New Goodies | Temptations By Nina
четвъртък, 30 януари 2014 г.

New Goodies

Навън е снежно бяла приказка. И в този момент съм много щастлива, че не ми се налага да излизам от нас и мога да се разхождам по къс ръкав наблюдавайки как се сипе снегът. Но снегът си е сняг и нищо ново при него, но при мен има нови нещица. Хайде да надникнем какво се оказа съвсем случайно в количката ми.
Надявам се, сте забравили обещанието ми да не купувам излишни неща! То се е видяло, че ангелът ми е слаб!

В началото на Януари направих поръчка от www.fragrancedirect.co.uk ( да съм по-точна аз само заявих какво искам и една добра фея ми поръча нещицата). Тази поръчка се оказа много изгодна, защото голяма част от продуктите бяха намалени с  70-85%.
От много време заглеждам L'oreal Color Infaillible, които се спрягат за двойници на Armani Eyes To Kill. Но така и не се решавах да си закупя от тях до този момент, просто нямаше как да ги подмина като се предлагаха за само 1.50 паунда ( очаквам още 2 сенки), а при нас цената им е в диапазона 13-15лв.

 Закупих Black Onyx и Pepsy Coral. Доколкото информацията ми е точно и двата цвята не се предлагат на българският пазар. Black Onyx е едно към едно с лака ми на Chanel - Graphite. Цветът е сребрист като в него се преплитат и златисти частички. Pepsy Coral е много красив коралов цвят както подсказва и самото му име. Нямам търпение да си поиграя с тях.

От намаленията си взех и новите ( нови, нови колко да са нови) червила на Maybelline Colour Sensational. Бяха  и още са намалени на 2 паунда, а при нас цената им е около 15лв. Избрах си Beige Glace и Rosewood Pearl, отново не съм забелязала тези цветове у нас. Все още не съм ги пробвала, но имам чуството, че няма да ми харесат. И двата цвята имат перлен завършек, а аз не съм фенка на перлените червила ( най-много да отидат при едната ми шефка, коята обожава този завършек). И двата цвята спадат към неутралната гама, като Beige Glace е по-бежов, а Rosewood Pearl е в по-розовеникавата гама.

Винаги съм била почитателка на опаковките на ружовете на Benefit и като видях подобни опаковки при W7, просто не устоях. Поръчах си бронзъра им Honolulu, който е спряган за копие на Hoola. Цената му беше намалена на 2.25 паунда. не притежавам Hoola, но според интернет Honolulu е една идея по-тъмен и по-покривен.

Последния продукт, който поръчах от сайта е Sally Hansen Sallon Effects - Chek It Out. До сега не съм ползвала лепенки за нокти и ще ми бъде много интересно да ги изпробвам. а и ги взех на супер цената от 2.49 паунда.

Скоро очаквам да ми дойде и втората поръчка от сайта, която е доста скромна.

След като видях това ревю (клик) на Стефи от Eat Love Make up , просто нямаше начин да устоя на изкушението и си поръчах Yves Saint Laurent Rouge Volupte Silky Sensual Radiant Lipstick - Rose Neillia. Мисля, че Стефи е дала изчерпателно ревю на това червило и няма да ви губя времето , а минавам напред с покупките.

Не знам за вас, но аз се опитвам да огранича безмислените харчове и именно за това си направих два абонамента за Joy и Harpar's Bazaar. И се оказа, че съм спечелила от някаква томбола ( за която не знаех) Bioderma Hydrabio Tonique. Никога не съм ползвала тониците на Bioderma и ще ми бъде интересно да видя как се справят. В момента в уишлистата ми се намира Clarins Doux Exfoliant Lotion.

Преди време харесах тази снимка - клик и просто нямаше начин да подмина Golden Rose Carnival 01. Много скоро мисля да си направя същия маникюр.

Минавайки през щанда на Golden Rose нямаше начин да подмна и долното ниво, на което се намира магазин ДМ. Отидох специално да си взема Balea Enzym Peeling Mask, която ми беше препоръчаха от една приятелка от Сърбия ( Хвала Зорана). Тя е много доволна и се надявам и аз да остана доволна от продукта, много се чудих дали да не взема и ампулите от същата серия, но да не повярва човек, устоях на изкушението!

Въртейки се в магазина реших да разгледам и душ-геловете ( не ,че не ги знам на изуст) и някак си ме привлече аромата на Cottage - Le Caramel. Ароматът е доста натрапчиво карамелов. С Една дума сладък!!! Взех и душ-гела и лосиона от серията. Не съм ги позвала все още, но ми направи впечатление,че лосионът не е толкова сладък, колкото душ-гела.

Като явен любител на чая нямаше как да пропусна чайовете в ДМ. Отнесох плодовия чай с манго и личи и билковия чай с лимонена трева, мента и джинжифил.

Както знаете съм запалена фенка на всякакъв вид ароматни свещи и реших да отида на лов за такива. Вмъкнах се в Zielinski & Rozen, но свещите ми се видяха скъпички и не знам дали си заслужават. Вие имате ли опит с техните свещи? Следователно се върнах на щанда на Casyopea и грабнах свещ от аромотерапевтичната им серия с аромат: Oriental. Свещите им не са  никак лоши, но предната ми тяхна свещ Serenity беше с по-силен аромат . Искам да вметна, че във вторник имат -20% в диапазано от 18-20ч.

Вчера получих и първата си поръчка от www.everything5pounds.com. Бях поръчала три рокли и 2 чифта обувки, за съжаление едните обувки бяха объркани и ги върнах. Общо взето ако поръчвате от сайта внимавайте и четете много добре от каква материя са дрехите, защото има и много боклуци. Като по чудо уцелих материите на роклите, но от 3 мога да вляза само в една. Първата рокля замина мигновено при едната шефка, която е размер S,  а аз бях поръчала размер L, втората рокля също не отговаря на L и още не съм решила какво ще правя с нея ( ще видим дали някоя приятелка ще я хареса ако ли не може да я пусна в продажба или в Giveaway ). И ура третата ми е стана!!! 
А ето ги и обувките, както се вижда са доста височки, но са удобни. Стелката им е кожена, а останалата част е изкуствена кожа, която е направена много добре, на пръв поглед бих казала , че са изцяло кожени. Вече успях да направя и втора поръчкам която се състои от 2 чифта обувки и една чантичка:)



Хайде да видим, кои успя да прочете цялата публикация :) 

29 коментара:

  1. Душ Гела и млякото за тяло на Cottage ухаят повече от страхотни, много любими като аромат. Душ гела много ми допада за разлика от млякото, което със сигурност няма да повторя като покупка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преди малко пробвах млякото и определено не ми хареса.

      Изтриване
  2. Ох, ох, ОХ!!! <3 Красота до красота! И направо завиждам за сенките, че си ги намерила толкова намалени. Тук са по 10 евро, ако не и повече...
    Обувките са жестоки!
    С кеф да си ползваш всичко <3

    ОтговорИзтриване
  3. Супер покупки,да са ти честити! :)
    Душ-гела на Cottage ми е любим!!Страхотен аромат.Имам и лосиона,но той не е толкова впечатляващ.
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  4. Аззз! Честити придобивки и със здраве да ги ползваш и да им се радваш!
    С тези роклички и обувки, предизвика любопитството ми - честичко споменаваш за новите придобивки в гардероба, но не правиш публикации за дрехите и стила ти на обличане....Предполагам, че не само за мен ще е интересна такава публикация :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти ;)
      Ми може да пускам от време на време и новите гардеробни придобивки :)

      Изтриване
  5. Ох, много го исках това лоранско червило за моята скромна колекцийка :D Но го изтървах и може би по-добре, че и аз си поставих ограничения в пазаруването, които не успявам особено да спазя:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Какво да се прави като ни е слаб ангелът :(
      Червилото е ..... може и да се появи отново във ФЮ

      Изтриване
  6. Нинче, чудесни попълнения! И аз след ревюто на Стефи се запалих по новите цветове на червилата YSL. Видях, че ги има във feelunique. Illy, защо казваш, че си ги изтървала? Лимитирани ли са?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, явно ще ги има само в пролетната колекция тези цветове. Във FU е изчерпан този цвят и повече не го заредиха.

      Изтриване
    2. Точно от там си го взех:)
      Страхотни са и Стефи е ми действа много разточително :)

      Изтриване
  7. Страхотни покупки! Червилото но YSL направо ми остана в сърцето :)
    Исках само да те предупредя за пилинг маската на Balea- ако при първото използване кожата ти се зачерви, не се притеснявай :) От самите ензми е и червенината изчезва до 10на минути. А за ампулките мога да изкажа само суперлативи! Бях ги пробвала преди време, ако ти е интересно да прочетеш повече за тях :)
    http://nailpolishayaska.blogspot.com/2013/10/balea-7.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хммм , пропуснала съм този пост. Иначе вчера направих грешката да си направя маската точно преди да изляза, а мислех да сложа само ББ след това ( разбира се той не успя да прикрие червените участъци).

      Изтриване
    2. Аз по принцип гледам да я използвам вечер, но ако ти се наложи през деня просто мини с кубче лед за 5-6 минутки и червенината изчезва :)

      Изтриване
  8. Честити придобивки!
    И аз чакам моята награда от BIODERMA. Досега не съм ползвала техните продукти и ще се радвам да опитам този тоник.

    ОтговорИзтриване
  9. Zdravey !:) Iskam da te popitam kak porachvash ot fragrancedirect, za kolko vreme idvat I kolko struva dostavkata ?:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, поръчвам през една жена от продавалника ( http://sis7.prodavalnik.com/) взима ми по 2.50 лв за 1 паунд и накрая си плащам куриерските ( Еконт). Нещата идват за около 10 дни.

      Изтриване
  10. Сенките на Лореал изглеждат супер. А за цената - няма каквода коментирам :D Ще трябва и аз да ги поразгледам тези англ.дрогерийни сайтове. Само,ч е как не ми се занимава с превозвачиии...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Заслужава си да разгледаш има много , много изгодни оферти!

      Изтриване
  11. Само ме зарибяваш за още поръчки, засрами се..

    ОтговорИзтриване
  12. Много хубави неща, сподели впечатления за бронзъра!
    http://beautylovesbooks.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Успях да го понося:) Много ми харесва, седи естествено ( не оранжавее, поне на моята кожа), но трябва много да се внимава и да се нанася с много лека ръка, също така обичам с този бронзър да правя по-острата черта и после да блендвам с Clarins Splendors.

      Изтриване
  13. Ползвала съм карамеления душ гел и е страхотен! Един от най-любимите ми аромати!

    ОтговорИзтриване
  14. И аз съм си поръчвала от Fragnancedirect и дори сега очаквам доставка на нови неща !! Доста готин сайт и пускат страхотни оферти ! Много готина статия :))

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!