Да заблестим с GLAMGLOW YOUTHMUD TINGLEXFOLIATE TREATMENT | Temptations By Nina
събота, 10 юни 2017 г.

Да заблестим с GLAMGLOW YOUTHMUD TINGLEXFOLIATE TREATMENT

С всяка изминала година започваме да сме по взискателни към продуктите, които ползваме. Козметичната индустрия се развива с всяка секунда, бълва продукти, но как точно да успеем да открием нашия продукт сред морето от предложения. Ние модерните жени вече очакваме видими резултати от грижата за кожата ни, текстури които отговарят на забързания ни ежедневен ритъм. превръщайки козметичните ни ритуали в удоволствие за сетивата ни. 


Преди малко повече от година на пазара се появи революционна маска, за която всички говореха. Още тогава бях скептично настроена, а като добавя цената й от около 100лв за 34гр продукт... Да дам 100 лв за маска с глина ми се струваше нелогично, до момента в който не открих мини разфасовка на Glamglow Youthmud на летището във Frankfut. 
Glamglow Youthmud обещава нежно да ексфолира кожата, да я направи по-гладка, по-озарена, да помогне с абсорбирането на излишния себум и да свие порите.  
След като почистим лицето си, нанасяме маската на плътен слой и изчакваме 10 мин, аз лично стоя докато на засъхне напълно, след което отмивам с хладка вода. Усещането на маската върху кожата не е най-приятното нещо, което бихте могли да усетите. Аз лично освен неприятното опъване, което се усеща при всяка подобна маска, усещам силно парене придружено с щипане, но всяка минутка страдание си заслужава. 


Резултатът след Glamglow Youthmud е почистена, освежена, гладка кожа, с по- незабележими пори. Все пак нека не забравяме и да имаме реални очаквания от продуктите, които ползваме. Кожата ми е видимо почистена, но това не означава, че черните ми точки са изчезнали. Нека оставим черните точки на козметиците и да не очакваме, че маските/геловете ще ни избавят от тях.
Glamglow Youthmud  е маска с морската глина, вулканични камъни, листенца зелен чай, лайка, краставица и лавандула.  
Един от най-големите минуси освен цената, които отчитам е че след като отворите бурканчето трябва да ползвате маската по-често, защото бързо се изсушава. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!