Golden Rose Longlasting Liquid Matte | Temptations By Nina
неделя, 22 май 2016 г.

Golden Rose Longlasting Liquid Matte

Какъв хубав ден! Слънчевите лъчи се показаха и изместиха дъждовните облаци...Денят е създаден за дълги разходки в парка, а защо не и в зоологическата градина...
Преди няколко седмици на нашия пазар излязоха новите течни матови червила на GOLDEN ROSE, а именно серията LONGLASTING LIQUID MATTE LIPSTICK.  Серията съдържа 12 цвята. Голяма част от цветовете са обичайните, но сред тях се издвоява един по-различен цвят, който не е често срещан сред цветовете на червилата у нас. 


Разглеждайки щанда погледа ми се спря върху два нюанса и това бяха номер 10 и номер 11. 
Golden Rose Longlasting Liquid Matte 10 е много интересен mauve цвят или преведено на български лилавеникаво-сив цвят. Цветът сам по себе си е много красив, но има свойството да прави устните с лек мъртвешки подтон, както и визуално да прави зъбите по-жълти 


Другият нюанс, който закупих е пълната противоположност. Golden Rose Longlasting Liquid Matte 11 е с кафяв нюанс, който съдържа в себе си оранжав подтон. Цветът му е идеален за ежедневието, като се съчетава с почти всякакъв грим и стил на обличане. 


Червилата от серията Longlasting Liquid Matte имат лек аромат, който изчезва след секунди. Матовият им ефект се получава след изсушаването на цвета върху устните, което отново трае няколко секунди. Пигментността им е завидна и покрива устните само с едно единствено движения. Сега обаче идват важните въпроси като: Изсушава ли устните? , Комфортно ли е за носене?...
Както знаем всяко матово червило малко или много изсушава устните и при Golden Rose Longlasting Liquid Matte го има този ефект. Червилата от серията имат свойството да изсушават устните и линийките по устните изпъкват. Трайността им е завидна, разбира се от голямо значение е дали сте хапвали мазна храна. 
Лично аз усещам лек дискомфорт докато нося червилата и той се отразява в това,че когато долепя устните си една в друга усещам лепнещ ефект. 





2 коментара:

  1. 11 ти седи страхотно.
    Искам и аз да ги пробвам, но може и да се размине заради изсушаването. В сравнение със стандартните матови червила на марката тези повече или по - малко изсушават устните?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Виктория,
      лично на мен ми изсушават повече и са ми по-неприятни за носене, но всичко е индивидуално.

      Изтриване

I Love Your Comments!