New Goodies (BG only) | Temptations By Nina
четвъртък, 3 юли 2014 г.

New Goodies (BG only)

Напоследък блондинското ми мозъче е зациклило и упорито отказва да ме слуша!
От около две седмици се опитвам да напиша тази публикация/статия/пост и все не успявам! Може би това е знак от съдбата да спра да купувам нови неща - да, ама не, докато се наканя да ви покажа новите ми придобивки, то вече се насъбра още една торба с нови неща. Сори, но ще ви изтезавам с още такива постове, а и знам, че ги харесвате! Признайте си! 

Имам си една добра фея на която мога да разчитам, когато не ми се занимава с поръчки, или по скоро, когато си казвам, че няма нищо да поръчам и нарочно държа картите празни, но хоп изведнъж в съзнанието ми се е насадила мисълта, че просто не мога да живея без....Ето в тези моменти, тя ме спасява. Наскоро успя да задоволи неоново-розовата ми жажда с няколко прекрасни лака. Лаковете, които поръчах са: China Glaze - Float On, China Glaze - Peonies & Park Ave, China Glaze - Thistle Do Nicely, China Glaze - Petal To The Metal, China Glaze - Feel The Breeze, China Glaze - Spring In My Step, 

OPI - Life Gave Me Lemons ( ще правим лимонада), OPI - Down To The Core-Al и OPI - Push And Shove. 

Но явно апетитът ми не беше задоволен и си взех Yes Love Neon Glitter - G11-6, Yes Love Neon Glitter - G11-3 и  Yes Love Neon Glitter - G11-2. 

От известно време усещах липсата на L'oreal Professionnel Mythic Oil. Косата ми не просто обича това олио, тя го обожава и липсата му й се отразява много зле, чувства се тъжна, повяхнала, без живец... С ръка на сърцето мога да кажа, че това е едно от най-добрите олия на пазара или поне сред тези, които съм пробвала. Мигновено съживява косата ми. 

Като сме на тема продукти за косата на 13.06 ( да знам вече сме 7 месец ) в Златна рибка имаше едно смешно намаление ( -13%) и тъй като числото 13 ми е любимо реших да се възползвам. След много чудене ( реално нямам нужда от нищо ) се спрях на Lakme L2  Instant Hair Conditioner и Lakme Sun Care Serum
Lakme L2 Instant Hair Conditioner е двуфазен балсам без отмиване. Ползвам го активно и мога да споделя едно-две неща за него. Първо ароматът му е отвратителен! Втори прави косата ми страшно мека! С две думи харесва ми, само ако можеше и ароматът да е приятен!
Вторият продукт, който бях поръчала всъщност не бе Lakme Sun Care Serum, а спреят, но явно е станало някакво объркване и тъй като не ми се занимаваше да връщам серума,  реших, че няма нищо лошо да го тествам. Серумът е с лек цитрусов аромат, дали действа не мога да кажа, но поне мирише добре!

Може да ви шокирам, но съм фенка на Ким Кардашиян, не слядя драмите в живота й, а визията й. Винаги е гримирана великолепно. Разбрах, че едно от любимите й червила е Mac - Angel и след като от около година все отлагам покупката му, то вече беше наложително да го купя! И така се сдобих с Mac - Angel и съм тотално влюбена в този розовеникав отенък, даже покрай него започнах да нося един отдаван забравен глос на Avon. Определено това е една от любимите ми комбинации в момента. 

В средата на месеца присъствах на едно събитие вдъхновно от Франция, за което предполагам сте успели да прочетете, а ако не сте то клипнете на следните блогове: Polina Sofia , Powder Your Face With Sunshine и Blueberry . На събитието беше представен Sensibio Tolerance Plus. Ползвам крема от около две седмици и мога да кажа, че е много лек, идеален е за основа за грим и хидратира добре. 

В началото на месеца ( Юни) изпитах нуждата да си купя нови четки, а напоследък съм на вълна Zoeva и нуждата беше много лесно запълнена. Поръчах си Zoeva - 101 Luxe Face Definer и Zoeva - 221 Luxe Soft Crease

Нямаше начин да подмина и добрите стари китайци и да не си поръчам още една четка с която да нанасям кремообразните ми продукти( ружове  и бронзъри).

Покрай четките на Zoeva реших, че имам нужда и от нов пигмент и затова си взех Zen

От Kiko упорито ме изкушаваха и в крайна сметка успяха да ме съблазнят и отнесох една от новите им очни линии - Kiko Tropical Waterproof Eyeliner - 06

От известно време обмислях Scholl Velvet Smooth, но наречете ме ако искате скръндза просто нямаше сила във вселената, която да ме накара да платя около 90 лв ( упс 85) за пила за крака макар и  била и позлатена. Е не дадох 85 лв, но като я видях на 50лв ( или 54 ) просто трябваше да я купя и съм безкрайно радостнна, че го направих. Пилата е страхотна, справя се с петите ми за около 1-2 мин, повече го няма това досадно киснене и последвано от пилене, което ми отнемаше в най-добрия случай 30мин. Сега всичко е лесно, чисто и бързо!

Не знам за вас, но аз не мога да "живея" без да си сложа крем на краката. Разбира се, това става вечер преди да си легна. Задължително на нощното ми шкафче има поне един крем за крака. Едни от любимите ми кремове за крака са на Avon. Така, че от предния каталог си поръчах: Avon Foot Works - Heel Softening Cream и Avon Foot Works - Beautiful Lavender.

Сигурно сте забелязали афинитета ми към бижутата - големите и лъскави бижута. Което означава, че ще ви покажа най-новите си попълнения. Едни от любимите ми бижута са купувани от H&M и този път отново се изкуших с две техни предложения. Не знам дали сте забелязали, но от Avon започнаха да пускат доста интересни предложния. Разбира се, нямаше как да остана хладнокръвна към колиенцето с цветята, то просто ми проговори. Не пропуснах и китайчетата :) 
H&M

H&M


Avon
Ebay

Ebay


18 коментара:

  1. Искрено се забавлявах, докато четях поста. Толкова непринудено и иронично на моменти си го написала :) Страхотни летни покупки! Нинче, можеш да пишеш в скоби от къде поръчваш продуктите - лакове, четки и т.н. Avon, които не ползвам, ме изненадоха много приятно с бялото колие и пръстена. А очната линия на Кико е толкова шоколадова!
    Желая ти весело и наситено с приятни емоции лято :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти е харесала публикацията :) Много добра идея за линковете към продуктите обмислях я, но все отлагах да го направя. А Ейвънците наистина започнаха да предлагат интересни бижута, че дори и чанти.

      Изтриване
  2. Страхотни неща, аз ще помоля за ревю на червилото на MAC. За този цвят чета прекрасни опити. Пилата от DM ли я купи?? Така й се чудя :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От ДМ е :) много полезна покупка е, препоръчвам ти я :)
      Ох намислила съм вече публикацията ( и още поне 10) само да ми остане време за снимчици и писане :)

      Изтриване
  3. Харесах очната линия, може ли отзив за трайността й?! Честити покупки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, ти!
      Пробвах очната линия в един от най-горещите дни и останах много приятно изненадана, въпреки 8 часовата ми разходка под жаркото слънце, очната линия не се беше размазала.

      Изтриване
  4. А другата четка от къде е ? И поръчваш ли от някъде продуктите на mac

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако питаш за синята четка, тя е от ибей.
      На MAC нещата си купувам от магазина им в София ( разпращат и по куриер).

      Изтриване
  5. Абе има ли още място у вас бе..
    ;))))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мани, мани...добре, че живея сама иначе щяха да ме изхвърлят като мръсно куче :D

      Изтриване
  6. смахната работа,да си хвърляш парите за блинг блинг , по добре ги инвестирай в нещо със срок на годност повече от 12 месеца,един ден ще се заринеш с ненужни неща,но това си е болест,това и това и това и малко по малко вече си шопинг зомби....по добре се отрезви навреме ,няма вечно да си млада и карасива , все от нещо ще трябва да живееш, кремчетата не се ядат :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всеки спестен лев е едно изгубено удоволствие, а животът е кратък!

      Изтриване
  7. Толкова свеж пост! Толкова забавен! Страхотни покупки си насъбрала, със здраве да си ги ползваш! Аз май със сигурно ще ае сдобия с това мистично олио... Толкова добри коментари изчетох! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се , че публикацията ми и покупките ми са ти харесали :) А митичното олио е must have :)

      Изтриване
  8. Страхотен пост. Искрено се забавлявах докато четях. На мен също много ми хареса очната линия и пигмента. Ще се радвам, ако покажеш някакъв грим с очната линия - великолепна е! :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :)
      Ще се опитам, напоследък гримовете ми хич не излизат и от над 100 снимки, няма нито една задоволителна:(

      Изтриване

I Love Your Comments!