New Goodies | Temptations By Nina
понеделник, 15 септември 2014 г.

New Goodies

Липсваха ли ви постовете на тема New Goodies ? 
На мен много ми липсваха и едва дочаках днешния ден за да мога да заснема видео и да напиша публикация на тази тема. 
Този път ще изневеря малко на себе си и няма да изпадам в подробности, защото имам да редактирам видео и все пак ще се наложи и да си легна все пак утре е първият ми работен ден след "3 седмична" отпуска, в която направих всичко друго, но не и да си почина. 
Ще започна първо с най-пресните си покупки. 

В последно време имам огромен проблем с пъпките, излизат ми огромни червени пъпки, които отгоре на всичко са и болезнени,  а пък пубертета ме подмина отдавана- чудна работа. В тази връзка реших да си взема коректора на  Catrice Camouflаce. Силно се надявам да помогне в прикритието на тези разбойници, ако ли не ще се бяга до  MAC. 
Да вляза в Лили и да изляза само с един коректор и дума да не става. Прекарах сигурно 20-30 мин в Лили не защото търсех нещо, а защото се чудех какво още аджеба да си взема, а  и имах среща и трябваше да убия малко време. Докато се лутах из щандовете , консултант-продавача - да, мъж, предложи да ми помогне в избора защото видиш ли, той разбирал много от козметика само където цитат " не се мажа, че жена ми ще ме изхвърли"... 
Погледът ми беше привлечен от маските на Montagne Jeunesse и по-точно от Verry Berry  и Dragon Fruit Sauna. Да си призная тази сауна в заглавието на втората маска малко ме плаши.

Любимите ми маски за околочния контур на Purederm Collagen Eye Zone Mask бяха свършили и ми трябваха нови. 
След като поразгледах погледа ми се насочи към маската на Balea Happy Day, която ще пробвам заедно с майка ми, която ми е на гости.
Преди време си бях купила самобръсначка на Balea и ми трябваха ножчета за нея и представете си глупостта продават самобръсначката, но не зареждали ножовете към нея - булгаристан! И така си взех Gillete Venus Pro Skin
Взех си и поредното бюти блендърче, но този път от ДМ.

Сутринта ме събуди консултантката ми на Avon. Пристигна ми моливът за очи Big Colour Mocha Flash и озаряващият им коректор MagiX

Бях поканена от Ейвън да участвам в едно тяхно предизвикатество ( може да ме подкрепите, като харесате моята снимка тук) и ми бяха предоставени два техни продукта. Единият продукт е новата им спирала Big&Daring, която много  ми хареса ( тези дни ще е готово ревюто) и червилото Ultra Color Bold - Rapid Rose

Преди време майка ми ме попита какъв парфюм искам и й бях заръчала да ми вземе Versace Versense и Guerlain Aqua Allegoria Mandarine. Към тях ми беше взела и Yves Rocher Evidence.

В началото ви бях споменала, че имам проблем с пъпките и влизайки в една аптека на погледа ми се изпречи подаръчният комплект на Vichy Normaderm, който съдържа измиващ гел Vichy Normaderm и локалния гел Vichy Normaderm Hyaluspot.

В края на предния месец бях канена на представянето на новата есенно-зимна колекция на SNB Proffesional и на събитието получих: SNB All In One Nail Care, SNB Yavor, SNB Summer Care hands and body cream, SNB Parfume и SNB Hydrolipid Foot Cream

Докато бях в отпуска в офиса пристигна един чуден пакет от Лореал в него се спотайваха шампоана, маската и серума от серията L'oreal Absolut Repair Lipidium, Kerastase  Nectar Termique и шампоана Matrix Biolage Normalizing Clean Reset

Тази седмица бях поканена на представянето на новата серия (за България)на Lierac Magnificente. Обстановката беше великолепна и много цветна, продуктите от серията се отличават с наситените си червено-цикламени опаковки и интересни цветове или поне цветът на серума, който е червеникаво-цикламен. 

За следващите покупки няма да говоря много, а само ще ви ги покажа. Блузките са от H&M, мокасините са от тук, а чантата е от тук. 






18 коментара:

  1. Прекрасни нещица си имаш!:) Да си ги използваш с кеф и да ти носят слънчево настроение в това дъждовно време!

    ОтговорИзтриване
  2. Сауна маската има интересно действие, веднага след като я отвориш започва да се загрява, не прекалено, не пари на лицето, но поне при мен нямаше видим ефект, но пък беше приятно спа изживяване. Чудесни покупки, ще чакам за нещата за коса! Може да направиш hair care routine :):):)

    ОтговорИзтриване
  3. Мокасините са страхотни, Нинка, особено цветът :) а за парфюмите, напомняш ми, че и аз трябва да се сдобия с нови аромати.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, и аз обмислям да си взема някакъв есенно-зимен аромат :)

      Изтриване
  4. Здравей,много ми харесаха мокасинките.Какво е качеството на нещата от този сайт?Доставят ли до Бг?
    Мерси :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей,
      за съжаление от сайта не доставят до БГ, но ползвам услугите на една дама и поръчките ми излизат по 16лв и допълнително си плащам еконта. От сайта съм купувала рокли, чанта и обувки (до този момент 3 чифта). Роклите са с ужасно качество, но пък обувките са им много добри или поне такива съм уцелвала.

      Изтриване
  5. Чудесни неща!! И аз имам същия проблем с пъпките и ползвам какви ли не работи ...:( Дано да ти помогнат тези работи :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече 3 ден ползвам хуласпота и пъпките са позавехнали, но силно се надявам да не ми останат белези.

      Изтриване
    2. Za pupkite ti preporuchvam Clinique acne solutions moisturizer, no triabva da se kupi ot USA, poneje samo tam ima aktivnata sustavka benzoyl peroxide, koito ne se izpolzva v evropieskite produkti. Vij statiata mi na http://midnightrain.net/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D1%82%D0%BEskin-care-routine/

      Изтриване
  6. Predivni su ti noviteti. Posebno mi se dopadaju bluze. ;)

    ОтговорИзтриване
  7. Винаги си купуваш много интересни неща! Влюбих се в чаната :)

    ОтговорИзтриване
  8. Za pupkite ti preporuchvam Clinique acne solutions moisturizer, no triabva da se kupi ot USA, poneje samo tam ima aktivnata sustavka benzoyl peroxide, koito ne se izpolzva v evropieskite produkti. Vij statiata mi na http://midnightrain.net/%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D1%82%D0%BEskin-care-routine/

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!