Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals + Giveaway | Temptations By Nina
понеделник, 29 юни 2015 г.

Scholl Velvet Smooth With Diamond Crystals + Giveaway

Колко нерви успя да ми спести тази малка машинка. За кратко време успя да се превърна в must have продукт за лятния сезон и не само. С лекота приготвя стъпалата за сандалките и вече не е нужно да чакам свободен час за педикюр, а мога сама с лекота да го направя у дома в удобна и позната атмосфера.
Със сигурност сте чули за иновационите глави на Scholl Velvet Smooth, а именно Diamond Crystals

Пилата на Scholl Velvet Smooth wyth Diamond Crystals е много лесна за употреба в домашни условия и резултатите са повече от задоволителни. 
Какво представлява самата пила?
Тя притежава електрическата глава която е ергономична и притежава специален дизайн, чиято повърхност съдържа микро диамантени кристали. Те нежно полират нежеланата твърда и груба кожа без да прави стъпалата на краката прекалено нежни. 

Много харесвам идеята, че не е необходимо да накисвам ходилата преди процедурата, просто я използвам след баня. Всичко става бързо и лесно без никакви усилия и без да губя излишно време. 
Разбира се, ако стъпалата ви не са подържани или са прекалено напукани е хубаво да отидете да ви направят професионален педикюр и после само подържайте резултата със Scholl Velvet Smooth with Diamond Crystals
Scholl Velvet Smooth with Diamond Crystals е задължителен аксесоар в приготовленията за сезона затова и тази година с Scholl Bulgaria ви даваме възможност да спечелите своята пила бързо и лесно, за да сте с красиви крачета на плажа!

За да участвате в конкурса следвайте правилата по-долу
- Логнете се в приложението Rafflecopter с мейла или Фейсбук профила си.
- За да бъдете включени, е задължително е да изпълните поне едно условие от посочените в приложението (по ваш избор). Но колкото повече условия изпълните, толкова по-голям шанс имате да спечелите!
Играта е отворена само на територията на България. Ще приемам отговорите до 11:59 часа на 05.07.2015. Победителките ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на 06.07.15г.

24 коментара:

  1. Ролковите глави на пилата Scholl Velvet Smooth вече съдържат диамантени кристалчета, което прави процедурата още по-бърза

    ОтговорИзтриване
  2. Ролковите глави на пилата Scholl Velvet Smooth вече съдържат диамантени кристалчета.Успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно! Дано имам късмет! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна награда. Успех на всички :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ролковите глави на пилата Scholl Velvet Smooth вече съдържат диамантени кристалчета, което прави процедурата още по-бърза.

    ОтговорИзтриване
  6. Нина благодаря за играта, дано да имам и аз късмет !

    ОтговорИзтриване
  7. Изпълних условията! Стискам си палци, хихи :))

    ОтговорИзтриване

  8. Ролковите глави на пилата Scholl Velvet Smooth вече съдържат диамантени кристалчета, което прави процедурата още по-бърза:)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!