имам блед цвят по целите устни не само по контурите както обикновено.
Ако и занапред се държи така ще съм много щастлива.

Olay - Regenerist 3-Point Treatment cream France Free


original size:50ml/ £29.99 - I got 7ml.
It's winning, best selling moisturizer. This is one very interesting product for me.
Ето още един продукт, който е доста интересен за мен. За марката съм чувала само суперлативи, а както знаем в БГ за съжаление я няма.

Skinetica - Anti- Blemish


original size: 100ml/ £6.99 - I got a little sample
A unique solution for clearing skin blemish, showing results in 2-3 days.
За този продукт съм скептична, ако беше толкова лесна борбата с проблемната кожа то всичко щяхме да имаме перфектна кожа.

Общите ми впечатления са, че Глосибокса ми харесва и с не търпение чакам следващата кутийка.
Какво мислите за Глосибокс и бихте ли се абонирали?


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

16 коментара:

 1. Аз бих се абонирала, ако има в България. Харесва ми идеята да предоставят различни продукти, които не всеки има фин. възможност да пробва. :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много ми допада идеята на тези кутийки и ако в България има Глосибокс, с удоволствие бих се абонирала, винаги е интересно да пробваш нови продукти :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Надявам се да доживея и в БГ да има Глосибокс, но пък за моя радост има превозвачи :)

   Изтриване
 3. Здравей! Определено бих се абонирала и се надявам един ден, това да е възможно тук. Продуктите са страхотни. Браво :) Поздрави- http://bygabriela24.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей Габи,
   ако мноо искаш да се абонираш може да използваш превозвач

   Изтриване
  2. Здравей:) А ти как направи твоя абонамент- отиде първо в Спиди/Еконт и говори с тях за адреса в Англия?

   Изтриване
  3. първо си правиш регистрация в Габко , след което ще получиш ID номер, който трябва да присътва до името ти в регистрация за флосибокс. След което се регистрираш в Глосибокс и даваш УК адреса на Габко , След като ти шипнат глосибокса на 15 ще получиш имейл с трак номер, който описваш в профила си в Габко и вече следиш сайта на Габко за да видиш пратката в кой камион е и кога ще е в София.;)
   Получаването е в един от двата офса на Габко или ако искаш да ти доставят на място глосибокса Габко ще ти изпрати нещата с налоцжен платеж по Спиди или Еконт ;)
   ако нещо не ти е ясно питай свободно ;)

   Изтриване
 4. Обмислям да се абонирам от сигурно година и така и не се решавам. Като дойдоха Дъглас кутийте надеждата се засили, че ще имаме нещо подобно и в Бг...но уви. За колко време ти я доставиха?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Значи глосибокса пристигна на адреса в Англия на 17.10, а в БГ на 27.10. Вчера отидох да си я взема от офиса на превозвача в кв.Иван Вазов ( има още един офис в кв. Мотописта, а също така нещата могат да бъдат пуснати със Спиди ии Еконт)

   Изтриване
  2. Колко стува абонамента за кутийката?

   Изтриване
  3. абонамента е £10+£3 доставка до Английски адрес ;)
   +2.20лв превозвач +1лв такса офис или такса куриер Спиди или Еконт

   Изтриване
 5. Доста ме заинтригува за тези превозвачи, не знаех, че имаме и такава опция тук в България. Може ли да ми дадеш малко по-подробна информация, като например името на фирмата която превозва, на място ли трябва да отида за да говоря с тях, каква беше процедурата по записването? Мерси предварително за информацията :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей Дени,
   първо си правиш регистрация в Габко , след което ще получиш ID номер, който трябва да присътва до името ти в регистрация за глосибокс, след което се регистрираш в глосибокс и даваш УК адреса на Габко , след като ти шипнат глосибокса на 15 ще получиш имейл с трак номер, който описваш в профила си в Габко и вече следиш сайта на Габко за да видиш пратката в кой камион е и кога ще е в София.;)
   Получаването е в един от двата офса на Габко или ако искаш да ти доставят на място глосибокса Габко ще ти изпрати нещата с налоцжен платеж по Спиди или Еконт ;)

   Изтриване
  2. Мерси много за информацията! :)

   Изтриване

I Love Your Comments!