New Goodies | Temptations By Nina
четвъртък, 23 януари 2014 г.

New Goodies

В главата ми се преплитат милион идеи за публикации, като започнем от любимия ми дневен крем на Estee Lauder, преминем през новия праймър на Garnier, заобиколим любимците ми за 2013г. и стигнем до бронзъра на Stilla. Но уви не разполагам с цялото време на вселената и мога да напиша само една публикация за днес.
Реших тя да е свързана с новите ми козметични находки, защо ли? Защото от вчера започнаха леко по-леко да валят нови колетчета пълни с какви ли не дреболии, които ще видите много скоро :)

Месец Януари е най-фалиращият месец за мен. Именно след като сме се уляли с Коледните и Новогодишни подаръци, идва Януари, а за мен това е месеца в, които трябва някак да уцелея :) 
През Януари се случват толкова хубави неща, като например рожденият ми ден , именният ми ден ( имам 2 именни дни на Никулден и на Света Нина) и не чак толкова приятни като таксата ми в НБУ. 
Признавам си този месец се улях, като никога до сега (изчервяващо се човече). Рядко пускам повече от 3 онлайн поръчки, но този месец бяха над 6 :(  пълни с козметични и дрешкоподобни изненади).
Но стига приказки ;) 
Както споменах, родена съм през Януари ( и то в петък на 13-та дата), което автоматично значеше, че точно на 13.01 трябва да има парти. Сещам се леко с носталгия как преди години ( когато бях млада :D) правех луди купони за рождения си ден в различни клубове, но от 3 години насам обикновено избирам приятни и тихи ресторантчета като Maison Godet ( за съжаление вече не съществува), Чевермето, Хаджидрагановите къщи и Оскар макар, че Оскар спада към графата барове. 
И така за този ми Рожден ден , приятелките ми се бяха подготвили много добре и си личи , кой чете блога ми ;) Ако се сещата си бях поставила няколко цели през 2014г. една от тях беше именно да се науча да готвя :) И изненада получих две готварски книга. Едната  носи гръмкото име 500 салати, а другата Мързелива кухня ( Бети, намекваш ли ми нещо ). Може би има нещо, което не знаете за мен, не съм фенка на манджите, но за салати умирам. Мога дни на ред да хапвам само салати без да се сещам за нещо друго , разбира се тук не броя сладките изкушения. 
Малко преди рождения ми ден машата ми изгоря и търсейки си нова маша с една приятелка се вайках как точно си харесвах една маша (искам да е поне 38мм) и хоп тя не е налична. Е получих точно тази маша от моята приятелка, която беше обиколила почти цяла София за да я намери налична. Мерси Маци! Другата ми позната знае, че обичам да пия чай и ме беше попитала как си топля водата за чай и щом разбра, че си я топля на микровълновата моменталически рече и отсече от мен ще имаш ел.кана за вода. 
Предполагам вече нямате търпение да разберете аджеба днес, ще си говорим ли за нещо козметично или не ;)
От много време чета в блоговете за един магически молив за очи. И нали се сещате, че нямаше как да не се сдобия с него. става въпрос за Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal в цвят Nude. И вече знам защо е толкова популярен. Цветът му е перфектния беж, които седи в пъти по-естествено от бял молив, мек е и доста пигментиран. С две думи заслужава си да се поръча.

Минавайки през ДМ забелязах, че продуктите против изпотяване на Garnier са намалени и познайте , кой си взе не един ами цели 3 продукта. 
Добре де, аз бях!
Взех си Garnier Clear Sensation deodorant, Garnier InvisiCalm stick и Garnier Extra Care roll on

Преди 10 ако не и повече години , пробвах за първи път дезедорант под формата на ролка ( мисля, че беше на Нивеа) и не ми хареса лепкавото усещане, но ето 10г. по-късно реших да дам втори шанс на този тип продукти. Ползвам ролката от една седмица и мога да кажа, че не усещам лепкаво чуство. Единственият минус на този етап е, че трябва да изчакам с леко повдигнати ръце докато течността попие.
Преди няколко дни се оказах без ФДТ. ФДТ ми на Revlon Whipped свърши, ББ-то на Missha също, и останах само със СС крема на MaxFactor и Revlon Colorstay, но и двата в момента ми идват тъмнички.  И разбира се веднага се запътих да си взема любимия Double Wear на Estee Lauder, но след кратък размисъл дали е удачно точно в този момент да дам близо 90 лв за ФДТ си казах, че ще изчакам месец март ( обикновено тогава правят отстъпки в бутиците на Ести)  и се запътих към Елитис за другата ми любов, а именно Revlon ColorStay.Грабнах го в цвят 220 natural beige и държа да отбележа, че не си взех абсолютно нищо друго от Елитис!
След като го изпробвах осъзнах, че формулата му е променена. Не ми се смейте, но ми се налага да вадя течноста с клечка за уши , защото ако чакам да потече може би ще стане време за лягане. Освен в консистенцията отчитам промени и в покривноста, една идея по-слабо покривен е. 

Това беше от мен,
надявам се, че не съм ви отекчила прекалено много :) 
До нови срещи!

19 коментара:

  1. Прекрасни придобивки! Нинче, можеш ли да снимаш косата си след употреба на машата? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :)
      Ще я снимам следващия път, но аз само я начупвамс машата и разрошвам с пръсти, не правя букли :)

      Изтриване
    2. пуснах снимки във фейсбук страничката :)

      Изтриване
  2. Много хубави покупки! И новият дизайн ми харесва много!
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти харесва. От много време обмислям промяна на дизайна.

      Изтриване
  3. Hi, I like your blog! I am your new follower on FB, GFC and Google+, hope you'll follow back:)

    I am running an international GIVEAWAY on my blog, you can win Clarins and other brands: http://www.beautybellenotes.com/2014/01/blog-anniversary-giveaway.html

    xoxo,
    Olivia

    ОтговорИзтриване
  4. Честити придобивки! :)

    Моливът на Римел може ли да се намери по нашите магазини? Наскоро си взех този на NYX и искам да ги сравня.

    ОтговорИзтриване
  5. Ефектът от пресата ми хареса! Имаш ли представа каква е цената й? :)
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  6. Imas tag kod mene na blogu za Closet Confidential :-)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!