New Goodies | Temptations By Nina
понеделник, 3 ноември 2014 г.

New Goodies

Здравейте, момичета, 

да знам, че изчезнах от хоризонта, но ето ме отново тук.
Днес ще си говорим за една от любимите ни теми, а именно какво има в пазарската ми кошница. Разбира се, няма да си говорим за домати и краставици, а за онези шарени лъскави опаковчици, дебнещи ни от всяко ъгълче, от всяко списание, от всяка реклама...

Напоследък ноктите ми не са в добро състояние и се запътих към най близката дрогерия, решена да закупя спасителя си, но консултантакате ме увеща да пробвам Eveline Diamond Hard and Shiny Nails. Заздравителят действа на същия принци като Micro-cell, като цената му е в пъти по-ниска. В момента тествам продукта и мисля, че скоро ще мога да ви кажа дали действа.

От известно време заглеждах червилата на Too Faced Melted и все отлагах поръчката, но ето, че един ден се събудих в лошо настроение и реших да пробвам онлайн шопинг терапията, не се почуствах по-добре, но пък свърших една доста дълго отлагана поръчка и така се сдобих с Too Faced Melted - Nude.

От известно време се канех да пробвам лосионите за тяло на Weleda и по-точно бях хвърлила око на лосиона с нар и ето, че ровейки из козметичната чантичка на майка ми видях, че има  лосиона и дали не го "откраднах". Пробвах го няколко пъти и впечатленията ми не се много позитивни. Първото нешо, което не ми допадна е това, че не хидратира достатъчно кожата ми, съответно не я и подхранва, второ ароматът му не се нарежда сред любимите ми. 

Напоследък от всякъде чувам за чудодейните лепенки за нос на Beauty Formulas Cleansing Nose Pore Strips. Навярно знате, че лентичките за нос не махат черните точки на 100%, но при мен тези лентички не махат дори 20%. 

Имах удоволствието да присъствам на презентацията на новата спирала на Lancome Grandiose, Спиралата е с интересна форма, която ще ви покажа много скоро, тушът и е изключително черен и придава страхотна дължина. Като минус бих отбелязала, че не придава обем и също така ми се е случвало да ми зацапва участъка под веждата. 

Получих също така и едно много сладко сетче, което включва: Le Crayon Khol, Lip Lover и Hypnose Doll Eyes.

Една приятелка много ми похвали интимния гел на Uriage  Gyn-Phy и шом съзрях, че опаковката от 400мл е на цената на тази от 200мл неустоях.

Деси от Diva бепе писала за "новите" вече стари червила под формата на молив на Maybelline Color Drama и просто нямаше начин да ги подмина. Помня, че обиколих доста ДМ и Лилита докато ги намеря, но ето, че вече съм горда собственичка на Maybelline Color Drama Red Essential

Знаете за страста ми към лъскавото и предполагам се досещате, че нямаше как да подмина Balea Kiwi-Duft душ гел с лъскави частички. Ароматът е доста изкуствен, но пък има блясъчета :) 

Разбира се, нямаше как да ме подмине истерията с маската от списание Grazia и ето, че вече съм горда собственичка на Decleor Hydra Floral Mask.

Говорила съм ви много за маслото за тяло на Avon Cocoa Butter и след като поредната ми опаковка свърши се запасих с още една, а и взех да пробвам кремчето/балсамчето за сухи участъци от същата серия. 

В каталога мернах и още едно масло за тяло от серията Avon Skin So Soft Silky Moisture,  което е с арганово олио.

Взех си и лосионът им за тяло с мед от серията Avon Care Royal Jelly.
От Braun получих комплектът им Skin Spa Beauty Edition. Комплектът съдържа епилатор, почистваща четка за лице и ексфолираща четка за тяло. Много удачен комплект, браво Braun. скоро ще ви запозная с всеки един участник в комлекта.



Нямах нуьжда от нов деодорант, но все пак реших да си взема Dove Go Fresh.

Тъй като все още си чакам поръчка от транс дизайн, реших д се подкрепя с Essence Hey, Nude! 

Успях да отида на презентацията на новия крем на Avon Nutri-Advance. Ползвам крема активно от две седици и за сега мнението ми е положително, но икам да изчакам поне още две седмици преди да ви разкажа на дълго и широко за него. 

Всички ние знаем, колко упорит може да бъде червеният лак, често успява да боядиса кожичките ни, ноктите отдолу.... затова си взех и ацетонът на Forte, който е снабден с удобна гъбичка и лесно премахва всички червени следи,

Вчера имах удоволствието да изпробвам процедурата Hydra Facial в салон Evolution за която ще ви разкажа другата седмица. След процедурата получих много мил подарък от студиото, а именно Hydra Facial Antiox-6.





26 коментара:

  1. Обожавам постовете ти с нови придобивки! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти харесват и аз много си ги харесвам :)

      Изтриване
  2. Красотички, особено бижутата. Ще чакам мнението ти за базата за нокти на Evelin. Поздрави, Мая

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни покупки! Аз също се присъединявам към чакащите мнение за базата за нокти на Eveline :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, вече започнах да правя терапията, така , че скоро ще споделя впечатленията си :)

      Изтриване
  4. Супер покупки! Честит фотоапарат също ;) Виждам положителна промяна в снимките :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, още се опитвам да го разуча и се чувствам като индианец :D

      Изтриване
  5. И аз додох да кажа за фотоапарата, определено си личи, особено в блъра на фона. Честито!

    ОтговорИзтриване
  6. Честити покупки! Обеците и колието ме плениха, страхотни са :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Днес ми дойде още едно колиенце и нямам търпение да го поднося :)

      Изтриване
  7. Чудесни покупки, с много положително настроение да те зарежда употребата им :)
    Аз съм много доволна от базата на Евелин, дано и върху твоите нокти има също толкова благоприятен ефект!

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Надявам се, поне ще мога да я сравня с тази на Micro-cell и би било чудесно ако се окаже нейн еквивалент и то в по-евтин вариант :)

      Изтриване
  8. Всичко изглежда прекрасно. Поздрави

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотни покупки!Присъединявам се към коментара на Тея :))

    ОтговорИзтриване
  10. Опаковката на киви душ гела изглежда примамливо! И аз се загледах в лентите за черни точки, но се радвам, че сподели, явно ще ги пропусна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. на пазара има по-добри или поне моят нос повече ги харесва :)

      Изтриване
  11. Задължително искам мнение за лака на Евелин, понеже и аз ползвам Микро Цела, но ми идва в повече да го купувам всеки месец. Благодаря ти и честити придобивки :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!