New Goodies ( BG only) | Temptations By Nina
понеделник, 23 декември 2013 г.

New Goodies ( BG only)

От днес започват Коледните празници и какво по-хубаво време за нова публикация. А пък, тя може и да ви даде идеи за Коледни подаръци, ако и вие като мен пазаруватe в последния момент.

Започвам първо с една поръчка от Zoeva, която получих преди около седмица и половина. Реших да си поръчам нова четка за ФДТ и се спрях на Buffer Brush 104, която ми се струва много удобна за нанасяне на течен ФДТ. Освен четката си поръчах и един разкошен пигмент носещ сладкото име Bitter and Sweet. В него се преливат безброй частички - много е красив.

Преди месец си бях поръчала два нови лосиона на Victoria's Secret. Сигурно знаете, че това са ми любимите лосиони за тяло и съм много тъжна, че не се предлагат в България. Ароматите им са супер трайни и овлажняват кожата много добре. Единият лосион е от последната им лимитирана колекция и се казва Dream of Glamour. Ароматът е доста сладникав и е перфектен за зимата. Другият е от редовната има серия и се казва Moonligh Dream. Ароматът е отново сладникав, но тук има и една свежа нотка.

Преди няколко дни реших да щурмувам Елитис и Лили и от там забърсах доста нещица.
Ще започна първо с едни доста банални продукти, за да мога по-късно да премина към по интересната част. 
Течният ми сапун свърши и тъй като е зима, което автоматично означава, че търся сладникави аромати се спрях на течния сапун Palmolive с аромат на мляко и мед. Ароматът е много приятен и оставя ръцете деликатно парфюмирани. 
Друг доста скучноват продукт без, който не можем са тампоните за почистване на грим. Всички ние знаем колко е важно да почистваме грима си преди да легнем. 
Не знам какви гъби за баня предпочитате, но тези на Arix - Aqua Massage са ми любимите. много са удобни и меки. Тук се сещам за едно въпросче, което мога да ви задам ;) През колко време подменяте гъбата си за баня? 

Както сигурно знаете ако следите блога ми редовно обичам, не обожавам всякакви аромати за в къщи и това означваше, че нямаше как да остана без различна към Glade Relaxing Zen, Sandal Wood Bali и Vanilla
Друг продукт без, който буквално не мога да живея са маските на Purederm. Купих си всичко налични видове.
Зазравителя ми свърши и реших да дам шанс на Victoria Ceramic. Обещава да заздрави и втвърди ноктите - хмм, ще видим.

Никога не бях пробвала червилата на Farmasi, но след като разгледах мостричките им реших, че е време да открия Америка и да взема поне едно за проба и се спрях на много приятен матово кафеникаво-розов нюанс.

Помните ли как през лятото издирвах ментов душ-гел и така и не намерих, но ето, че трябваше да дойде зимата за да намеря такъв.
До сега не бях обръщала внимание на продуктите на Velnea, но този ден нещо ме привлече към тези шарени тубички. И така отнесох Tea Tree & Mint и Coconut & Mango. Ако имате проблем със сутрешното ставане то непременно си вземете зеления душ-гел!!!

Миналия Вторник ми дойде първата поръчка на Nyx и съм много щастлива, че вече продуктите на тази марка се предлагат в България. За първата си поръчка реших да си поръчам два тематични продукта, тематични заради имената на продуктите. Поръчах си 2 матови течни червила, които са просто разкошни, седят като кадифе, без да изсувашат допълнително устните. Цветовете носят тематичните имена: Istanbul и Abu Dhabi

В Сряда имах удоволствието да присъствам на парти организирано от Bioderma в Asphalt. Партито беше в тесен приятелски кръг и премина в сладки женски приказки. Имахме удоволствието да се запознаем с един сравнително нов продукт на пазара, а именно ампулите Matricium.
Като комплимет получих и няколко придукта на марката, които с нетърпение ще изпробвам. 
В красивата чантичка се намираше Atoderm Nutri-Protective cleansing cream. Atoderm cleansing cream е подхранващ измиващ крем подходящ за суха кожа, точно каквата е моята през зимата. 
Другата изненадка беше отново от серията Atoderm и е подхранващ крем за сухи ръце. Не знам за вас, но мойте ръце през зимата се изсушават страшно много.
Един от най-често използваните продукти през зимния сезон за мен е балсамът за устни и си нямате на представа колко много се зарадвах на Atoderm Moisturising Stick
И към всички изненадки имаше и разкошен несесер.

В четвъртък реших да оползотворя обедната си почивка в Лили, а и ми трябваше спешно боя за коса, не че се боядисах, но това е друга тема. 
Взех си Garnier Olia от, която съм изключително доволно, а и не се налага да ходя до специализирани магазини за да си закупя боя. 
Друг продукт от, който не успях да откъсна поглед са новите кремообразни сенки на Bourjois в цвят Prune Nocturne. Сянката е лилава с много фин шимър.
От доста време чета суперлативи за Garnier Perfect Blur и нямаше как да го подмина. Вече имах удоволствието да го ползвам два пъти и определено ми харесва. Матира кожата и като чели попълва порите. Матирането не е целодневно, но и моята Т-зона е изключително мазна. 
Нуждаех се и от нов лакочистител и ето ,че отнсох зеления лакочистител на Lily.

За съжаление вчера ( Събота) бях на работа, но след като приключих се запътих към мола да гледам Хобит, разбира се нямаше как да не мина през ДМ и от там отнесох няколко нещица. 
Не знам за вас, но аз не бях срещала на живо ( само в нет пространството) новата мицерална вода на Garnier и веднагически знаех, че трябва да я изпробвам. Освен нея забелязах и нов почистващ двуфазен лосион за очи отново на Garnier и тъй като този на  Mixa ми свърша реших, че точно сега е момента да тествам Гарниерския.

От ДМ си взех и лосиона за тяло на Balea с шам-фъстък.

От доста време се чудя на масажната гъбичка на Ebelin и вече беше крайно време да я взема.

От базара на книгата си взех само 2 книжки. В Гибел и Замисъл ме грабнаха циганските ритуали и заклинания, а в Двойно убийство ме грабна оргиналната идея да представят част едно и част две в една книга. 

Днес ( Неделя) на гости ми дойде една приятелка, която искаше да види Шани ( котето което осинових) и решихме, че този път ще правим нещо по-различно от лакиране и гримиране и отидохме до Лидл ( живея на 150метра от него) и взехме продукти за шоколадови мъфини ( рецептата им е тук) и минавайки между рафтовете забелязах два интересни чая на Deluxe. От много време исках да пробвам бял чай и като го видях на рафта го грабнах веднагически, освен белия чай ми привлече вниманието и чая с Oolong. Според гугъл това е комбинация от зелен и черен чай.

Това беше от мен , надявам се сте имали търпението да изчетете километричния ми пост :) 
Весели празници! 




16 коментара:

  1. С доста неща си се сдобила, браво!
    Аз още не съм поръчала от nyx, чакам да позаредят още..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доколкото подразбрах след Нова година се очаква да ги заредят и по магазините, но не съм сигурна в кои :)

      Изтриване
  2. Наистина определено си поизпразнила рафтовете за няколко дни. :D И аз гледах Гибелен замисъл, но не се наканих да я взема. Интересна ли е?

    ОтговорИзтриване
  3. Ще очаквам ревю на мицеларната на Гарниер, че и аз и се чудя /макар още да не съм я виждала реално/. Двуфазния също ми е интересно, дали е добър.

    bbrillliantt.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Задължително ще пиша за тях след като ги тествам :) Скоро ще пиша за мицеларната на Юсерин и Мixa, както и за двуфазния на mixa :)

      Изтриване
  4. Нинче от къде купуваш пълнителя за течния сапун на Palmolive?

    ОтговорИзтриване
  5. Червилата на Никс изглеждат много добре!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страхооотни са - вече съм тотално влюбена в тях :)

      Изтриване
  6. lovely newbies! cant wait for this balea lotion to come to serbia. i wonder how it smells

    ОтговорИзтриване
  7. Получила си новата buffer четка на Zoeva. Аз имам старата, но промениха дизайна, защото малко хора я харесваха. Непременно сподели впечатления!
    http://beautylovesbooks.com

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотни покупки,някои неща имам и съм пробвала вече,като маските за лице на Purederm.Дуги определено ще си купя съвсем скоро :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!