HYDRAFACIAL | Temptations By Nina
понеделник, 24 ноември 2014 г.

HYDRAFACIAL

Много пъти сме си говорили за декоративната козметика и как тя ни спомага за по-доброто  самочуствие, но рядко споменаваме колко важна е основата, а именно кожата. Когато кожата ни 'страда' дори и най-скъпият грим не може да я прикрие.  Както знаем проблемната кожа доста често страда от неправилен релеф, който се забелязва дори и с най-скъпия ФДТ, именно това означава, че трябва да се погрижим за нейното състояние, а не само да прикриваме проблема. Аз например страдам от зачервявания, тук таме ми избива някоя пъпчица, появява ми се обрив в областта на бузите (на алергична основа), тенът ми не е равномерен, порите ми са като бездъни ями.... Според проблемите, които имаме един добър козметик би ни помогнал в избора на терапия и честота на приложението й. Примерно аз си почиствам лицето при козметик на 2-3 месеца, защото козметичката ми е преценила, че не е необходимо да я посещавам по-често, една приятелка ходи всеки месец, защото кожата и е по-проблемна.....

Благодарение на Бул Мед и Лазерен Център Evolution имах възможността да се докосна до процедурата  HYDRAFACIAL, която е спрягана за любимата процедура на звездите. 
Процедурата се сътои от пет стъпки;
СТЪПКА 1: ЕКСФОЛИАЦИЯ 
Мъртвите клетки се почистват без абразивни частици и се показва новата, здрава кожа. 
СТЪПКА 2: ХИМИЧЕН ПИЛИНГ 
Кожата се омекотява и се позволява на активните серуми да навлизат в дълбочина. 
СТЪПКА 3: ЕКСТРАКЦИЯ
Извличане на комедони (черни точки), включително и подкожни. 
СТЪПКА 4: РЕГЕНЕРАЦИЯ 
Антистарееща процедура за изглаждане на бръчки 
СТЪПКА 5: ХИДРАТАЦИЯ
Поддържане на постигнатия резултат с антиоксиданти и хилауронова киселина.

HydraFacial терапията спомага за:
Премахване комедони и черни точки
Хидратира
Помага при акне и розоцея 
Фини линии
Пигментни петна
Торбички под очите
Слънчево изгаряне 
Детоксикира
Неравномерен тен
Мазна кожа с разширени пори, липса на плътност.

Повече подробности за процедурата може да  прочетете на сайта на HydraFacial тук.

Да си призная в началото бях скептично настроена, но определено останах много приятно изненадана. Въпреки желанието ми веднага да споделя резултатите, реших все пак да изчакам, за да видя в дългосрочен план какво ще се случи с кожата ми след две процедури. Препоръчват се първоначално да се направят около 3 процедури ( по една в седмицата) в зависимост от състоянието на кожата ви, а в последствие се прави по една поддържаща процедура в месеца. 

Още след първата процедура забелязах, че тенът ми е изравнен, а кожата вече не е така умърлушена, дори напоследък си позволявам да изляза без грим без да се притеснявам. След втората процедура тенът ми е видимо избистрен (в продължение на дни), порите по носа и скулите ми са силно редуцирани, кожата ми е мека и е с видимо изгладен релеф. Относно ефекта върху финните линии не мога да споделя, защото все още нямам такива. 
След процедурата ми избиха няколко пъпчици по челото и брадичката, но бях предупредена, че е възможно да се случи. Апаратът засмуква всичко на повърхността на кожата и когато има по-дълбоки възпаления, които не могат да излязат още с първата процедура, те избиват сами в рамките на няколко дни и отминават, за да може да се прочисти кожата. След втората процедура не ми избиха пъпчици.

В заключение мога да кажа, че съм изключително доволна от процедурата и от професионализма на козметичката в салон Evolution  и не на последно място на прекрасната  Валерия, която е  един истински професионалист!






2 коментара:

  1. Благодаря за ревюто! Понеже процедурата ми е много интересна и живо се вълнувам дали си заслужава парите, бих помолила за сравнение на кожата ти със снимки преди и след процедурата. Мисля, че добре ще допълни и подкрепи думите ти от ревюто :) Благодаря

    ОтговорИзтриване
  2. И аз прочетох впечатленията ти с интерес, Нинче. Предстои ми да я пробвам и ще споделя също. Дано да бъда доволна като тебе :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!