L'oreal HairChalk | Temptations By Nina
четвъртък, 27 февруари 2014 г.

L'oreal HairChalk

Всички ние искаме промяна от време на време. Самата аз преди години сменях често цветовете. Била съм кестенява, рижава, патладжанена, лешникова, червена... но винаги се връщам към русото. От няколкo месеца в главата ми отново се върти идеята да променя косата си, мислех си за омбре или за кичури.... Но винаги се сещам, че след 2-3 месеца отново ще искам да съм руса и отново трябва да минавам през дългата процедура на изсветляването.

Но ето, че най - изненадващо получих покана от L'oreal Professionnel по повод представянето на нов продукт на пазара. Признавам си, че не бях съвсем сигурна какъв ще е той, но влизайки в Академията "ахнах". Момичетата от екипа имаха в косите си разкошни цветове, а пък цветните мусове наподобяваха пъстра дъга.

Винаги съм се удивявала на смелите момичета, носещи ярки акценти в косите си, но никога не съм си представяла, че аз ще си сложа такъв акцент. Може би на под съзнателно ниво съм се плашела, че премахването на този ярък акцент ще бъде една истинска борба и доколкото знам от една приятелка е наистина трудно. На пазара винаги са се предлагали спрейове и спирали за коса, но знам, че те цапат и никога не са били опция за мен. Но ето, че екипът на L'oreal разработи тебеширите за коса - HairChalk или както те го наричат "грим за коса".

Всички ние имаме поне няколко цвята обувки, блузи, панталони....сменяме акцентите в грима си, сменяме лака си...., а защо да не сменим или поне да добавим някакъв откачен акцент в косите си.
Пролетта наближава, лятото започва да си разопакова куфарите... И точно сега е моментът за експерименти. И дори да не сте от най-смелите , както мен на пример, винаги може да пробвате, нищо не губи те, ако не се харесате или пък не можете да се възприемете просто измийте косата. Лесно е нали?

HairChalk се предлага в няколко цвята: коралов, син, виолетов, зелен, розов и бронзов.
Нанася се изключително лесно, което го прави удобен за ползване и у дома, отмива се в рамките на 2 до 4 измивания с шампоан в зависимост от това колко интензивно сме нанесли продукта.
На презентацията на HairChalk всички се докоснахме до нещо ново и щуро и ефекта ни хареса. За себе си мога да кажа, че пермаментно ще поставям акцент в косата си.
Визията която избрахме за мен е splash ефект в коралово.

С две думи , боядисахме средния, среден пласт на коса с коралово. По този начин ако си изправя косата и я пусна ефекта ще е почти незабележим, което го прави идеален за офиса, а след работа просто леко разрошвам/начупвам/накъдрям на масури косата и воала кораловия акцент е вече там.

Хайде мъничко да се отклоним и да видим таз годишните  "Оскари"







17 коментара:

  1. Отговори
    1. Да, на събитието имаше момичета с тъмна коса и цветът при тях също беше наситен.

      Изтриване
  2. И на мен главният ми проблем с боядисването винаги е бил, че ще трябва да го чакам да израсте или да си отрежа косата. Само с омбре боята на Лореал се престраших. Но това звучи страхотно! Имаш ли информация кога ще ги пуснат на пазара и какви ще са цените ориентировъчно?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Продуктът вече трябва да е наличен във фризьорските салони, които работят с Лореал или ако не е, не би трябвало да има пробем с поръчката. Цената за съжаление не я знам, но ще попитам:)

      Изтриване
  3. Страхотни цветове и идеята за бърза промяна! Най-накрая някой се е сетил да запълни тази ниша на пазара. Със сигурност ще се експериментира : )

    ОтговорИзтриване
  4. Оле,супер звучи,със сигурност ще ги пробвам!Нинка,имаш ли идея кога ще са на пазара и дали ще се предлагат по магазините,да не са някоя екстра само за салоните? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Их,сега видях в клипчето,че са само за салоните...познай дали в Поморие въобще някой ще зареди това чудо :(

      Изтриване
    2. Бургас е близо:) Предполагам ,че там има салони работещи с Лореал ;)
      ако ли пък не ще пращаме от София

      Изтриване
  5. Super ti je kosa! Bas ti dobro stoje koralni prameniovi. ;) Ja sam nekad nosila ciklama pramenove i bas bih volela da se ovo pojavi i kod nas. ;) Rado bih probala ljubicastu.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Hvala, Marry :)
      Kod nas je dosao prije par dana pa mora da dodje i kod vas ovih dana :)
      Ljibicastu boju stoji predivno evo kako stoji na jednu blogericu : https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31/p180x540/1596976_662513290475097_1593476529_o.jpg

      Изтриване
  6. Синьото много ми харесва, ще отива на брюнетки.
    http://beautylovesbooks.com

    ОтговорИзтриване
  7. Мноооого зарибяващо звучи и се чудя кой от кой цвят е най-прекрасен! <3 Дано и наистина е лесен за работа за "спънати в ръцете" :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много лесно се работи:) Намазваш на суха коса, разресваш и сушиш със сешоар и воала :)

      Изтриване
  8. Готино се е получило, на руса коса е добре:)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!