Avene YstheAL | Temptations By Nina
неделя, 9 февруари 2014 г.

Avene YstheAL

Подготвям няколко публикации свързани с бялата козметика, защото тя е много по-важна от декоративната. Ако не подържаме правилно кожата си и най-скъпата декоративна козметика не би могла да я накара да иглежда свежа.
По случай Свети Валентин Avene решиха да ни подарят 25% отстъпка на част от техния асортимент за, което сме им благодарни. За повече подробности посетете фейсбук страницата им ( клик).

Както всички ние знаем, през различните сезони кожата ни има различни нужди. През зимата обикновено страдаме от изпръхналост и сухота. Минусовите температури и вятърът успяват да изсушат и най-мазната кожа, а пък ако като мен се отоплявате с климатик, то знаете за какво говоря. Кожата ми е комбинирана, като през по-топлите месеци тя е нормална в областа на бузите и  мазна в Т-зоната, при по-прохладните месеця тя се променя и вече е по-скоро суха в областа на бузите и мазна в Т-зоната. Доста често усещам опъване, а чуството на опънатост не е от най-приятните. И тук на помощ идва Avene YstheAl. Кремът, който имам е за суха кожа. Да, за суха! Учудващо, но този крем ми се отразява много добре, ползвам го само и единствено вечер преди лягане. Премахва чуството за опънатост, като с магическа пръчица.
Сутрин се събуждам с мека, свежа и хидратирана кожа, единствено забелязвам леко омазняване в Т-зоната, което е нормално, като се има в предвид, че там кожата ми е мазна. Кремът е предзначен за момичетата над 25 годишна възраст, именно тогава започват да се образуват първите бръчици, особено ако не се грижим добре за кожата си . За щастие винаги съм се опитвала да се грижа добре за нея и нямам все още бръчици, но това в никакъв случай не ме спира да ползвам противобръчкови кремове, забележете казвам противобръчкови, а не с лифтинг ефект. Важно да правим разлика между двата вида! Все пак когато бръчките се появат борбата с тях е много по-трудна и обикновено премахването им е свързано със запълването им  с различни филъри или в по напреднала възраст чрез скалпел. Няма какво да се лъжем, няма крем , който да заличи бръчките ни като с магическа пръчка, ако имаше нямаше да остарявяме. Забравете за снимките по списанията.... там магическата пръчица се нарича ФОТОШОП.
Avene YstheAl е с богата консистенция, която попива сравнително бързо в кожата без да  запушва порите. Има също така и  лек аромат, който е типичен за продуктите на Avene.
Ще ви издам моя вечерен ритуал. Винаги преди да си сложа вечерния крем напръсквам лицето си с термална вода, изчаквам около 30 секунди и нанасям крема. Така кремът попива по-добре в кожата и запазва качествата на термалната вода.
Искам да вметна, че не трябва да чакаме кожата ни да си поиска сама, ние трябва да умеем да предугаждаме кога и какво иска , защото ако тя започне да ни подсеща значи вече е късно и щетите са нанесени, макар и да не ги виждаме в момента. Помнете кожата ни никога не забравя на какво сме я подложили!

Какво ви е мнението за продуктите на Avene?

Продуктът ми е предоставен от PR!

3 коментара:

  1. Харесвам като цяло продуктите им. В момента ползвам кремчето за около очи и устни от същата серия, което си купих с ваучер -25% около Коледа, но е рано да дам отзиви, чакам ефект :) Харесвам и серията им против акне, но термалната им вода май ми е най-любимия продукт.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм заклета фенка на термалната им вода. Днес ми свърши и още утре ще отида за нова :)

      Изтриване
  2. Avene ме отърваха от ужасното акне. За да поддържам кожата си чиста и свежа задължително поне един от продуктите ми е на Avene. А термалната им вода е чудесна, особено след тренировка ми е толкова освежаваща.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!