Да си поговорим за бельото | Temptations By Nina
четвъртък, 10 септември 2015 г.

Да си поговорим за бельото

Всички жени обичаме хубавото бельо... всички мъже харесват хубавото бельо. То може да бъде нежно, загадъчно, прикриващо, откриващо....Кара ни да се чувстваме секси и желани.. не е ли това най-важното!


Като всяка уважаваща себе си жена и аз обръщам голямо внимание на бельото и все по-често ми прави впечатлене, че моделите, които харесвам се предлагат предимно в по-малки размери. По-големите размери са обикновено на по "бабешки" модели, които не отиват на млади момичета и жени. Това е и една от причините да залагам на бельото на Triumph.


В Triumph винаги успявам да си харесам някои модел и от него има богат избор от различни размери. При последното ми посещение успях безвъзвратно да се влюбя в този сутиен. Моделът е много нежен и е съчетан с много финна дантела и изчистени чашки с лек тюл. Но както знаем не всяка приказка има щастлив край и към сутиена не се предлагаше подходящо долнище за да го съчетая. 


След като не успях да си намеря подходящи бикини реших, че мога да се отбия през H&M с надеждата там да открия подходящите. Уви това не се случи, но за сметка на това открих два модела, които много ми допаднаха и отново са дантелени. Ех, тази дантела...



2 коментара:

  1. Много красиво бельо. Аз отскоро започнах да обръщам внимание на бельото в Reserved, по-ежедневно е, но пак е много симпатично :) И честито преобразяване, много добре се е получило:)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!