New Goodies | Temptations By Nina
понеделник, 3 март 2014 г.

New Goodies

Днес определено се очертава един мързелив ден, но колкото и да ми се иска да сбъдна съдбата, все пак трябва да се отдам на някои домакински задължения, Уви.
Планът за деня беше да се "излюпя" рано и да наснимам продуктите за днешната публикация. Уви "излюпването" се случи на обяд и то защото шефката ми реши да ми се обади и да ме събуди, а пък заснемането на снимките си беше мисия с повишена трудност. Просто котката ми реши, че ще направи всичко възможно да развали снимките ми и така се случи, най-добрите кадри бяха с нея, но тях, ще оставя за накарая, 
Стига съм ви занимавала с битовизми, а да ви покажа кои продукти скочиха в пазарската ми количка.

В Събота, бях решила, че на всяка цена ще се сдобия с новите пясъци на Catrice. Сдобиването не беше много лесна задача, защото се наложи да обиколя няколко Лилита докато най-сетне ги намерих или по-точно изчаках чинно да ги поставят на рафта за да мога да ги грабна на мига. Идеята ми беше да взема 1 макс 2 лака, но отивайки на касата видях, че съм награбила цели 4 броя. Пусто лакомство!!! Повече за тях може да прочетете тук.

Търсейки лаковете на Catrice попаднах и на новите крем дезедоранти на Garnier. Разбира се, нямаше мостри и миризмите бяха загадка. Избрах си оранжевата опаковка, която мирише доста свежо и плодово. Успях да го сложа един път и на този етап много ми хареса. Усещането е много нежно и меко, разбира се няма я онази димна завеса , коятo се получава при стандартните дезедоранти.

В Четвъртък имах удоволствието да опитам новите тебешира за коса на L'oreal Professionnel. Повече подробности може да видите тук.

В понеделник имах удоволствието да присъствам на друго събитие организирано от Max Factor, повече подробности за него може да видите тук. Главен герой на събитието беше гримьорът на МФ - Слав, който ни разказа подробно за продуктите на МФ. Накрая подбра на всички присъстващи Max Factor Whipped Creme, цветът който сметна ,че най-добре ми пасва е 75 Golden , разбира се след ФДТ е хубаво да напудрим лицето си и тук на помощ идва Max Factor Creme Puff в цвят Medium Beige 41. Все още не съм пробвала продуктите, но на първо четене мога да кажа, че пудрата е доста силно ароматизирана.

Миналата седмца Gin-чето се завърна от Англия и познайте какво ми донесе!!!Да, да, да отново си имам спрейче за обем. До този момент съм споделяла поне 3 пъти колко много харесвам Charles Worthington Volume&Bounce Texturising Spray. Най-пресни впечатления може да видите тук. Освен спрейчето имам и няколко списания, които бяха забравени, но на следващата ни среща ще ги получа :) Мерси Gin!!!! Нали знаеш колко те обичам!!!

Няма да съм аз ако поне един път седмично не мина пред ДМ. Въпреки, че знам всички продукти на изуст , обичам да си ги припомням и така откривам нещица, които искам да пробвам. И новата ми находка от ДМ е така нашумялата маска в сръбското блог пространство с хуларион. Balea Beauty Effect Power Mask е предзначена за увяхнала кожа, някак изтощене не ми звучи добре, за коса - ДА, но за кожа - НЕ. Обещава да напомпа и хидратира кожата, но дали спазва обещанията си ще видим след време. 

Друг продукт, който успя да привлече погледа ми е Balea Cell Energy Serum. Тъй като немският ми е лош, а милите дистрибутори не са си направили труда да направят качествен превод, ще кажа само че предполагам, че серума придава "онзи" здравословен вид на кожата. 

В миналата публикация на тема New Goodies, ви бях споделила,че си взех от "новите" моливи на Essence. Спрях се на icebreaker и ice skates on! Миливите са със средна пигментност, а трайността им е задоволителна. Със сигурност не са сред любимите ми моливи, но не са и сред омразните ми. 


Не знам за вас, но аз всеки месец си поръчвам по нещичко от Avon може би бих поръчвала и от Орифлайм ако някои около мен предлагаше техните каталози, но както и да е нека ви покажа какво си избрах този път. Принципно много харесвам серията PLANET SPA и нямаше как да пропусна Blissfully Nourishing with African Shea Butter hand and foot scrub. Скрабът мирише удивително идва ми да си хапна от него, все още не съм го пробвала, но дори и ефекта му да не ми хареса бих си го взела отново само заради аромата. 

Поръчах си също и мостра на CC крема.

Като чели това бяха покупките ми през изминалите 10 дни.
Упс, замалко да забравя, новата ми ароматна свещ.

А вие какво си купихте последно?


Ето и малко от снимките направени с помоща на Шани :)





13 коментара:

  1. Страхотни придобивки и страхотно коте! :) Определено ме изкуши с пясъците на Катрис и дезодоранта на Гарние, но при мен естествено ги няма :Р

    ОтговорИзтриване
  2. Много добри покупки! А котката ти е страхотна! И аз имам една такава помощница :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни покупки.Аз също си купих Garnier Neo,но моят е синият,много лек и дискретен аромат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страхоотни са, дано само лятото да предпазват от изпотяване.

      Изтриване
  4. Чудех се за новия продукт на Garnier , но сега определено ще си го взема !! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Разкошен котак <3 А тези део-та на Гарние ще се пробват със сигурност :)

    ОтговорИзтриване
  6. Моля те напиши статия за серума на Балеа. Обмислям го от известно време, но не смея да го взема, защото съм със суха и понякога чувствителна кожа и експериментите с нови неща понякога ми се отразяват зле.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей,
      ползвам серума от около 5 дни и на този етап не виждам никакъв ефект,
      но щом събера малко повечко впечатления ще пусна и публикация :)

      Изтриване
  7. Определено искам да изпробвам новия продукт на Garnier.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!