Morning Routine Part 1 | Temptations By Nina
събота, 4 юни 2016 г.

Morning Routine Part 1

Какъв хубав ден! Навън е слънчево, а и успях да се наспя, което одавна не ми се беше случвало. Денят ми започна с кратко излежаване в леглото, като през това време не докоснах телефона си, което е истинско постижение. Просто си лежах и се любувах на прекрасната сутрин. 


След което се с бодра стъпка се отправих към банята с телефона ми в ръка. Поставих го на рафтчето и пуснах плейлистата Inspiring songs на Alex4ftx в Spotify. 
През последните дни залагам на свежи плодови аромати и душ гелът на *Yves Rocher с аромат на Манго и Колиандър  (клик) е перфектният ми старт за деня. Нужно е минимално количесто за да се разпени и да обвие тялото ми с приятен и свеж аромат без да е прекалено сладникав. Пяната е богата и изключително мека. Истинско удоволствие за сетивата. 
Когато сутрин бързам за работа нямам време да нанасям лосион за тяло, а още по-малко да чакам да попие и залагам на Nivea in Shower (клик). Ползвала съм всички видове и всичките са ми любими, като в момента използвам стягащия с Q10. Лосионът се нанася на мокра кожа под душа след което се отмива и ето, че кожата ми е отново гладка и подхранена ( не като с обикновен лосион за тяло, но въпреки това подхранена). 


Ако случайно имам време вместо Nivea In Shower залагам на серума за тяло на Balea. Серумът е изключително лек и попива за секунди без да се осеща тежко на кожата, а как само ухае... Ароматът се задържа на кожата няколко часа и е истинска наслада за сетивата. С това приключва първата част от сутрешната ми рутина. Скоро очаквайте продължението :) 
А вие как започвате деня?




*PR SAMPLE!

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!