Morning Skin Care Routine | Temptations By Nina
петък, 16 август 2013 г.

Morning Skin Care Routine

Здравейте момичета , / Hi girls ( for English scrooll down)

преди време ви бях обещала, че някой ден ще си говорим за сутрешния ми козметичен ритуал.
И ето, че този ден дойде.
В този пост ще ви покажа какво ползвам сутрин, продуктите са три и са ми много любими. Това е моето трио!

Това трио съставят : Avene Mousse, Estee Lauder Advanced Night Repair Eye и Estee Lauder Day Wear. Преди да разнищим сутрешния ми ритуал искам да благодаря на прекрасната Стефи, че ми подшушна за Estee Lauder Day Wear, когато се чудих какъв дневен крем да си взема. Благодаря ти Стефи!

След като приключа със сутрешния си душ се заемам с подготовката на лицето ми.
За сутрините използвам различен почистващ продукт за лице, тъй като предпочитам да е по нежен, но в същото време да почиства добре лицето, защото дори да не трябва да отстраняваме грима си , ние трябва да отстрани нечистотията, която се е събрала по лицето ни през нощта (пот, прах...). Затова посягам към муса на Avene, който нежно почиства всяка нечистотия по лицето ми, а ароматът е убийствено свеж, а какво по хубаво от една малка доза свежест сутринт. Ароматът е типичен за продуктите на Avene.
Когато говорим за грижа за кожата на лицето си, често пренебрегваме очния крем, а това не е никак добре, тъй като тази част е най-нежна и чувствителна, а и е един от първите издайници на възрастта ни. Затова е важно още през младите ни години да овлажняваме тази зона.
Кремът ми за очния контур е Estee Lauder Advanced Night Repair Eye, да, добре прочетохте, той е нощен, но това не ми пречи да го нося през деня. Кремчето е страхотно с едно малко Но.
Консистенцията му е гелообразна и хидратира много добре тази деликатна зона. Забелязвам, че след употребата му кожата ми е напоена, което пък моменталически води до по отпочиналият ми вид, а аз никога не се наспивам. Сега е ред да споделя какво е това малко НО. За съжаление не виждам действието му върху фините линии.
След околоочния крем идва ред на дневния ми крем, а той е от серията на Estee Lauder Day Wear. Кремът е с 25 фактор, който е малко излишен, защото ако идеята ни е да го ползваме като слънцезащита, то значи, че трябва да го поставяме през 2-3 часа. И от тук идва обезмислянето на тези фактори и не мога да разбера защо продължават да ги слагат в дневните кремове. Но както и да е няма да ви говоря за SPF-a. Кремчето е с изключително  приятна кремообразна текстура.
Ароматът е доста свеж и леко краставичен. Попива сравнително бързо в кожата и я оставя мека и озарена.

Надявам се поста да ви е харесал :)

*******************************************************************************
Today I will write about my morning skin care routine . I remember the days when I would just wash my face with water and be done with it. 
My morning skin care is very simple and takes no time at all. 
First, I clean my face with Avene Mousse Nettoyante Cleansing Foam It's perfect soothing and non-drying cleanse t start off the day. Avene.. has incredible fresh scent and It's soo gentle.
Secondary, I using Estee Lauder Advanced Night Repair Eye. I really like it! It's leaving the eye area feeling hydrated and soft.
Finally, I will apply my Estee Lauder Day Wear. It's oil-free mousture. The cream has pale green color and smells slightly of cucumbers. The texture is a nice and rich. It gives my face a nice glow. 



3 коментара:

  1. Не знаех, че правиш и видеа. Вече попрвих грешката и изгледах всичко ;)
    Искам да те питам за муса на Avene, става ли за зоната около очите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Видеата са нещо ново за мен и в бъдеще ще се опитам да поправя качестовото им!
      Относно муса,при мен няма никакъв парещ или неприятен ефект върху околоочната зона :)

      Изтриване
    2. Благодаря ти! На мен като цяло измивните гелове на марката ми допадат, а тази мус ме впечатли още, като излезе ;)
      А, за видеата спокойно и аз съм така. От опита до сега, когато ми е прекъсвало видеото и го заснемам пак и пак, със всеки следващ път някак наизустявам всичко и мисълта ми съвсем се формира, забравените неща се добавят ;дд Приключение е ;)

      Изтриване

I Love Your Comments!