Hi, Friday are you ready for me? | Temptations By Nina
събота, 4 януари 2014 г.

Hi, Friday are you ready for me?

Happy first Friday of 2014! I hope that everyone’s year is off to a great start. I’m looking forward to a relaxing weekend following all of the holiday excitement. But first, I wanted to share with you my Friday polish. It’s winter and it perfect time for deep vampy polish with a little accent. 

And for that I choose OPI German-icure, Zoya Ziv and Color Club Take The Stage.
German-icure by OPI is a burgundy red shimmer in a blackened base.  Another vampy shimmer, be still my heart. I love you OPI...more of these please!
Ziv is a yellow gold with a foil like finish, it also has a ton of golden flake like glitter in it.

Take The Stage is medium gold glitter and large holographic flakes of glitter in a clear base.

I wear:
Coat of Victoria Ceramic
2 coats of Opi
2 coats of Zoya
coat of Color Club
coat of Golden Rose Gel Look
************************
Здравейте, 
2014 вече е факт. Направих си новогодишния план и сега остава само да успея да го спазя и ще успея. Тази година съм твърдо решена да не се поддавам на вътрешното си изкушаващо гласче, което казва от понеделник и така до края на годината. 
Първоначалният замисъл на блога ми беше да пиша за лакове  и от време на време за нещо друго, но няколко години след първия пост се оказа точно обратното. Пиша предимно за козметика, а лаковете съм оставила на заден план, което е много неприятно. Но ще се поправя и ще започна с пълна сила да пускам поне един път седмично лаков пост и разбира се ще овършея и някоя нова колекция ( само да си взема подновената карта и ще започна с поръчките ). Но до тогава ще трябва да ви забаламосвам с наличното :) 
Вчера беше първият ми работен ден за 2014г. и по този повод трябваше да си сменя новогодишния лак, който ви показах в инстаграм.

Много ми се носеще нещо цикламено, но се преборих с този си порив и сложих типично зимен лак. Лакът на,  който заложих е OPI German-icure. Той е много красив вамп лак с кафяв под тон. Но за да не е толкова строг реших да сложа лека закачка и за нея ми помогна разкошният златист лак Zoya Ziv, но тъй като и това не ми беше достатъчно отгоре поставих глитърния Color Club Take The Stage

4 коментара:

  1. Lepa kombinacija boja. Germanicure na tvojim noktima deluje lepše nego drugde gde sam ga videla.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е комбинациятаааа <3 И това ОПИ!!!! <3 <3 <3

    ОтговорИзтриване
  3. Имаш просто невероятни нокти! Ще ми се и моите да бяха такива <3 И чудесна комбинация на двата лака. Златистия много ми харесва!

    bbrillliantt.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!