New Goodies (BG only) | Temptations By Nina
вторник, 26 август 2014 г.

New Goodies (BG only)

Макар, че официално съм в отпуск телефонът ми не е спрял да звъни, налага се да минавам през офиса.... просто но комент!
Краят на месеца наближава и мисля, че е време да ви покажа последните си покупки.

След като Теди от Powder Your Face With Sunshine сподели, че лосионите за тяло на Victoria's Secrets са зареди не ми оставаше нищо друго освен да претършувам най-близкия магазин Лили, уви лосионите все още не бяха зареди, но това не ми попречи да хвърля един презрителен поглед на асортимента им и да си харесам два цитрусови душ гела. Купих Velnea Mexican Lime и Velnea Lemon & Tea Tree. И двата аромата са супер свежи и зареждащи. Консистенцията им е гелообразна и не са никак лоши за цената си от 2.50лв, а и са без парабени!

Разхождайки се в Дм пък забелязах нови душ гелове на Aroma и нали се сещате , че нямаше как да ги подмина. Помирисах ги и се оказа, че само един аромат ми допада и нямаше как да го подмина. Взех си Aroma Coctails  Mango Lassi. Ароматът му е убийствен, хем плодов, хем свеж , с две думи много готин!

Стига съм ви говорила за душ гелове после пак ще се върна на тях !
Ейвънците отново са много активни и поредната им кампания е на тема : "Спрете домашното насилие!" И по тоз повод получих обиците от кампанията, към нея има още гривна, пръстен и синджирче, като средствата от покупките отиват за кампанията. Повече за нея може да прочетете тук: https://www.facebook.com/avonbulgaria/app_276300969217601

Много пъти съм ви споделяла, че съседката ми е дистрибутор на Avon и това не води до нищо добро :P
Последната ми поръчка е комплекта от душ гел, лосион за тяло и спрей с аромат на ябълка, Ароматът е много свеж.

Разбира се нямаше как да подмина намалението на любимият ми парфюм City Rush. Хич ме няма в описанията, но ароматът е много сладък и е по-подходящ за есенните вечери.
Реших да пробвам и новите им кремообразни сенки от серията Long Lasting. Първото ми впечатление за Totally Taupe e, че не е много покривен.



Трябваше ми и нова чашка за сутрешното ми Макиато.
Пепи ме зарадва с очна линия на Zoeva. Цветът се казва Jardin и е великолепен Благодаря ти!

Гледайки това видео (цък) на Julia не устоях на Sleek Arabian Nights. Стигнах само до частта със суоча и стопирах клипа докато не поръчам палитрата. "Уникална" е и мнoго скоро ще напиша подрoбно ревю, а сега ще ви оставя със снимките





От Avon ми изпратиха хипер огромния душ гел Refreshin Logoon, мирише много свежички и нямам търпение да го сложа в банята. Освен душ-гела получих и течния сапун Peceful Reflection, много добър аромат. Мирише ми на чистичкo,а точно това ароматът, който търся през топлите дни! Благодаря ви Avon!

Цъкайки из фейсбук попаднах на страничката на DayDream  Разгледах внимателно всичките бижута и на мига поисках всичко! Винаги съм се радвал на хората, които имат не само въображението ами и страстта и упорството и се захванат с не леката задача да пренесат идеите си и в действителността. Избрах си това прекрасно колие и към него пръстена, като подарък получих тези сладки обички.

За малко да забравя душ гела на Le Petit Marseilials с аромат на мандарина и лайм. 



8 коментара:

  1. Ама Нинче, пиеш ли ги тези душ гелове? :D Изумяваш ме по колко купуваш всеки месец. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Палитрата на Sleek е просто уникална. И аз я имам и не мога да си сваля ръцете от нея :D

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесни покупки, Нинка. Дано успееш да се сдобиеш с лосионите. На Сердика от мн време ги има.
    Аз също съм се заринала с душгелове и вече гледам да се ограничавам...

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубави покупки, завиждам ти за лосионите, много съм в настроение за цитрусови и свежи аромати, а тук разнообразието хич го няма.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само казваш и пълниме кашоните с цитрусови душ-гелове ;)

      Изтриване

I Love Your Comments!