New Goodies | Temptations By Nina
четвъртък, 19 февруари 2015 г.

New Goodies

В момента се говори само за 50 нюанса сиво, но аз упорито ще ви говоря за 50 нюанса розовo, а защо ли? Ще разберете след като прочетете тази публикация, а за първият познал ще има подарък -  Golden Rose Velvet Matte 02.

Стефи от EatLoveMakeup ( цък ) беше споменала за новите кремообразни дезедоранти на Dove Maximum Protection и нямаше начин да не си взема няколко за тест, то и един щеше да ми е достатъчен! Взех си Dove Maximum Protection Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena Scent  и Dove Maximum Protection Go Fresh Cucumber & Green Tea Scent ( цък ) . Все още не съм започнала да ги ползвам, но разбира се ги помирисах и мога да ви кажа, че кремчето против изпотяваме с краставичка мирише много свежо и приятно за разлика от това с нар. Кремчето с нар ми мирише на цитрусов аромат за миене на чинии и няма нищо общ с дезедоранта.

След като си взех дезедориращите кремчета забелязах, че в ДМ имаше намаление на дезеорантите на Dove и разбира се отнесох Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena Scent и Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Scent. 
Какви противоизпотяващи продукти предпочитате да ползвате?
След дълго чудене какво да си взема за рождения ден, реших да се поглезя с едно червило на YSL Rouge Volupte в цвят Peach Passion 13 ( цък ). В червила на YSL най-много ми допада формулата, която е мека и креомообразна. Червилата от тази серия са силно хидратиращи, което води до нетрайноста им, но усещането на това червило не може да се замени и неудобството от честото им повтаряне се изправя на мига. 


Беше ми свършил околоочният крем и тъй като търсех по-бюджете вариант се спрях на любимият ми околоочен крем на Alverde Vital Augen-creme Passions-blume. Жаки ( цък ) благодаря ти, че сподели за това малко съкровище. Винаги когато се нуждая от хубав и бюджетен околоочен крем се сещам за него. Хидратиращите му свойства са повече от чудесни. Явно един околоочен крем не ми бе достатъчен и си взех Balea Vital Anti Mudigkeits Augen Creme Mit Koffein и Alverde Zell Aktiv Augen-Pflege Blauer Hibiskus. Започнах да тествам кремчето на Балеа и да ви призная никак не съм очарована, определено горното кремче е в пъти по-добро. 

Бях много радостна когато получих Maroccanoil Treatment. За това олио постояно чета суперлативи и от много време исках да го пробвам, но все отлагах покупката, защто имам страшно много олиа за коса. Вече успях да го пробвам няколко на суха коса и съм очарована от ефекта! Олиото може да бъде намерене във фризьорските салони.

В началото ви споменах, че ще си говорим за 50 нюанса сиво, упс розово и мисля, че е време да започна!
Излизайки в обедна почивка с колежката се намърдахме в магазин Лили ( от Лили и ДМ трябва да започнат да ми плащат комисион ) видях, че е заредена нова колекция на стелажа на Essence наречена I love Nude. Разбира се, веднага разгледах и грабнах 2 червила, които ми се сториха много приятни. Взех си Wearing Only A Smile 01 и Porcelain Doll 02. На първо четене отчитам, че нюансите не са силно пигментирани, консистенцията им е кремообразна и миришат на червилото на баба

Явно тези две червила не задоволиха жаждата ми за покупки и си взех още две червила от матовата им серия. Взех си Nude Love 11 и Oh So Matt!

Розово, розово, розово - колко да е розово!

Явно последната седмица започвам да си падам по пиги и всичко което купувам е в този цвят. 
От стелажа на Golden Rose грабна Color Expert 04, Color Expert 64 и Rich Color 52.


Обичате ли Баунти?
Ако и вие като мен обичате да си похапвате скришом баунти, то тогава бегом марш до най-близкия Ремедиум за Nivea Lip Butter Coconut. Маслото за устни мирише уникално готино на кокос. Да, знам, че опаковката е малко неуодбно и нехигиенична, но ще пасне перфектно върху нощното ви шкафче.

Циганейшъна си е циганейшън! 
Видя ли нещо лъскаво то в момента се мятам през глава. И този път страстта ми към броката се увенча с успех и грабнах две силно брокатени палитрички от Джъмбо на марката Victoria Silk Touch. Не мога да ви опиша с думи колко красиви са тези палитри, а пък цената им от 2-3 лева е просто смешна, макар, че качествто на сенките е много лошо. Текстурата им е кремообразна и представляват прозрачна основа с наситен и груб глитър.  

Споменах ли ви, че си купих тапети с брокат - хи хи хи 
Чудя се колко ли душ-гела ще са  ми необходими да напълня ваната?
Може и да пробвам така или иначе ги купувам на килограм, но как да устоя на цената от 1.99!
В ДМ имаше промоция на душ-геловете на Palmolive и вместо, като средностатистическия човек да си взема един си взех цели три! Сдобих се с Palmolive Ayuriuel: Joyous, Energy и Tranquility

И тъй като три душ-гела не ми бяха досатъчни си взех четвърти на Fa Magic Pink Jasmine.

След като видях тази публикация ( цък ) просто нямаше начин да устоя! Взех си Essence Lipliner Wish Me A Rose 12 и Essence Lipliner Cute Pink 07. Моливите са мекички и пигметирани. Определено се борави много лесно с тях, а цветовете са чудесни. 

За съжаление няма да се изкажа толкова ласкаво за Essence Kajal Pencil Beach Bum 26 и Essence Kajal Pencil Fell The Mari-Time. За да постигнете хубав и дълбок цвят ще ви се наложи да наслойте молива, а по-лошото от наслояването е твърдостта му. Мразя твърди моливи, защото нараняват очите ми.

В началото на всяка година си правя годишните абонаменти към списанията които чета, разбира се и тази година не изневерих на себе си и ето, че упоритоста ми бе възнаградена. С абонамента си към списание Bazaar получих крема на Bioderma Hydrabio Riche

Бях канена на едно събитие на което за съжаление не успях да присъствам, но организаторите ме зарадваха с Avon Ultra Colour Indulgence в цвят Daffodil Petal. Цветът е разкошен - прасковен с розов подтон.

Освен прекрасното прасковено-розово червило получих и спиралата им Winged Out.

Ако следите блога ми, то тогава няма начин да не сте чували за маските на Purederm! Те са любимите ми мързеливи маски, които препоръчвам постоянно. 

Никога до сега не съм ползвала коректор за кожички ( при лакиране) но ето, че коректорът ми се изпречи пред очите в магазин Джъмбо и просто реших да го грабна, а и цената му беше нещо от порядъка на 2лв.

От списание Grazia се сдобих със спирала за обем Grazia. Дори не знаех, че от Грация са брандирали тяхна спирала.

По случай рождения ми ден колежката ми подари комплект на Alverde 1001 нощ, съдържащ лосион за тяло и душ гел.

Дали нямам достатъчно лакове? Разбира се, че нямам! Как дори за миг може да ви мине мисълта, че имам много лакове! 
И тъй като явно нямам много лакове реших да си взема календара на Ciate ( цък ) .



13 коментара:

  1. Страхотни покупки! Цветът на червилото на YSL ме грабна, а многото червила на Essence ме карат отново да посетя някоя дрогерия :)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасно четиво, а календара е разкош!

    ОтговорИзтриване
  3. Календарът на Ciate от БГ ли е? Много готини нещица си напазарувала, честити :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    2. Не от тук е https://www.ciatelondon.com/uk/nails/kits/mini-mani-manor-2014- :)

      Изтриване
  4. 50 нюанса розово, защото преобладаващата част от декоративната козметика е в розово. Червилата на Есенс са много нежни цветове. Дано ги намеря при нас.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Силвена,
      ще ми изпратиш ли на имейла данните си за да мога да ти пусна наградата :)

      Изтриване
    2. Разбира се! Готово!
      Ура!!! Спечелих!

      Изтриване
  5. Мерси за отговора, аз като чели съм по-голяма фенка на дезедоранта.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!