February Favorites | Temptations By Nina
неделя, 2 март 2014 г.

February Favorites

Признавам си, бях в дилема дали да пиша тази публикация или не. Дилемата ми се състоеше в това, че продуктите, които имам да ви показвам са малко като количество, но след чаша космополитън съм на друго мнение. 
Преди да започва с публикацията искам да ви уведомя, че е започнало зареждането на новите колекции на Catrice и Essence. За съжаление, когато минах през Лили зареждаха новия стелаж на Катрис, но все пак с малко нахалство успях да грабна 4 пясъка, но за тях утре.

Както ви споделих тук , през изминалия месец залагах на леките текстури. Да, все още нося "full coverage" ФДТ, но към тях посягам само през работната седмица. Уикенда обичам кожата ми да диша и затова посягах към бб крема на Chen Yu. Повече подробносто за него може да прочетете тук. Помните ли тази публикация. Много харесах публикацията на Стефи от Eat Love Make up за пролетните червила на YSL. Сдобих се с желания цвят, но едва преди две седмици реално посегнах към Yves Saint Laurant Rouge Volupte 33. Цветът е повече от разкошен, бих го определила като наситен розов корал. Усещането върху устните е меко и балсаместо, а блясъкът е умопомрачителен. Определено вече съм фенка на червилата на YSL, което няма да се хареса на портфейла ми.
Явно през Февруари съм залитала все към розовите нюанси. Следващият продукт, който не спрях да нося е спряган за копие на така известния руж на Nars Orgasm. Реално не мога да кажа дали Sleek Rose Gold е копие на оргазма, но пък е разкошен розов руж със златисти отблясъци. Прави тена много свеж, а на пряка слънчева светлина златните частици се заиграват със слънчевите лъчи. Частиците в никакъв случай не седят брокатено!
Когато си поръчах почистващото олио на Shu Uemura ( скоро ще пиша за него) получих като подарък бронзираща пудра на Stila в цвят 01. Както се предполага 01 е най-светлата бронзираща пудра, която седи много естествено на бялата ми кожа ( която не е порцеланово бяла). Цветът е топъл без да има оранжев отенък.
От доста време заглеждах и четях за Charles Worthington  Volume&Bounce Texturising Spray и от както Gin-чето ме сдоби с него, че и с още няколко бройки съм безвъзвратно влюбена и знам, че с този спрей ще имаме дълга любовна връзка. Придава страхотен обем без да се налага да правите нищо, а също така деликатно парфюмира косата. 

Към кой продукт посягахе най-често през Февруари?

1 коментар:

  1. Мисля,че този месец най-често използвах балсам за устни .С това променящо се време ,кожата ми се побърква..

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!