January Faves | Temptations By Nina
неделя, 8 февруари 2015 г.

January Faves

Днес най-сетне се почуствах по-добре и си направих една освежаваща разходка навън. Леле не бях ставала от кревата цели 4 дни, такова нещо не беше ми се случвало от години, но ето, че вече съм по-добре и мога да мисля и какво друга да правя освен да напиша един кратък текст на тема любимите ми продукти през месец Януари. Йей не бях писала за любимите ми продукти от много време и да, знам за бой съм, но пък може би през 2015г. ще стана нов човек и няма да ги забравям ;)
Тази тема винаги е повдигала много въпроси у мен, защото съм от хората, които ползват много неща и харесват много неща, а и понякога посягам само към строго определени продукти без да се сещам за другите, но ето кои продукти успяха да ме накарат да изневеря на събратята им.

Ще започна с грижата за лицето. Както знаете кожата ми е комбинирана, като през зимата има свойството да се изсушава и затова много внимавам с бялата козметика. Един от любимите ми продукти за по-студените дни е Avene Soothing Moisture Mask. Кожата ми обожава тази маска и я "изпива". Не ползвам маската по предзначение, зашото не я отсранявам! Просто я нанасям вместо нощен крем и сутрин се събуждам с прекрасна кожа, която е видимо хидратирана и озарена. Обикновено правя тази процедура 2 пъти седмично или когато забележа, че кожата ми е "жадна".Повече подробности може да прочетете тук.
Говорейки си за "skin care"" няма как да не включа и Lierac Magnificence. Няма да се задълбавам в обяснения, защото съвсем скоро писах за тях, а ако сте пропуснали публикацията то на секундата да поправите грешката и да я прочетете тук.
Рядко слагам повече от един път месечно един лак да не каже и един път годишно, но вие не прочетохте последното, нали? Но ето ,че ми се случи и то цели 5 пъти, просто си махах лака и отново посягах към Golden Rose 128, който с е прекрасен "navy" цвят. Много се доближава като цвят до Dior Black Ink (на който мразя четката). Успях да го снимам, но тъй като Seche Vite ми свърши и не мога да си открия топа на Golden Rose Gel Look, който обожавам, ползвах един друг, който ми прави балони и просто няма начин да пусна пост с такива снимки.
Още преди една -две години след като помирисах  Avon City Rush знаех, че това е моят аромат.  В началото не можех да повярвам, че подобен аромат ми допада, но с всяко подушва все повече се пристрастявах и ето, че и неговият триумф дойде и гордо се нарежда сред Януарските ми любимци. Знаете колко съм зле с описанието на ароматите така ,че дори няма да се опитвам да ви подвеждам, а просто ще ви посъветвам да го помиришете. 
До преди два месеца любимият ми молив за вежди беше Essence brow pen in blond, но от както се докоснах до Couvrance Eyebrow pencil (светлия вариант) забравих ума и дума. Къде съм бляла до сега и не съм го забелязала. Моливът е супер мек, пигментиран и чудесен!!! Със сигурност ще му отделя самостоятелно ревю, защото си заслужава!
Ако ме следите достатъчно дълго сигурно знаете за страстта ми към бронзовото така, че и януарските любимци нямаше как да бъдат пуснати без една бронзова сянка и този път тя е Estee Lauder Hot Cinnamon (35). Разбира се, освен със страхотния си бронзов загара сянката се откроява от останалите бронзови сенки с безумно красивите танцуващи микрочастички, които се заиграват пред погледа ви.
Като ,чели това бяха победителите :) 
А сега бъдете така добри и ми кажете поне един ваш любимец за месец Януари ;) 





4 коментара:

  1. На мен лично City Rush много ми наподобява Gucci Guilty, страхотен аромат е наистина!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Искаше ми се да беше и по-траен :(
      Гилтито при мен също не беше трайно

      Изтриване
  2. Много ме заинтригува сянката на Естее, чудесни любимци :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!