Есенен гардероб | Temptations By Nina
събота, 11 август 2018 г.

Есенен гардероб

Макар, че все още е месец Август, аз вече си фантазирам за есента, за пъстрите й цветове, които обагрят улиците и парковете... мечтая си за велурени ботички, шалове и кожено якенце комбиниран с най-удобната ми дреха, а именно дънките. Обожавам дънките, едно на ръка, че са супер комфортни, но и стоят еднакво добре съчетани с кецове, ниски обувки, обувки на висок ток, елегантни или по-спортни в зависимост от ежедневното Ви натоварване
Преди няколко дни Ви попитах в инста сторито ми в Инстаграм (клик) дали искате да Ви покажа какво обмислям да си купя за предстоящия сезон и почти единодушно ( 96%)  пожелахте да видите wish-листатата ми. Спряла съм се на леснодостъпни марки, които предлагат разнообразие на дрехи за по-пухкави дами и цените са им по-всеки джоб. 

Един от любимите ми магазини в тинейждърските години беше MANGO и все още мога да го наредя в топ 3. Винаги съм харесвала елегантните им дрехи и никога няма да забравя как на 18-19г. си бях взела една зеленикава макси пола за 80-90лв ( за неработещ човек, тогава тази сума беше доста сериозна) , която носех докато я скъсах, дори и тогава си я заших и продължавах да я нося, докато не се разпадна. Носех я, не защото нямах какво да облека, а зашото ми беше толкова любима, че не можех да си представя "живота" без нея - луда работа, но съм си такава, харесам ли някоя дреха мога да я нося всекидневно без да ми писне.


През последните месеци полудях по розовия цвят и успях да накупя различни неща в този цвят, но не и риза. Много харесах тази розова риза (клик) в сайта на Mango, но съм в лека дилема дали да си я поръчам или да купя почти идентичната от  H&M (клик), която мерих в магазина им. Доколкото виждам една от основните разлики е материалът, едната е 100% вискоза, а другата 100% полиестър, но учудващо за мен изключително приятен на допир и мек. Освен розовата риза от Манго искам да си взема синята (клик) и бялата от H&M (клик)


Истинско предизвикателство за мен е да си намеря подходящи пуловери, защото доста плетки или материи ме правят по-пълна. Самата дреха трябва да бъде с подходяща кройка, подходяща материя и по-възможност без никакви плетки. Да, но тогава често дрехата може да изглежда скучно, но един по -ярък цвят веднага ще предаде настроение. Забелязах този пуловер (клик) от вискоза, памук и вълна и се влюбих моментално в този слънчев цвят с много нежни перлени детайли. Единствено се колебая кой цвят да си поръчам или да си поръчам и двата. 





Любимата ми дреха са дънките и няма как да не си купя поне два чифта. Едните мисля да се черни, а другите тъмносини. Това са част от моделите между които ще избирам: клик, клик, клик








Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!