Chen Yu Xtreme Exquise BB Cream (Bg only) | Temptations By Nina
четвъртък, 6 юни 2013 г.

Chen Yu Xtreme Exquise BB Cream (Bg only)

Здравейте момичета ;)

както може би знаете, ако следите грим постовете ми, аз съм голяма фенка на ФДТ-те: Estee Lauder Double Wear, Revlon Color Stay, Revlon whipped ... Всички те са така наречените "full coverage" ФДТ-и. Нося тези ФДТ-и когато слагам по-силен грим на очите си или пък съм с ярко червило, защото тогава основата (тоест лицето ми) трябва да е с изравнен тен, но през почивните дни, когато не съм на работа предпочитам по-лежерен грим, което означава , че искам да оставя лицето си малко или много да подиша ( не излизам без грим ).
За тези дни предпочитам много лек ФДТ, тониран крем или ББ-крем, матираща пудра , спиралка и балсам за устни. 
И така дойде ред да ви представя и продукта за, който ще си говорим в следващите редове, а той е Chen Yu Xtreme Exquise BB Cream в цвят Honey. 


В последно време от всякъде ни дебнат ББ-кремове, които са много подходящи за ползване през лятото и не само, особено ако са с лека формула като този бб-крем. 
Chen Yu BB Cream определено е един от продуктите към които посягам , когато не искам да нося много грим. Формулата му е изключително лека - все едно нямам нищо на лицето, а в същото време придава много свеж и озарен вид. 
Едно от нещата, които ме изненаха е , че усещам кожата си някак по хидратирана, може би се дължи на екстракта от хайвер. 

ББ-кремчето идва в много приятна бяла туба с помпичка с, която може да регулирате точното количество като натиснето по-силно или съответно по-слабо помпата. 
Консистенцията му е лека и мусообразна. 
Покривноста му е слаба, така ,че ако имате проблематична или акнеична кожа трябва да ползвате коректор. 
Аромата е силничък, но не се задържа за дълго на лицето изчезва  след около 15 мин.
Финиша е озаряващ.
SPF 15 
Анти ейдж ефект.
ББ-крема е обогатен с витамин Е, екстракт от хайвер ( подхранва и ревитализира), мика и микросфери цилиции ( за копринено нежна кожа).
В заключение мога да кажа , че ми харесва и с удоволствие го ползвам през уикенда, когато искам кожата ми да диша . 
Цена:29.90лв

* Продукта ми е предоставен за тестване от дистрибуторите на Chen Yu

5 коментара:

  1. Интересна публикация, този ББ крем не съм го виждала. В кои магазини се предлага?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Тея,
      продукти на Chen Yu съм виждала преди време в магазин Мория на пл. Гарибалди, иначе този бб крем се предлага онлайн тук : http://shopthebest.eu/product/5635/chen-yu-bb-krem-v-dva-tsvyata-spf-15.html . Ако не търсиш покритие този ББ-крем ще ти допадне.

      Изтриване
  2. В Мория, при 'великите съблазнители' :-) Там не смея да влизам без цел, защото задължително излизам с покупка :-)
    Благодаря!
    пп много харесам блога ти <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хи хи хи - там освен с цел се влиза и с точно приготвена сума, а останалите пари и карти са оставени в офиса или на съхранение в някоя приятелка на, която съм забранила да ми дава парите докато не се отдалечим от магазина :D
      Радвам се, че ти харесва (hug)

      Изтриване
  3. Заинтригува ме тази марка, за мен е нова и не съм я тествала, но май това не емоят ВВ крем щом има съвсем леко покритие. На ръката ти обаче изглежда супер :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!