New Goodies (BG only) | Temptations By Nina
неделя, 5 януари 2014 г.

New Goodies (BG only)

Мислих да забавя още малко тази публикация, защото очаквам още козметични продукти поръчани от чужбина, но реших все пак да ви покажа тези до този момент, пък другите ще си имат собствена тема :)

Започвам с част от подаръците ми за Коледа :) 
От вуйна ми получих лосион за тяло на Leocrema. До този момент опитът ми с продуктите на Леокрема е минимален и не задоволитен и ще ми е интересно да видя дали този лосион ще ми хареса. Ароматът му е леко странен, мирише ми на лекарства примесени с билки.

Една приятелка знае, че съм луда по ароматните свещи и ме зарадва с ароматна свещ на Casyopea. Свеща е от спа серията им и носи името Serenity. Впечатление ми направиха две неща. Първо приятният, леко сладникав и свеж релаксиращ аромат и второ масленообразната консистенция, която до сега не бях срещала при други свещи или поне не в такава степен. И разбрах от къде идва :) Свеща съдържа кокосово масло, освен стандартните съставки. Запалих свеща буквално преди 15 мин.;) И първото ми впечатление ( докато пиша тази публикация) е, че ароматът се усеща сравнително силно и е много приятен без да е натрапчив. С две думи много ми харесва. Мерси, Гинче :)


Следващият подарък забравих да го снимам, но той не е новост за блога ми ;) Става въпрос за блястящия душ-гел на Yves Rocher, повече информация за него може да намерите тук
Това бяха козметичните ми продобивки до 31.12.2013г. ( в края ще видите и какво успях да отнеса от намаленията в H&M)
2014 започна с шопинг, Да, с шопинг. С една приятелка решихме да проверим какво работи на 01.01.2014г. Както и предполагах почти нищо, но все пак намерихме щанда на Golden Rose отворен и какво по-хубаво от това :) А и беше време да пробвам новите им Velvet Matte червила, още повече щом Miss Vendella ги препоръчва. Загледах се в розовите нюанси ( напоследък ми се носи розово)  и отнесох два. Но днес като ги разпечатах се оказах  изненадана, оказа се ( буквално преди минути), че продавачката на щанда е объркала единия цвят и вместо две розови червила се сдобих с едно розово и едно оранжево-червено червило. Което означава, че тези дни ще отида на лов за другия розов цвят, който бях харесала. В крайна сметка в момента притежавам Golden Rose Velvet Matte 07 и Golden Rose Velvet Matte  06.

В петък още не бях стигнала до офиса, когато на Раковска ме посрещна куриерът на Спиди и ми поднесе  подаръкът от www.nyx.bg за, което им благодаря ;) Как само започна петък, не може ли всеки ден да е такъв...Ех, мечти...
В колетчето се спотайваха 2 продукта. Единия е така известния Jumbo pencil, който е много хвален в интернет пространството. Цветът, който получих е кафеникъв с розов отенък и носи името Iced Mocha.

Вторият продукт е лак за нокти. Помните ли как в предната публикация ви обещах да зачестя постовете с маникюр, ето и че от никс ме подсещат за това ми обещание с този прекрасен тюркоазено- златист лак.

Това бях всичките ми козметини придобивки до 05.01.2013г. 
Време е да ви покажа и малко фешън придобивки. 
Никога не съм успявала да устоя на намаленията в H&M и разбира се и сега не изневерих на себе си. Взех си тази много приятна гривничка за САМО 5 лв. Харесах и едни обици, но за съжаление част от камъчетата им бяха изпопадали и си останах само с гривната.

Харесах си и тази черна плисирана пола за рождения ми ден, който е само след 7 дни. Освен черната поличка си взех и зелена, да Зелена. Полата е права и спада към типичното офис облекло.

Това беше от мен :) 
Надвам се публикацията да е била интересна за вас ;) 
Забелязвам (според статистиката), че именно този тип публикации ви харесват и затова продължавам смело напред с тях :) 
А вие какво успяхте да отнесете през новата година?

10 коментара:

  1. Чудесни придобивки. Много са хубави и двата цвята червило. Сигурна съм, че й оранжево-розовото ще го приложиш в някой грим. Много ми хареса и черната пола! С пожелание за весело изкарване на рождения ден :)

    ОтговорИзтриване
  2. Супер:))) мисля да пробвам и аз някое червило от новите на Golden rose, въпреки че другите им червила не ми харесват въобще.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не са никак лоши, ако ти допадат ревлонските червила от серията на Кейт и тези ще ти харесат.

      Изтриване
  3. Ще споделиш ли отзиви дали изсушават червилата на ГР като ги разносиш малко че и аз съм им се наканила. Розовкото изглежда много добре!
    Честити придобивки иначе. И мен много ме сърбят ръчичките за следновогодишен шопинг,въпреки че нямам нужда от нищо конкретно :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :)
      Червилата са много добри, леко изсушават устните обаче. Бих ги сравнила с Ревлонските от серията на Кейт Мос.

      Изтриване
    2. Мерси, ще го имам в предвид :)

      Изтриване
  4. Каква е цената на червилата?
    http://thingamyjic.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  5. Червилата изглеждат страхотно! Ще гледам да се сдобия с няколко, защото обожавам матов финиш. Черната пола също е супер, много хубаи придобивки.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!