New Goodies | Temptations By Nina
неделя, 9 март 2014 г.

New Goodies

Не знам за вас, но аз съм луда по новия парфюм на L'oreal Prefessionnel. И след като вече успях да се полея с прилична доза от него е време да ви покажа какво си купих тази седмица.
От около месец си обещавам, че ще намаля пазаруването, но това не ми се отдава. Обмислям да заключа картите си някъде и да изхвърля ключа, но със сигурност няма да го направя, просто ще се опитам да държа всичко под контрол и да обмислям по няколко пъти трябва ли ми този продукт или не. Пожелайте ми успех.

Вчера минах през Beauty Zone и държа да отбележа, че останах много недоволна от обслужването! Поисках си няколко мостри на продукти, които обмислям да купя в бъдеще, но консултантката дори не си направи труда да потърси мостри, едва я накарах да ми даде мостра на крема на Shiseido от серията Ibuki. Въпреки лошото отношение все пак си взех дълго желаня тоник за лице на Clarins Gentle Exfoliator Brightening Toner. Действието на този тоник е, че нежно отстранява мъртвия слой на кожата с помоща на AHA киселините.
Използва се два пъти седмично, но тъй като съдържанието на киселините е минимално може да се ползва и всекидневно.

Кремът ми за лице на Estee Lauder Day Wear ( повече инфо тук) свърши и реших да дам шанс на Clinique Superdefense. Разработен е да се бори срещу първите признаци на стареене, спомага за добрата хидратация, а също така има и SPF20. Като говорим за кремове , пробвали ли сте Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion + ? И ако сте какво е впечатлението ви?

Преди няколко дни ви говорих за Golden Rose Velvet Matte (повече инфо тук) и се сетих, че мога да си взема още някое матово червило. И вместо едно грабнах две.

В Лили суочвах новите матови течни червила на Bourjois и така и не се реших, да си взема дори и един цвят, въпреки, че се колебаех между два, но пък това не ми попречи да си взема ново лятно червило на Catrice Ultimate Color The Lips Are On Fire. Това е второто ми червило и определено мога да заявя, че обожавам формулата им!

Не знам дали забелязвате, но напоследък купувам продукти, които съдържат киселини и бях изненадана, че от Balea предлагат измиващ гел с плодова киселина. Balea Klarendes Wash Gel Mit Fruchtsaure, всъщност мирише доста свежо и като чели аромата е цитрусово-лимонен.

От дълго време чета за Bourjois 123 Perfect CC cream и беше време да си го взема. Имах удоволствието да го понася 2-3 пъти и мога да кажа малко повечко за него. Текстурата му е много лека и някак въздушна, което води до сравнително леката му покривност, която може да бъде наслоявана до средно покритие. Седи естествено. За съжаление не се справя добре с мазната кожа и се налага често матиране, но има и плюс, не става на петна, както един ФДТ за който ще пиша тези дни.
Този абзац пиша допълнително, защото не знаех дали искам да включвам дрехи в този вид постове, но ето че реших.
Минавайки през H&M , нямаше начин да подмина полата с целувките, мерих я няколко пъти и накрая реших да я взема, според мен е доста свежа и би се вързала перфектно с чифт високи обувки и блейзер. Дължината е малко под коляното, което за мен е перфектно.
Не знам за вас, но аз съм луда на тема шалове, което означаваше, че няма как да подмина този бежаво-сив шал на бели точки. Когато говорим за удобство, то несъмнено се сещам за обувките тип балеринки, няма какво да се лъжем , че обувките на ток са удобни особено ако ни се наложи да походим повечко, но красотата изисква жертви, нали :). В H&M винаги е имало изобилие от цветни балеринки и това е може би 3 или 4 ми чифт балеринки от там.

Това бяха личните ми покупки, а сега към една изненада.
В четвъртък прочетох едно страхотно интервю ( цък) и нямаше как да не честитя на Поли от Polina Sofia , докато си говорехме разбрах, че в офиса ми е оставена изненада. След като приключих разговора с Поли се обадих на колежката ми и тя разбуни изнанадата. И тъй като бях много нетърпилива почти мигновено се запътих към офиса и там ме чакаше, моята настояща любов, заедно с куп други изнанади.
Ако помните поста ми за Hairchalk (цък) то сигурно сте видяли снимка на  новия парфюм на L'oreal Mythic Oil. Ароматът е повече от божествен, лежерен и свеж. Перфектния аромат за настъпващата Пролет. Предплагам вече се чудите как мирише, а може би и подозирате. Да, парфюмът мирише по същия начин както олиото Mythic Oil.

Друг продукт, който открих в офиса бе сухият шампоан на Kerastase Powder Bluff. Ароматът му е свеж, като се усеща една лека и сладка нотка. Обичам когато нещата миришат съблазнително.

Друг продукт, които ме плени с аромата или по-точно продукти са: шампоанът и маската на Matrix от серията Biolage ColorLast. Продуктите ухаят на цветна градина. Тази серия е разработена без парабени и с ниско PH и се бори със запазването на цвета.
Нямам търпение да изпробвам всичко продукти и обещавам да направя ревю на всеки един от тях.

Кой е последният продукт, който си купихте ?

7 коментара:

  1. Аз вече за втори път си измих косата с шампоана и балсама на Матрикс и са страхотни. Много добре ми се отразяват на косата - мека, подхранена, подредена, просто нямам думи, това са моите продукти и съм страшно благодарна, че Л'Ореал са ми предоставили възможността да го пробвам (защото като нищо бих ги пропуснала измежду многото шампоани на пазара) :))
    А парфюмът е.... опияняващ :) въпреки че ми е малко тежък. По-скоро го свързвам с горещите летни нощи, които предстоят. :))))

    ОтговорИзтриване
  2. Е ти срам нямаш - всяка седмица вече...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Направо съм за бой :D - вече събрах продукти за още един haul :D

      Изтриване
  3. Аз ползвах сигурно 8/9 месеца Clinique Dramatically Different Moisturizing заедно с другите две стъпки,препоръча ми ги консултантка на Клиник тогава,да бях доволна тогава,но когато открих вече по добри продукти бих казала,че не си заслужава парите. Матирва добре и оставя кожата добре хидратирана,но не е нищо кой знае кво.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. п.с. Взех си същият шал онзи ден само,че бял на черни точки :))) Многоо лайк

      Изтриване
    2. Супер, спести ми едни 50 лв ;)
      луда съм на тема шалове, даже в момента гледам един в каталога на Avon и му се чудя :D

      Изтриване

I Love Your Comments!