Нежна грижа за кожата | Temptations By Nina
неделя, 18 февруари 2018 г.

Нежна грижа за кожата

Всички ние в даден момент от живота ни сме изпитвали нежаланите ефекти на времето върху лицата ни. Всеки ден се борим да предотвратим появата на  бръчките и отпуснатата кожа, но понякога забравяме, че освен да третираме кожата ни с кремове/терапии е много важно дали правилно я почистваме и дали не използваме прекалено агресивни продукти. 
През последните месеци започнах да отдавам все по-голямо внимание на кожата ми, като освен, че се грижа за нея  отвън, се старая да приемам повече вода, да пия зелен чай и не на последно място добавих Колаган на таблетки, но днес искам да Ви разкажа за последния продукт, който добавих към козметичния си арсенал, а именно Демакиращия Флуид 3 в 1 на Avene*


За много кратък период от време този флуид се превърна в неразделна част от дневната ми грижа. Изключително фин продукт, който гали сетивата,  докато го втривате/масажирате върху кожата си. Покрива кожата с много фин воал с нежен аромат, който при допир с водата се превръща в млечно бяла текстура, която отмива замърсяванията от вечерта. След изплакване усещам кожата свежа, мека и ако преди това е била зачервена и леко опъната, то вече е напълно успокоена.  
Едно от нещата, които много харесвам в продуктите на Avene е че в техния състав почти винаги фигурира и термалната вода, която има успокояващо действие и е любимият ми продукт на марката без който не оставам. 


Считам за много важно да упомена, че продуктът е представен, като демакиаж, тоест би следвало да почиства грима Ви. Пробвах няколко пъти да си почистя грима с флуида, но за съжаление резултатът не беше много добър при мен, което може би се дължеше на по-силния грим, който носех и предпочетох да заменя начина му на ползване и преоткрих позитивните му качества и кожата ми се чувства страхотно след него. 




*PR SAMPLE

2 коментара:

I Love Your Comments!