Golden Rose: Pressed Powder & Terracotta Blush ( BG Language) | Temptations By Nina
четвъртък, 25 октомври 2012 г.

Golden Rose: Pressed Powder & Terracotta Blush ( BG Language)


Здравейте момичета :)

Как сте?

Днес съм ви приготвила 2 продукта на Golden Rose. 


Първо ще си поговорим за пресованата пудра.:)


Ето какво ни обещават от Golden Rose:
"Пресованата пудра има копринено нежна, олекотена текстура, обогатена с витамини антиоксиданти  А & Е и слънцезащитен фактор SPF 15, което прави продукта подходящ и за чувствителна кожа.  Pressed Powder осигурява матиран финиш без неприятно усещане за сухота и опъване. Опитайте pressed powder и се насладете на страхотно усещане за копринено гладка и красива кожа.10 нюанса, които подхождат на всеки тип кожа."


Ето го и моето мнение ;) 
 Не искам да крия колко съм очарована от съдържанието на витамини А и Е, а също така да не подценяваме и фактор 15. След като разгледах състава просто от любопитство погледнах дали в другите ми пудри има витамини и резултатът е НЕ. Както знаем витамините са полезни за нас не зависимо от начина на прием. 
Завършека на пудрата е кадифен и матов. Усещането върху кожата е много леко, все едно нямата нищо , но в същото време пудрата ви обвива  с един невидим кадифен и матов воал. 

Сега за матирането ако сте с нормална до суха кожа то тогава пудрата е точно за вас , но ако сте със смесена до мазна кожа то тогава имайте в предвид ,че ще ви се наложи да попиете Т-зоната с оризова хартия или пък да нанесете още малко от пудрата през деня.

Цена: 10.90 лв.
( продукта ми е предоставен от ПР на Golden Rose)



Хайде сега за Ружа ;)


Преди време във форума на БГ–мамма се оформи един спор за хайлайта на МАК - Soft & Gentle и ружа на Golden Rose Terracotta 04. Според няколко потребителки ружа на ГР е идентичен със Soft & Gentle. Тук ще кажа ,че са доста близки, но и доста различни ;)  сега няма да ви говоря за  Soft & Gentle, а за ружа на ГР.

Взех си го преди около 2 месеца, но все не стигах да пиша за него , но ето че дойде и неговият ред.

Ето какво ни казват за него от ГР:
"Серията Теракота е синоним на лукс и високо качество. Ружа Теракота е един необикновен продукт. Създаден по специална технология, всеки цвят от палитрата на Теракота комбинира няколко хармонично допълващи се нюанса. По този начин вие се превръщате в художници, които сами сътворяват перфектния цвят. Благодарение на фините частици, с които е обогатена текстурата на ружа Теракота, той  е лек и сияен и в същото време дълготраен. 8 нюанса"


Ето го и моето мнение:
Ружът е страхооотен! Ако следите блога ми то вече знаете, че съм луда по блещукалките (изчервяващо се човече). Ружът е с много фини частички в различен цвят и е страхотен за хайлайтване, но също така става и за руж ако сте почитателки на този перлен ефект. Ако го ползвате като руж то той ще ви предаде един много фин блестящ бронзово-златист ефект и при всяко ваше движение ще отразявате светлината. 

Цена:11.50лв

7 коментара:

  1. супер, че имат избор на цветове от пудрата. Номерът на снимката кой е?

    ОтговорИзтриване
  2. А има ли някаква покривност тази пудра

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви Нина.
    А бихте ли ми препоръчали пудра , със средна /висока покривност , да не е скъпа , до 20-25-30 лв. , и да е за много бели и проблемни кожи /широки пори /, и да не жълтее или розовее , и да не седи сухо на лицето.
    Blagodaria.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Еленка,

      по-покривни пудри съм ползвала на MAC Studio Fix ( мисля, че струва около 40лв) и пудрата на Инглот има я в опция като рефил ( рефила излиза около 13-15лв). И при двете марки има голям избор от цветове, а относно пудрения ефект може да го тушираш с фиксиращ спрей ( Ейвън предлагат такъв за около 10-15лв. ) или термална вода ( имаш избор от много фирми: Авен - любимата ми, Виши, Ла рош-позе...).
      Дано съм ти помогнала :)

      Изтриване

I Love Your Comments!