Bioderma Photoderm Aquafluid Max SPF50+ | Temptations By Nina
неделя, 16 август 2015 г.

Bioderma Photoderm Aquafluid Max SPF50+

Често пренебрегвам слънцезащитните продукти, когато не съм на плаж. Една от причините да ги отбягвам е, че преди слънцезащитния крем поставям хидратиращ. Това разбира се води до наслояването на доста продукта на лицето и в повечето случай започвам да ги усещам неприятно върху кожата ми, а и не на последно място Т-зоната ми се омазнява по-бързо.
Колкото и да ми се иска не трябва да се заблюждавам, че слънцето ми е приятел. Колкото и да са приятни парещите му лъчи, толкова са и вредни за кожата и след някоя и друга година ще започнем да забелязваме последствията от прекомерното излагане и неползването на адекватна козметика.

Макар, че съм наясно с вредите, не мога да си изкривя душата и да ви кажа как не излизам без слънцезащитен крем.
Но ето, че през последните месеци се улавям, че редовно ползвам Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF50+.

Нещото, което ме привлече в слънцезащитния крем на Bioderma, е че той се предлага в три варианта: безцветен, светъл цвят и златист цвят. Разбира се, аз си избрах светлия нюанс, който ми пасва много добре на тена и дори често пропускам да нанеса ФДТ, а поставям само пудра отгоре или пък го смесвам с ББ крем и ето я перфектната основа за лицето ми без да наслоявам много продукти. 
Текстурата на Photoderm Max Aquafluid е изключително лека и течна, засъхва почти мигновено върху кожата, като и придава матов завършек. Цветът му както споменах се слива идеално с тена ми и придава много свеж вид на лицето. Покритието му не е наситено и няма да заличи неравностите по кожата, но с една покривна пудра стават чудеса ( примерно MAC Studio Fix ). 

В Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF50+ ми харесва това, че не утежнява допълнително кожата ми, придава й матов завършек, не омазнява и най -важното предпазва лицето ми от слънчевите лъчи. 

Продуктът ми е предоставен от PR!


2 коментара:

  1. Чудесна идея на марката :) Ще му хвърля едно око и без това имам нужда от нова слънцезащита за лице :) Благодаря за ревюто :)
    Girl's Temptations | Latest Post

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм успяла да ти помогна. Задължително си вземи мостричка или помоли да ти отсипят за всеки случай :)

      Изтриване

I Love Your Comments!