New Goodies (BG only) | Temptations By Nina
неделя, 9 февруари 2014 г.

New Goodies (BG only)

Отдавна не бях имала толкова размазващ ден в, който не направих абсолютно нищо освен да догледам последните 4 епизода от първия сезон на Избраният ( клик). 
След като приключих с филмовия маратон реших да си налея чаша Космополитън и ето, че вдъховението ме сполетя. Знаех си аз , че съм скрита пияница!
И така днес ще ви покажа последните ми козметични покупки.

Преди известно време бях направила поръчка от Avon и най-сетне пристигна, но уви едната пяна беше с объркан аромат, но сега няма да се вайкам. 
Фенка съм на продуктите от серията Planet Spa и нямаше как да пропусна да си поръчам Egyptian Secrets. Очаквах аромата да е по-ориенталски, но уви не е. Все още не съм я изпробвала и ще се въздържа от по нататъшен коментар.

И сега обърканият аромат, бях си поръчала ванилестия, но получих Romantic Rose, който както подсказва името е с много нежен аромат на рози. Сега трудната задача е да им намеря място в банята, но това е съвсем друга тема.

Най-сетне ми свърши сухият шампоан на Шаума, който мразя. Скоро ще пусна видео на тема козметичното ми кошче и ще разберете защо мразя този сух шампоан. Не знам на вас колко време ви издържа един сух шампоан, но при мен издържа с месеци, явно все пак предпочитам да си измия косата и да го ползвам само в крайна нужда, но ето че трябваше да си взема нов и се спрях на Balea. В асортимента на Balea видях 2 сухи шампоана и се започна една дилема, но една единствена дума ме накара да закупя Trend It Up и тя е " парфюмира". Обожавам когато косата ми мирише на нещо приятно, затова и преди години бях луда фенка на продуктите за коса на Tigi ( все още ги харесвам). Все още не съм пробвала шампоана, но ароматът му е много лек и свеж.

Докато си търсех сух шампоан попаднах на Balea Volume Effect Spray и въпреки, че чаках ( вече го получих) един спрей за обем от Англия реших да дам шанс и на този. Вече успях да го изпробвам и съм крайно разочарована. Успя да слепи жестоко корените ми като ги направи пръчкоподобни , гледката не беше никак красива, а чуството повече от ужасно.

Докато се разхождах между рафтовете забелязах, че тампоните на Ebelin (синята опаковка) са на промоционална цена и реших да си взема един пакет за проба и още на другия ден минах да си взема още една опаковка. Тампоните са супер мекички и не се разкъсват.

Разбира се нямаше как да не си взема Purederm Collagen Eye Zone Mask. Обожавам тези стикерчета за околоочния контур, много добре хидратират.

В едно от скорошните ми влизания в ДМ видях, че лаковете на Rimmel от серията 60 Seconds са намалени на 1.99лв. и реших да отмъкна два лака. Взех Major Brown и Out Of The Blue.

В неделя ( 02.02.2014г.) с моята приятелка отидохме на международната изложба на котки в хотел Кемпински и навръщане реших ме да се отбием през Елитис и уж нямаше нищо да купувам ( суочнах едни страхотни течни червила на Радиант с, които мисля да се обзаведа съвсем скоро), но пусто лакомство. Видях един много приятен молив за очи на Queen ( не позната марка за мен) , който е с два цвята , много красив пастелно лилав и тюркоазен, но за съжаление нямаше мостра и го взех  на сляпо. При суоча у нас ми се стори, че ще е много твърд  за тази така нежна зона, но още не съм го изпробвала.

От много време исках да се сдобия с очна линия под формата на маркер и ето, че видях такава на Baolishi. Прави ми впечатление , че при суоча едва успях да я изтрия от ръката си, което ме радва, но след като я изпробвам мога да кажа дали наистина не се размазва.

В понеделнил (03.02.2014г.) ми дойде поредния Seche Vite. Няма друг като него! Придава стъклен блясък на ноктите и изсушава лака за секунди.

Освен Сеш си бях поръчала OPI My Vampire is Buff. Тук няма да крия, че Бъфи убийцата на вампири ми беше един от любимите сериали и може би това ме подтикна да си взема този лак.

Предполагам знаете манията ми по ароматите свещи, но може би не знаехте за манията ми по чаените ароматни свещи, е моята приятелка знае за нея и ме изненада с Adritt Vanilla Cake. Мерси, Маци!

Какво последно си купихте?

8 коментара:

  1. И аз имам една такава любопитна котана, която често участва в снимките на постовете ми :)

    ОтговорИзтриване
  2. Последно си купих един душ-гел на Nivea от DM , който беше на промоция и нямаше как да подмина :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хубаво ме подсети :) трябва да им хвърля един поглед

      Изтриване
  3. Здравей, от къде си купи Purederm Collagen Eye Zone Mask? В DM ли ги продават. Предварително благодаря. Моята последна покупка беше този уикенд - 2 червила на Mac :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Мая,
      Околочната маска на Purederm купувам от Дм. Цената на маската е около 20лв и съдържа 30 листчета.

      Изтриване
  4. Uf, My Vampire is Buff mi je dugo na listi želja, a nikako da ga uzmem. Jedva čekam da vidim kako će ti stajati.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!