L' oreal Professionnel Pro Fiber | Temptations By Nina
сряда, 9 септември 2015 г.

L' oreal Professionnel Pro Fiber

Имах удоволствието да присъствам на представянето на новата серия на  L' oreal Professionnel Paris, която носи името Pro Fiber. Тя е първата грижа за коса с дълготраен резултат, който може да се реактивира многократно. До сега голяма част от грижите за коса изчезваха при измиване с шампоан, но благодарение на молекилярния комплекс Аптил 100, косата започва възстановяването си още по време на първата процедура в салона. Ефектът може да бъде реактивиран многократно в домашни условия.


Серията Pro Fiber е разработена в три варианта според степента на увреждане на косата. 
Първата процедура трябва да се направи в салон за да може вашият фризьор да направи диагностика на косата ви и да ви предложи най- подходящата грижа за нея. Терапията продължава 6 седмици и включва: шампоан, балсам или маска, грижа без изплакване и Re-Charge ампули. 


На представянето ми беше направена диагностика на косата и разбира се имах възможността да се убедя в ефективността на Pro Fiber. Още докато косата ми беше мокра усетих разликата в текстурата, а след изсушаването косата ми бе напълно преобразена. В момента тя е мека, по-плътна, гладка и с осезаем блясък. 
Любопитна съм дали резултатът ще е временен и дали след следващото измиване ефектът ще се запази. Затова от днес започвам 6 седмичната терапия, която ми беше "предписана", а тя включва шампоан от серията Restore, маска за коса от серията Reconstruct, грижа без отмиване от серията Reconstruct и ампули Re-Charge, които се нанасят на всяко 4 измиване. 

7 коментара:

  1. Звучи чудесно,а на снимката се вижда ясно колко е лъскава и гладка. Дано ефекта да е дълготраен! Ще следя с интерес, тъй като мисля, че и аз имам нужда от нещо подобно. Косата ми е доста изтощена. Закрепвам положението, но ми се иска нещо по-дълготрайно. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз като теб постоянно търся нещо, което не само да закрепи положението ами реално да заздрави изгорялата ми коса и наистина се надявам тази серия да го направи. Днес направих първото си измиване у дома и мога да ти кажа, че ефектът е като в салона, косата ми е отново много мека, крайчетата за загладени и има блясък. Едва чакам да минат 6 седмици за да видя крайния резултат:)

      Изтриване
  2. А има ли някъде списък на салоните, които работят с Pro Fiber? Защото и аз бих пробвала, но не знам къде :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сега, ще потърся инфо в кои салони се предлага, но със сигурност знам, че се предлага в Murphy на Графа ако ти е удобен като местоположение.

      Изтриване
    2. тук е пълият списък на салоните, които работят със серията
      https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.bg/app_442845475888183

      Изтриване

I Love Your Comments!