New Goodies | Temptations By Nina
понеделник, 14 декември 2015 г.

New Goodies

Обичам домашния уют, ароматните свещи и горещия шоколад. Бих се опредила от хората, които могат да прекарат много време у дома без  да ми доскучае. Винаги мога да намеря какво да правя, дори твърдя , че почивните дни не ми стигат дори за половината от нещата, които ми се въртят в главата. Но днес ще си говорим за новите нещица, които съвсем ненадейно се озоваха в пазарската ми количка. Те сами скочиха там! 


Снежето от Снежана Атанасов, доста често споменава душ-гела на I love.... с аромат на мед и бадем. Комбинацията винаги ми е звучала примамливо и много се зарадвах, когато открих гела в Beauty Zone в мола на Стамболийски. Ароматът е богат и силен, най-силно се долавя нотката на горчив бадем преплетена с  аромата на истински пчелен мед. Освен този гел взех и другата му разновидност с аромат на лимонов сорбет. Мммммм, този аромат е вълшебен , мирише на лимонови бисквитки. От изключително значение ще е да не реша да си гризна от душ-гелавете по време на къпане. 


Като сме на вълна измиващи продукти, няма как да не ви спомена следващия опияняващ душ гел, а именно Balea Sweet Smootie Zucker. Ако предният душ-гел миришеше на лимонови бискитки, то този ухае на лимонови кексчета. Забелязала съм ,че всяка зима от Balea, изкарват този аромат. Явно е един от най-търсените и как да не е! Дори се замислям дали да не се запася с няколко опаковки. 

Преди време ви бях говорила за нощната маска на Freeman Honeydew & Chamomile Sleeping Mask. Мисля, че ви бях споделила колко съм впечатлена от нея, но ако не съм то сега ще го направя. Макар маската да е предзначена за суха кожа, аз много я харесва. Намирам я за подхранваща и хидратираща. Сутрин лицето ми е подхранено, озарено и свежо. 


След като свърших опаковката ми от Dove Maximum Protect Go Fresh Cucumber & Green Tea нямаше как да не я подновя. И новата опаковка е вече факт. Много харесвам този дезедорант под формата на крем, предпазва добре, ухае чудестно и хидратира кожата ми. Единственият недостатък е , че цената му е 10.20 лв, което за дезедорант е много. 


Така и така пълнех количкаа си в Енцо и реших, че още няколко нещица няма да навредят на бюджета. 
Поръчах си матиратащата пудра на Rimmel Stay Matte, не защото имах нужда от нея, а защото цената и беше около 5лв, което си е истинска далавера, а и една пудра никога няма да е излишна. Ползвала съм пудрата преди време и е наистина хубава. Матира кожата, без да я утежнява грима. 


Моливът на Rimmel Scandaleyes в цвят Nude бе и причината да направя поръчката от Енцо. Обожавам този молив и бях изпадала в "истерия" когато ми свърши и не успях да го намеря в lookfantastic. Моливът е с перфектния нюд цят, който "отваря" погледа без да е натрапчив. 


Скролвайки из сайта съвсем случайно попаднах на палитрата на The Balm , а именно сестрите Manizer. Според мен палитрата е идеалното решение ако искате да се сдобиете с 3 хайлайта без да давате много пари и да се чудите къде да слагата новите кутийки. Като цяло за моята кожа само Мери може да се ползва за хайлайт, а останалите два цвята могат да се ползват за ружове. Мари наистина е много красив хайлайт и блясъка му е осезаем. 





В българското блог пространство нашумя сянката на Essence от серията I love Nude  цвят My favorite Tauping. Цветът е спряган като идеален за контуриране. Все още не съм ползвала сянката за контуриране, но цветът й е студен и се притеснявам на моя тен да не изглежда като мърляво петно. 




Няма да съм аз ако не си поръчам нещо от каталога на Avon. Избрах си "новите" гел очни линии в два интересни цвята: Shimmering Sapphire и Flashy Brown. От суочовете кафявата гел линия ми се струва по-пигментирана и наситена. докато синята не е толкова наситена, както в бурканчето. Още утре смятам да започна да ги тествам.



Каква зима ще е ако в новите ми придобивки не присъства поне една ароматна свещ. Както знаете имам афинитет към свещите на Casyopea и нямаше как да пропусна да си взема някоя. Взех си свещ от серията им ароматерапи и ароматът е много приятен и свеж. Искаше ми се да имат някои по-коледни аромати.
 

Освен ароматната свещ реших да се поглезя с ароматни соли. Арматът им е много свеж и успокояващ. В  Casyopea има избор между 3 аромата и синичките ми се сториха най-приятни. Могат да се купят и на грамаж. 


Мисля, че ви казах колко много ми хареса серията на Syoss Renew и реших да пробвам маската им от серията Glossing, но за съжаление тя не се сработи с моята коса и не направи нищо за нея. Нито добави блясък, нито я хидратира, нито подхрани. 


Това бяха новите ми към днешна дата стари придобивки:) А вие какво си купихте последно!

3 коментара:

  1. Ооохххх и аз я взех тази тройка, но бронза ми е тооолкова оранжев, че нямам думи. Като гледам и ти си доста бяла, та ...

    ОтговорИзтриване
  2. Пак си взела страхотни продукти.Захарната целувка май трябва да я пуснат от постоянната серия според мен, много е любима.Аз напоследък съм на вълна цели комплекти Rituals и Lancome.

    ОтговорИзтриване
  3. Захарната целувка е страхотна, от цялата серия само балсамът за устни не ми хареса. Но определено имат много приятен и запомнящ се аромат щом дори немците направиха страница за връщане на серията. :D Тези сестри на the Balm ги виждам често, за съжаление само първите две биха ми отивали.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!