February Faves | Temptations By Nina
неделя, 8 март 2015 г.

February Faves

Честит 8 Март момичета!

В днешния типично женски ден ще си говорим за нещата без които не можем или в случая нещата, които бяха неотлъчно до и върху мен през краткия Сечко (Февруари).

Ziaja Kids Shampoo & Shower Gel - Cookies'n'"Vanilla Ice Cream е моето спасение вечер. Този душ гел мирише страхооотно. Тотално забравям ума и дума щом усетя наситения ванилово-сладоледен аромат примесен с бисквитки, дори на моменти се страхувам за живота си! Защото когато го ползвам винаги ми се иска да си отхапя някоя част- толкова изкушаващо мирише. Както и самото име ви подсказва този шампоан-душ гел е от детска серия на Жая, но на мен това не ми пречи и с удоволствие се връщам назад във времето. Ползвам го само като душ-гел.
Така и така сме на вкусни нещица и защо да не ви изкуша още мъничко. 
През последния месец вечер преди да си легна нанасям на устните ми Nivea Lip Butter Vanilla & Macadamia. Това малко съкровище мирише прелъстяващо. Нотката на ванилия е едва доловима, но определено сладкия аромат на макадамия преобладава. Консистенцията му е много приятна и се разтапя при допир с кожата. В състава си съдържа парафин, които не е сред любимите ми съставки, но като цяло балсамчето ми действа много добре и сутрин се събуждам с меки и хидратирани устни. Едиственият минус, които отчитам е опаковката, която ме принуждава да го ползвам само в къщи. 
Винаги съм се чудила от къде идва този шум около Maroccanoil Treatment и вече определено знам. Ароматът му е хем силен, хем не много натрапчив. Ароматизира деликатно косата и я прави много лъскава и мека. Определено изглежда много по жива, а и незнам дали си въобразявам или от както го ползвам косата ми е и видимо  по-здрава.
Дойдохме и до любимите ми продукти за лице, а именно хайлайтове. В шкафчето си имам голям избор от хайлайтове, но определено Kiko Radiant Touch Creamy Stick Higlighter 100 спечели сърцето ми през месец Февруари. Нанася се като магия: правя един щрих над скулите след което размазвам с пръст и воала магията е сътворена. 
Аз съм от хората които харесват различните неща, понякога нюд устните ми доскучават и искам нещо по-дръзко, а и да не забравяме, че зимата може да бъде достатъчно сива. затова и през по-голяма част от месеца носих Yves Saint Lauren Neillia 33. Това червило може да накара всеки сив ден да изчезне за секунди, Цветът му е наситен, а чувството от лекотата на текстурата му е несравнима.. да продължавам ли? 
Забелязала съм, че червилата от серията Rouge Volupte имат много приятен лек аромат и много добре хидратират устните ми. 
 През голяма част от месеца се успивах за работа, което водеше до бързото ми гримиране в офиса. Разбира се в офиса не мога да си взема целия антураж затова заложих на Garnier BB Cream Pure Active. Този ББ крем се нанася много лесно и има средна покривност, което покрива изискванията ми за бърз и лесен грим в офиса.
Това бяха мойте любими продукти за месец Февруари, а вашите кои са?

3 коментара:

  1. Много хубави любимци! Доста интересен ми стана този хайлайтър на Кико и ако ми се отдаде скоро възможност ще го пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Красотички, особено червилото :)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз заглеждах "детския" продукт на Ziaja онзи ден, скоро определено ще си го взема. Червилото изглежда разкошно! :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!