Avon Wicked | Temptations By Nina
вторник, 22 септември 2015 г.

Avon Wicked

След 4 дневната почивка е време да се настроя на работна вълна, макар, че когато погледна колко е мрачно и студено навън, не желая да си представя, че утре трябва да напусна домашния уют и да загърбя топлите постели. За да направя това ми задължение по-поносимо реших да се настроя на есенна вълна и да сложа подобаващ лак с който да посрещната "новата" работна седмица макар, започвайки я от средата. 


Стоях близо половин час съзърцавайки шкафа ми с лакове ( наброява над 400бр) и много трудно избрах с кой да се лакирам Лутайки се между глитъри, пясъци, матови .... и накрая се спрях на един позабравен любимец. Като се сетя колко трудно се сдобих с него, защото беше махнат от каталога на Ейвън, но все пак се преборих. 
Avon Wicked бих определил като типичния Вамп лак с кафеникав подтон, който се забелязва под точно определена светлина. Предпочитам този тип цвят върху къси, но добре оформени нокти, при мен му се губи елегантността. 


Най-вероятно Wicked не се предлага в каталозите на Avon към днешна дата, но мога да ви предложа негова алтернатива, а именно Opi German-icure. Единствената разлика в двата цвята е, че опито не е с толкова дълбок цвят. 

С какъв лак сте в момента?

4 коментара:

  1. Ух, че красив лак, страхотно ти стой, обаче 400 лака - направо ме застреля :) Иначе в момента съм без лак, защото не ми стигна почивката да се справя с другите неща, но и утре е ден :)

    ОтговорИзтриване
  2. Обожавам тъмни лакове на ноктите си. В момента съм с цвят графит, който според приятеля ми е черен.... мъже :) Само от любопитство ползвала ли си всички тези 400 лака, поне по един път?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обожава цвят графит <3
      О, не имам сигурна над 50 непробвани :(

      Изтриване

I Love Your Comments!